Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> 11 listopad - Święto Niepodległości !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tasior
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6447 dni

*

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 12/11/2011 22:27
It was LEGEN - wait for it - DARY!
Niesamowity widok pod Źródełkiem a potem na placu. Praktycznie wszystkie konkretne ekipy idą razem ramię w ramię. Lechici spokojnie sobie stoją obok Legionistów, Widzew maszeruje obok ŁKSu itp. Naprawdę piękne jest to że w takie dni potrafimy się tak zjednoczyć.
Ciężko stwierdzić jaka była frekwencja, bo mnóstwo osób już na początku rozpędziła psiarnia. Fantastycznie na końcu pod pomnikiem Dmowskiego, race + ilość robiły wrażenie.
Szkoda tylko że całemu marszowi nie było dane spotkać się z kolorową niepodległą, lewactwo zapamiętałoby tą lekcję do końca życia.
Samej zadymy nie jestem w stanie porównać do niczego co widziałem, chyba że migawki z czasów komuny i stanu wojennego.

Zastanawiam się co by było jakby taka ekipa razem stawiła się w Warszawie na Euro ;)

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
Bartas
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 12/11/2011 23:06
Nas w Warszawie ponad 100 osób

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 12/11/2011 23:16
http://www.youtube.com/watch?v=8FUFPnFpnJY

Jak już będzie ten film, pobije rekordy oglądalności na yt.

Generalnie pozytywnie. Drugie śniadanie mistrzów u Mellera jak i Babilon tego ciapowatego kolesia na PLUS. W zasadzie większość (nawet redaktorzy) byli zgodni, że wina spada głównie na lewaków, którzy m.in. zaprosili niemiecką Antife. Potem konferencja Marszu - miazga. Media oraz lewacy doskonale wypunktowani przez Winnickiego, Zawiszę i prof. Żaryna. Następnie konferencja kolorowych - jakaś norweżka się jąkała i nikt jej nie potrafił zrozumieć, pieprzyła jakieś farmazony, aż stacje przestały transmitować tą "konferencję" :)

ha ha ha, antifa!

@PrawaStronaMiasta
nie będę się wdawał w polemikę, płyniemy w bardzo podobnym nurcie :) I tak samo jak Ty, ja też się cieszę z tego co wydarzyło się w Warszawie. Tylko jedno sprostowanie, nie napisałem, że się dziwie z obecności Alewrasa - wręcz przeciwnie! I drugie: w ogóle nie aspiruję do bycia decyzyjnym, więc się nie obawiaj :)

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 13/11/2011 12:06
w ogóle nie aspiruję do bycia decyzyjnym, więc się nie obawiaj :)

tego najmniej sie obawiam...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7694 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 13/11/2011 20:24
Ilu Nas było !!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Szymen
Kibic
Na forum od 6372 dni

**

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 13/11/2011 21:19
Videorelacja z Warszawy

Dziad
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 13/11/2011 23:28
kilka fotek
Obrazek jpg wstawiony na forum

i uwaga "pokojowa" kolorowa niepodległa

i jej wyposażenie :)

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
Shivan
Kibic
Na forum od 8417 dni

**

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 14/11/2011 10:30

kosa1749 napisał:  
, bus Pogoni Szczecin jakieś niecałe 20 sztuk też trafiony,

No ciekawe ile w tym prawdy?

może ktoś to potwierdzić?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kijevo
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 14/11/2011 11:40
To policjant kopał uczestnika Marszu Niepodległości

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7273 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 14/11/2011 16:23
tutaj też filmiki z tego co robią wąsy, tylko uwaga, to lkink do GóWna

link

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Bartas
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 14/11/2011 20:35

Shivan napisał:  

kosa1749 napisał:  
, bus Pogoni Szczecin jakieś niecałe 20 sztuk też trafiony,

No ciekawe ile w tym prawdy?

może ktoś to potwierdzić?

Nie mam żadnej informacji co do trafionego busa z Pogoni. Wiem o jednym który jechał i dojechał bez przeszkód. Ma ktoś inne informacje?

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 15/11/2011 19:51
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
wild
Kibic
Na forum od 8669 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 15/11/2011 21:38
Z chłopakiem gonionym na filmiku (od 6:30) jechaliśmy razem pociągiem. Dosiadł się w Poznaniu ze swoim kolesiem, byli z Wrocławia. Rozstaliśmy się Centralnym, poszli się pokręcić po mieście a my uderzyliśmy jeszcze na Ursynów. Szkoda...

kto z nas przegrał to pokaże czas...
mort
Kibic
Na forum od 5865 dni

*

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 17/11/2011 20:10
kto nie widział tego filmu MUSI go zobaczyć!!!

MIAZGA to za słabe słowo - pokazujcie rodzinom, znajomym, kolegom.

Bądźcie dumni z bycia Polakami!!!

"Nieważne ile razy użyjecie słowa "faszyści" - Nie powstrzymacie NAS! To już się dzieje!"

http://www.youtube.com/watch?v=8zDBR-ikjIA

BETTER DEAD THAN RED
A K
Kibic
Na forum od 7865 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 17/11/2011 22:38
Polecam program Janka Pospieszalskiego. karczynski ,kurwa stulecia!!
100% CHWDP

Ostatnio edytowany przez: A K, 17 listopada 2011, 23:03 [1 raz(y)]

PS!
GBvW
Kibic
Na forum od 5792 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 18/11/2011 10:02

P.WS napisał:  
Polecam program Janka Pospieszalskiego. karczynski ,kurwa stulecia!!
100% CHWDP

Wczoraj to "leciało" na TVP Info. Jest gdzieś możliwość zobaczenia tego programu jeszcze raz? Gdyż zdążyłem zobaczyć jedynie końcówkę, jak to facet wypowiadał się jak to jego dzieci miały możliwość naocznie zobaczyć jaka jest manipulacja człowiekiem w naszym kraju. (po przez media?) bo w locie włączyłem po robocie i nie dosłyszałem.
Pozdro

Prawa Strona Miasta.... Bukowe.
WSKL
Kibic
Na forum od 6696 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 18/11/2011 13:53
Parle france peut pologne?

P.S reszta to też swoją drogą niezły ogień...żenada.

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
pogonifan
Kibic
Na forum od 5962 dni

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 18/11/2011 14:25
http://niezalezna.pl/19139-sad-dal-wiare-oprawcy

Pamiętaj jak pies cię kopie to siłą rzeczy naruszasz jego nietykalność cielesną.

nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 19/11/2011 20:31
Niedługo dojdzie do tego, że pies będzie mógł pobić, skopać, spałować, połamać, a to niewinnemu będą przybijali jakieś pojebane wyroki o zniewagę ... Ja się pytam jaką kurwa zniewagę? temu pedałowi co kopał tego chłopa przydałby się taki prawdziwy wpierdol, od tak za nic właśnie... oczywiście rudy pedał(ten to tylko umie pierdolić przed dziennikarzami jaki to on dobry i w ogóle), inne pedalstwo, lewactwo i chuj wie co podziałają, każdy umyje ręce, sprawa przycichnie, winni będą cii co zawsze a zmanipulowani wchłoną to jak gąbka wodę. XXI wiek... cyrk jak chuj.

Ostatnio edytowany przez: nara, 19 listopada 2011, 20:51 [1 raz(y)]

Scarface
Kibic
Na forum od 7693 dni

*

Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 20/11/2011 01:51

KropelkowyAndrzej napisał:  
Niedługo dojdzie do tego, że pies będzie mógł pobić, skopać, spałować, połamać, a to niewinnemu będą przybijali jakieś pojebane wyroki o zniewagę ... Ja się pytam jaką kurwa zniewagę? temu pedałowi co kopał tego chłopa przydałby się taki prawdziwy wpierdol, od tak za nic właśnie... oczywiście rudy pedał(ten to tylko umie pierdolić przed dziennikarzami jaki to on dobry i w ogóle), inne pedalstwo, lewactwo i chuj wie co podziałają, każdy umyje ręce, sprawa przycichnie, winni będą cii co zawsze a zmanipulowani wchłoną to jak gąbka wodę. XXI wiek... cyrk jak chuj.

A ja sie pytam KTO glosowal na PO i KTO glosowal na palikutasa mamy taka Polske jakiej chcielismy ja tak tylko przypomne historycznie ze w w tym kraju byly juz takie lewackie scierwa ktore mowily liberum veto w imie demokracji a potem prawie 200 lat historii gdzie gwalcono demokrakcje w imie demokracji czy to byl bolszewizm, Lenin, Stalin czy Antifa to sa wciaz te same terrorystyczne frakcje ktore w imie demokracji moga GWALCIC wszystkie prawa demokracji

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005