Odp: The Crims - 16/02/2005 19:19
"Gang LFS - Szczecińska b obrobił sejf telekompromitacji i uciekł z $999752 "
nawet w gazetach o nas pisza ...rzadzimy !!!!!!!
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 16/02/2005 19:54
eh chlopaki jestem dumny normalnie w nastepnej edycji popierdalamy od poczatku ostro i pojedziemy wszystkich bez wyjatku
Odp: The Crims - 16/02/2005 21:37
Zaczelem od dzisiaj grac i to jest naprawde zajebiste, tyle ze mam problem (kasy brak) 2 razy opierdalalem staruszke i 2 razy zostalem aresztowany. Jak to zorbic zeby nie byl w kiciu?? jest jakis sposob?? bo jeszcze nie ogarniam tej gry. thx
nie rob czegos jesli twoj resp nie jest wyzszy o 5-10 od minimum
a w ogole to jak bedziesz mial respa 300 to podnos statystyki w szpitalu zebys mogl robic skoki grupowe
za kazde wydane 10 tys resp leci o 1 w dół
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: The Crims - 17/02/2005 20:45
obiecuje wam ze możecie na mnie liczyć w następnej edycji...
... liczyć oczywiście na to że sie już nie pojawie...
powodzenia
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
pogonfan: chetnie bym zmienil avatara jakbym wiedzial jak i... jakby mnie wypuscili z pierdla :/
robi sie to w szpitalu (operacja plastyczna) - tam mozesz zmienic nie tylko avatar ale rowniez imie postaci
a w ogole to kogos pojebało zeby stukac sie nawzajem bez powodu i ostrzezenia
jestescie chyba jedynym gangiem w ktorym czlonkowie ze soba walcza
jesli juz ktos wpadl na taki pomysl to trzeba bylo chociaz puscic info ze jutro cos takiego zaczynacie
a Majus to cwaniak - najpierw w gangu dowiaduje sie kto ile ma powera a potem "odwaznie" bije slabszych
ju zapomnial jak bal sie stukac kolesia na swoim poziomie a pozniej dostal oklep od jakiegos innego kolo
Odp: The Crims - 18/02/2005 08:31
hello
mam pytanko : jak sie napieprza innych gości
mam 100 res i nie moge nikogo przemielić ?
co oznacza gwiazdka przy nicku (*)
Ostatnio edytowany przez: ted, 18 lutego 2005, 08:38 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.