Odp: The Crims - 10/02/2005 16:53
A więc i ja wchodze w gre, ale narazie napadłem na sklep udało się później na babcie i juz do paki mnie zapakowali;/kurwa mać...
wszystkim pisze z forum jako do znajomych więc jakby co to mnie zaakceptować
nick: matifp
junnior a ty nie żyjesz bo coś mi pokazało takiego??
Ostatnio edytowany przez: Mati., 10 lutego 2005, 17:02 [1 raz(y)]
Odp: The Crims - 10/02/2005 17:03
Uważajcie na balety sixtynine jest tam gościu s4rna który połamał kilku ludzi z gangu Pogoń.v.pl miłej zabawy, a jak by co to też połamcie frajerowi nogi niech szmata siedzi w szpitalu albo zginie!
nasi ludzie też go intensywnie szukają
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: The Crims - 10/02/2005 20:42
Mieliscie moze kiedys 6 prostytutek nie majac burdelu,bo slyszalem ze mozna miec 5 tylko. Zaproscie mnie do jakiegos gangu muj nick much 67 resp.
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
Odp: The Crims - 10/02/2005 21:03
Ale co mnie gra wciągnęła to przesada, jutro chyba nawet ze szkoły rezygnuje,że ja wcześniej nie zaczęłem grac w nia...
Odp: The Crims - 10/02/2005 21:30
Niektorzy w tej grze to chyba musza tuszowac kompleksy w normalnym zyciu, ostatnio wchodze sobie na imperke, patrze pare masek w srodku( min loker(z trudno niezauwazalnym portowym akcentem)), czytam komentarze i jeden mnie rozbroil, typ bodajze 800 respekta wali tesktem w stylu "ktorego rozpierdolic smiecie ??", masakra ta gra wyksztalca pozniej psychopatow
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: The Crims - 10/02/2005 23:09
Much bo to jest tak ja zauwazylem ze...mam 1 burdel czyli powinienem miec tylko 15 dziwek a mialem 17 wiec na bank jest tak ze te co do ciebie dochodza nie zaliczaja sie tak jakby do listy(mowiem o tych co za free dostajecie)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.