Odp: The Crims - 11/02/2005 20:30
jeszcze 50 czy 52 dni gry do konca tury.Mam nadzieje ze wszystkie motywy i motywiki przecwiczone i od nastepnego "sezonu" pokazemy z kad jest najlepszy gang w the crims
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 11/02/2005 22:02
Kurwa leże w szpitalu koleś o nicku : TajnyBrat najebał mnie, brecht bo wogóle gram od wczoraj i nie wiem koleś chciał sie dowartościować czy cóź napierdalając kolesia czyli mnie majacego 60 respa, nie no wkuwriłem się bo gra mnie wciągneła, jeśli by ktoś trafił albo spotkał prosiłbym o NAJEBANIE kolesiowi, z góry dzieki...wrrrrrrrrrr
3 dni spędzone w szpitalu i moja strategia poszła się jebać, jak wyzdrowieje będe gral całe ferie aż dorwe kolesia i go zniszcze, !!!
Odp: The Crims - 12/02/2005 23:52
heh... ja też zacząłem nick stahu4, próbowałem możliwości tej gry i rabowałem a teraz siedzie w piedlu do 5 rano, gierka spox
Odp: The Crims - 13/02/2005 00:58
stykaja mi wszyscy kolesie którzy nie patrzac na wymagana ilosc respa wpieprzaja sie na akcje a potem przez nich idzie sie do pierdla i buli kilkaset tysiecy tracac mnostwo respa
ludzie!!! - wszystko po kolei, po to sa inne skoki m.in 1osobowe zeby jeden po drugim zdobywac punkty
dla mnie rekordem bylo jak gosciu ktory mial 110 poszedl na kulczyka i była wtopa
od dzis ekil wprowadzil regulamin i kto nie bedzie go przestrzegal wylatuje natychmiastowo REGULAMIN
amen
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: The Crims - 16/02/2005 14:04
witam
gram od paru dni
respect 63
moj nick outed
ostatnio najebał mnie jakis: witos1990
szukam mściciela
kto chce niech doda mnie do znajomych
pozdro
Odp: The Crims - 16/02/2005 18:51
jak podaje "Crim City Times" gang LFS ojebał telekompromitacje na prawie 1 mln $$$. widac chlopaki ostro działają a ja dopieo dzisiaj zacząlem i jeszcze nie bardzo sie orientuje
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.