Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PKU !
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7537 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/02/2005 15:24
Soho jest za mocne... Dużo fajnych szmul, dobra muza i dobre towarzystwo ale jest 1wada... OCHRONA doczepia się do wszystkiego bez podstawnie... byłem w tą niedz. na walentynkach na imprezie zamkniętej miało być mało osób (około 400 bo szatnia tyle mieści) a było z 700jak nie więcej..:/ dlatego wole chodzić na norlmalne imprezy... Polecam naprawde dobry klimat szczególnie w sobote..:D P.S w sobote 26.02.05 będxie gala sztuk walki począwszy od Vale Tudo do Kick boxingu..:) w obronie tytułu walczy mistrz świata Maciek Linke. Bilety chyba po 50zł..:/ ale mimo to warto...:)

PKU !
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7760 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/02/2005 15:34
W Szczecinie nie ma nigdzie dobrych baletow.Wszedzie muza albo towarzycho nie te;]

Pogon & Legia
tribu
Kibic
Na forum od 7809 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/02/2005 15:43
soho fajne tylko za duzo gowniarzy...
studencki klubik Pinokio jest fajny:D tam przynajmniej szczyla zadnego nie spotkasz ani ryczącej 14stki:P piwka sie mozna spokojnie napic bo tam spokojni ludzie chodza, w dziob sie raczej nie dostanie,czasem scisk zajebisty jest i po 23 nie ma co isc wtedy bo sie bedzie 2 godziny stac zeby wejsc tam:P no ale teraz sesja to malo ludzi:) blisko do domku pozniej:)
wogole w soho karneciki karnawalowe byly. za 20 zeta do konca marca wjazd na imprezy wszystkie. fajna sprawa:) tylko ochrona mi nie pasuje za bardzo. jednych w adasiach wpuszczaja, innych nie, sie nie pierdola jak cos nie tegez jest tylko odrazu wypad:P ceny w miare normalne, maly parkiet rules:] a jak komus muza sie znudzi to sobei moze isc w ciszy i spokoju piwko w cafe wypic:) duzo kozakow takich cwanych jest takze w dziob mozna zarobic:P a ze do domku stamtad blisko w miare to moj ulubiony lokal:D
trezor - wogole nie czuje klimatu tego klubu, raz bylem, wiecej sie nie wybieram, ceny z kosmosu, browary rozwodnione:P i wogole lokal bez sensu dla mnie, rozklad tego wszystkiego tak o kant dupy rozbic, jedyne co to muza dobra ale to sobie mozna sety z netu posciagac:D do domu stamtad daleko:P
loko - nigdy nie bylem i sie tam nie wybieram bo maniakiem techno nie jestem;P
elite - taki klubik fajny nawet
a z pubow to desperadosa polecam:) maly kameralny pubik, mozna mecz obejrzec przy piwku;)

Ostatnio edytowany przez: tribu, 18 lutego 2005, 15:59 [1 raz(y)]

100% PD
AMS
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/02/2005 16:26

tarpan napisał:  
eh ja pamiętam jeszcze balety Viva, stare czasy...

pamietasz vive to byly czasy pracowalem ta troche pozdrowionka
no i jeczcze trocadero

A ja i tak wierzyc nie przestane...
AMS
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/02/2005 16:32
w wiedniu sa fajne polskie balety na statku ktury stoi na dunaju
duzo krakusow ale sie powoli zmienia jest nas juz paru ze szczecina w tym 3 stoi na bramce robimy klimat
teraz jak pojade do domu to musze sie zaopatrzyc w jakies gadzety Pogońi plakat juz wisi

A ja i tak wierzyc nie przestane...
FLN
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 00:07

Krisu napisał:  
Odkopując temat, zapytam czy slyszeliscie o jakims nowym klubie ktory ma byc niby konkurencja dla trezora, wiecie coś??? podobno gdzies w okolicach wlasnie trezora!

Patio calkiem calkiem:D, ale troche male i zjebana ochrona!

P_S
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 01:52
Soho - juz tam bardzo rzadko chodze bo coraz mniej mi sie tam podoba.Za kazdym razem ta sama muza leci.Z ochroniarzami nie mialem problemow zadnych jeszcze wiec dla mnie luz.Zaczyna sie w soho robic druga hipnoza gdzie kreca sie szalone 14-15 i to moze zeszmacic ten klub.

Pinokio- bylem tam wiele razy bo wstep za free:).Jak jestes pijany to jest w miare fajnie ale na trzezwo nie da rady...za duzo ludzi.Pamietam na andrzejkach przewinelo sie tam wiecej osob chyba niz na dniach morza.I muza tez troche do dupy jest.

Trezor-bylem tam niedawno 2 razy i nie podoba mi sie.Same blachary,ceny do dupy i nie czuje klimatu wiec rzadko tam bede zagladal.

Baila-bardzo fajny klubik,ma swoj klimat,muzyka fajna(roznorodna),nie znajdziesz tam gowniarza zadnego,ceny do dupy sa troche ale da sie wytrzymac choc zeby sie dobrze pobawic to trzeba miec troche sosu.Ludzie tez w sumie wporzadku choc ostatnio w czwartek jak bylem to czailo sie na mnie zeby mnie zlac chyba z 10 osob:D ale jakos dalem rade zeby sie nie naparzac z nimi bo raczej nie mialbym szans.

Elite-bylem tam raz ale nawet fajnie bylo bo fajna muzyka ale jakos nie odwiedzam tego klubu.

Hipnoza-bylem tam bardzo dawno i nie podobalo mi sie,typi w dresach co przychodza tylko zeby sie ponapierdalac niz pobawic sie.szalone 13-14 i kurwa platny kibel.muza jedynie jest dobra nawet.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Adriano
Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 01:53
pięknie trib opowiedziałeś... zgadzam sie co do Soho i Pinokia :D ...dodam że w Pinokiu jest spoko ochrona i "beznadziejna" muza, dla bywalców np. Soho, niektóre jednostki mogą przeżcy głęboki szok ...ale taki już klimat tego klubu :D
jeżeli chodz o ellite to wielki PLUS za klimatyzacje ..juz za pierwszym razem przyjemny chłód zwrócił moją uwagę ! ogólnie całkiem fajny klub z mieszaną muzą..
jeżeli chodzi o Puby to proponuje Boston Pub (miła i przyjazna atmosfera, a i mecze można oglądać) ... po kilku piwkach zawsze można zajrzeć do klubu obok (ellite)

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Jarasija
Kibic
Na forum od 8648 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 12:09
Soho to ciągle ta sama muza, coraz gorszy klimat i chujowa ochrona, Piokio to zajebisty klimat, spokój, naprawde dobra (spokojna) ochrona, która rzadko sprawia kłopoty, ale znowu zbyt duży ścisk i muzyka nie do zaakceptowania, w Hypnozie kiedyś mi się podobało (świżo jak klub zmienił nazwę), ale teraz można prędzej dostać wpierdol niż się dobrze bawić, podoba mi się tam muza i wystór ale nic więcej, w Trezorze nie bylem bo nie podoba mi sie tam ten manieczkowy klimat,w Baila byłem raz ale nie podobalo mi sie, muzyka strasznie różna, DJ słaby, a piwo nalewał jakiś gość wyglądający jak pedał rzygi2 Jeszcze pamiętam Loko ale każdy wie jak tam jest :D Wiecej klubów nie nawiedzałem ;)

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 13:51
Only SOHO ;) zawsze mozna spotkac duzo znajomkow a szczegolnie ze stadionu. Muza mi tam pasuje, dziewczyn tez duzo ladnych :) Jak nie jestes przypalowy i sie normalnie zachowujesz to i ochorna sie do Ciebie nie przyjebie. No i duzy + za Cafe.

Steryd
Kibic
Na forum od 8697 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 14:53

JuN napisał:  
Soho ? tydzien temu pierwszy raz bylem... byla super zajawka... chyba pojde tam niedlugo tez. spodobalo mi sie :D

Ojj cos chyba lekko sciemniasz :) Pan V. byl ?? :D

1948
.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 16:31
umka pamietam jak niebylo a polowa nacpanych lokomaniakow twierdzial ze oto on zaeczyna grac :D

tresor takie same zdanie mam jak don V.

na boogie niestety czarno

patio bardzo przyjemny lokal czesto sa organizowane fajne imprezki (spokojnie jest)

baila bylem raz na urodzinach don V. i bylo fajnie a teraz pracuje tam jeden z MW tak jak powiedzial CLUBBER z posta wyzej

.
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 16:44
najlepsze balety jak dla mnie są w soho bo na trezorka jeszcze za młody jestem :) a przestańcie z tym boogi bo tam możecie się elo lansować :) i tam są same elo ziomy ... ale ogólnie to i tak soho jest najlepsze

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8829 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 17:03
Soho na na jakiej ulicy ?

:D :D :D :D :D :D :D :D

Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 17:20
Soho - Obecnie tu chodze cały czas i chyba sie juz przyzwyczaiłem, do ochrony nie mozna sie przyjebać, bo jak zachowujesz sie normalnie to Ci nic nie zrobią, no chyba ze jesteś debilem, tak jak paru moich kolesi wczoraj :) Muza dobra, tylko ze czasami zaczyna mi sie nudzić no i oczywiscie szmulki są najlepsze:)

Hypnoza - Kiedys chodziłem tam non-stop, muza wygrywa i chyba nigdzie indziej nie graja tak dobrze! Troche za duzo 14- latków... ale kazdy był kiedys młody:P Ochrona w sumie nic nie robi, bo po mordach leją sie wszedzie hehe... ahh ten płatny kibel :]

Pinokio - Dobre stwierdzenie z tymi rękawami od swetra:P nigdy nie byłem w tym klubie i nie zamierzem do niego iść, ze wzgledu na to ze... nie wytrzymałbym chyba w towarzystwie takiego klijenta ;) nie chce myslec co by sie działo jakbym go spotkał:P

Lokomotywa - Kazdy mowi ze tu pelno cpunow, kurew itp. w sumie byłem tylko raz, ale jak było 3500 masek to wydawało mi sie całkiem spoko. Independence wygrało i teraz mam zamiar nawiedzać ten klub przy okazji podobnej imprezy. Ochrona przesadzona :) kto był ten wie, a muzyczka taka jak lubie

W Baili byłem raz na połowinkach i juz mam dość, chyba nigdy ten klub nie bedzie mi sie dobrze kojarzył, o Aurorze wiem ze to syf, w Trezorze nie byłem jeszcze i w Elite też... chociaz mam zamiar wyprawiać tutaj urodzinki:) pozdro...

Good night left side !
.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 18:05

JuN napisał:  

nikt tego niewie
w jakim to miescie wogle?

.
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8829 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 18:15

M! napisał:  

JuN napisał:  

nikt tego niewie
w jakim to miescie wogle?

zdaje mi sie ze kolo Manieczek chyba

Derian
Kibic
Na forum od 7562 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 19:49
No to ja też dorzuce swoje 3 grosze do tematu. Soho z tego co pisała większość poprzedników to rzeczywiście spoko lokal, za którym przemawia kila rzeczy: darmowy wjazd(co jakiś czas wychodzą karnety okolicznościowe które są tanie jak barszcz), niezłe panienki, ceny normalne.co do muzy to uważam żę co jakiś czas się trochę zmienia, jeszcze dwa lata temu troche inne rytmy tam leciały ale ogólnie to nie jest źle. dla mnie plusem jest również położenie-jest pare miejsc koło soho gdzie można z kumplami wypić parę bosmanów przed imprezą( choć raz na jakiś czas zdarza się mandat...);p w sumie jestem w soho od dwóch lat co tydzień więc zdąrzyłem się przyzwyczaić do tego lokalu a i sentyment jakiś jest(dużo miłych wspomnień;p)
Co do Trezora to jest u mnie na równi z soho choć mam dalej na chate. muza lepsza niż soho jak dla mnie ale chyba trudniej szmule wyrwać.ochroniarze pełna cooltura.gorzej z piciem na zewnatrz ale dla chcącego nic trudnego:]
Hypnoza, Neuron, Loko, Pinokio,Baila - nie chodzę tam, chyba że muszę
Ostatnio byłem w Tiger Pubie - niby pub ale pobawić się można.miły lokalik. ochroniarze i dje znani z innych dyskotek. plus za szal Pogoni na ścianie koło parkietu.
B-52 - w chuj ciasno, muza przeciętna. na plus wystrój i tanie piwo(w środy po 3zl)
to chyba tyle w temacie. Pozdro dla Steryda, który wytrzymuje moje tempo imprezowania i zawsze jest gotów na melanż;p dziś znowu soho:D

tribu
Kibic
Na forum od 7809 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 19:58

Derian napisał:  
dla mnie plusem jest również położenie-jest pare miejsc koło soho gdzie można z kumplami wypić parę bosmanów przed imprezą( choć raz na jakiś czas zdarza się mandat...);p w sumie jestem w soho od dwóch lat co tydzień więc zdąrzyłem się przyzwyczaić do tego lokalu a i sentyment jakiś jest(dużo miłych wspomnień;p)

zapomnialem o tym zupelnie:P hehe czarny dunajec albo 3 korony na stacji benzynowej rules:D:D:D:] a mnie tam nie zlapali bo zawsze jakos kolo weglobudu sie pije. i niekoniecznie przed impreza tylko:) w trakcie tez sobie wyjsc mozna;) i chuj z tym ze zima jest teraz:) wypady na stacje w krotkim rekawie rules:P w koncu od srodka grzeje:D

100% PD
Cz
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 20:31
Pinokio-nie jest tak zle jak piszecie:)nieraz mozna trafic na normalana impreze,ochroniarze normalni,fakt muzyka tragiczna...choc raz na jednej imprezie byla w miare normalna:)duzy plus to wjazd za free i dobre polozenie lokalu
Soho-chodzilem tam 3lata dosc regularnie,ochrona troche nadgorliwa delikatnie mowiac,muzyka rozna zalezy od imprezy,ceny normalne,spora ilosc ladnych dziewczyn:),po remoncie klub troche stracil w moich oczach plusem jest to ze coraz trudniej spotkac gorace 15-stki,aha nowa ochrona jednak troche lepsza niz poprzednia,fajnie wychodza imprezy po meczu z Legia:D,jednym z najwiekszych plusow jest duza ilsoc okolicznych miejscowek:)prawda Steryd i Derian:)?
Elitte-calkiem spoko lokal,parkiet srednich rozmiarow,ceny normalne,ochrona porzadna:)pozdro Potato:)Minusem jest duza ilosc starszych niemcow i szwedow.
Tiger pub-niby pub a od czasu do czasu jest impreza i to calkiem niezla,dj znany z soho,ochrona niezauwazalna:),wyrozumiali szatniarze,czesto spotkac mozna pilkarzy Pogoni,Ptaka,Baniaka i innych radnych...fajnie szalik Pogoni wyglada na scianie,za pierwszym razem ciezko trafic do kibla:)
Essa-nieistnieje juz co prawda ale na jej miejscu jest Fabryka niestety nie bylem ale jak przedstawia sie tak jak swego czasu Essa to nie polecam...moze ktos opisze?
Hypnoza-calkowice nie moj klimat,ze latwo dostac wpierdol w tym klubie jestem tego przykladem...starcie 2 na 6 przyplacilismy z kumplem bardzo kiepsko od tego czasu juz tam nie chodze.
B52-bylem tam tylko raz i to na bombie ale podobalo mi sie,obecnie nie wiem jak tam jest
Jak ktos czesto jest w Swinoujsciu to polecam Alibi calkiem spoko lokal,mila obsluga,ceny nizsze niz w Szczecinie,uprzejma ochrona czego nie widzialem w Szczecinie a do tego prawie wogole nie uzywaja sily fizycznej tylko slowa takie dostali polecenia...
Pralnia-10minut drogi od Soho blisko Akademikow,maly lokal,zawsze zapelniony...scisk niesamowity,klimaty bardziej studenckie.
Kubus-rowniez klimaty studenckie,jedna z glownych ostoi studentow AR.

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972004 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005