Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Chce powiedzieć że.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7091 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 23/10/2012 21:52
"Były różne sprawy, dotknęły mnie aspekty
Problem był konkretny, do dziś widzę efekty
I widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej... "

tttffffuuuu...

avelyn
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 24/10/2012 21:08

Dan Henderson napisał:  
...nie podoba mi się reklamowanie meczów Lecha na tej stronie...

adblock i po sprawie;]

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5525 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 24/10/2012 23:25
Nie podoba mi sie zachowanie MW:03 i " ii SKPS "PORTOWCY" za zawieszenie działalnośc bez dodatkowych WYJAŚNIEŃ i decyzyjności w 100% co do dopingu na najbliższych meczach a także całkowitego wyjaśnienia dreczących KIBICÓW Pogoni tematów z znakiem zapytania!!! Dziękuje i Pozdrawiam p.s. ja chceeee kominiarke i czapke zimową !!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Normalnych :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Bengoro
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 06:18
Wczorajsze informacje o SKPS i MW zaskoczyły mnie. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni. Bo dzięki nim koloryt nabrały szare betonu trybuny...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Sz.
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 08:25

mefisto1969 napisał:  
Nie podoba mi sie zachowanie MW:03 i " ii SKPS "PORTOWCY" za zawieszenie działalnośc bez dodatkowych WYJAŚNIEŃ i decyzyjności w 100% co do dopingu na najbliższych meczach a także całkowitego wyjaśnienia dreczących KIBICÓW Pogoni tematów z znakiem zapytania!!! Dziękuje i Pozdrawiam p.s. ja chceeee kominiarke i czapke zimową !!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Normalnych :)

Może przestań wklejać milion postów w każdym temacie zwłaszcza jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, vide posty o zawieszeniu działalności w dziale o Pogoni? A jeśli już musisz to popracuj trochę nad czytelnością i szeroko rozumianym poziomem swoich wiadomości, np. nie pisz jednym ciągiem, stosuj podstawową interpunkcję, zrezygnuj z podziesiętnych wykrzykników? Bo generalnie nigdy nie wiem czy piszesz pod wpływem procentów czy na trzeźwo.

P. S.
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5525 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 09:44
Hmmm.... tylko własne zdanie :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 14:09
...żebyście zaczęli pisać normalnie, bo posty niektórych osób są nie do rozszyfrowania.

Niezniszczalny
Kibic
Na forum od 4754 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 14:23
Czy mógłby mi ktoś podać forum Legii ?

TakiTam
Kibic
Na forum od 5958 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 15:19

Goalkeeper napisał:  

klik

Liberta' Per Gli Ultras
Niezniszczalny
Kibic
Na forum od 4754 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/10/2012 20:07

TakiTam napisał:  

Goalkeeper napisał:  

klik

Dziekówka

nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 13:32
że zajebistym kabaretem są wybory nowego prezesa pzpn :)

NaPełnej
Kibic
Na forum od 5011 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 14:19
Smolny podobno sie pojawil w rozowym sweterku :D

eJay
Kibic
Na forum od 7723 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 16:59
Dojazd linią 84 na Prawobrzeże w godzinach popołudniowych to Jackass

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
WM
Kibic
Na forum od 7053 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 17:58

NaPełnej napisał:  
Smolny podobno sie pojawil w rozowym sweterku :D

Dokladnie. Polecial pogratulować Bońkowi.
Mam nadzieje ze będzie szło ku lepszemu

Amat victoria curam
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4752 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 19:55
w sumie Boniek był najlepszym z możliwych kandydatów według mnie, mam nadzieje, że bedzie lepiej niż jest teraz..W swoim przemówieniu mówił coś o kibicach, że piłka ma byc dla nich..Mam nadzieje, że to nie są słowa bez pokrycia.

PoGo
Kibic
Na forum od 7286 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 20:52

mlostaaa0 napisał:  
w sumie Boniek był najlepszym z możliwych kandydatów według mnie, mam nadzieje, że bedzie lepiej niż jest teraz..W swoim przemówieniu mówił coś o kibicach, że piłka ma byc dla nich..Mam nadzieje, że to nie są słowa bez pokrycia.

Natrafiłem na fajny komentarz na 90minut:

Cytat:  
Tak samo się cieszyliście z: Listkiewicza, który zastąpił Dziurowicza; Latę, który zastąpił Listkiewicza ... Pożyjemy - zobaczymy ...

Spośród wszystkich kandydatur faktycznie Boniek wydaje się najlepszy: nieupolityczniony - nie powinien ulegać presją jak np. Kosecki, ze sporym dorobkiem finansowym - nie będzie szukał koryta jak Lato. Szkoda tylko, że znów szukamy tzw. mniejszego zła..

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
Bartas
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 26/10/2012 22:00
Wcześniej też myślałem że dla kibiców Boniek to najlepsze rozwiązanie, ale on uważa że w Łodzi powinien być klub FC Łódź zamiast Widzewa i ŁKS-u i spocony Janek mu wtóruje w tym. Dla mnie nic na lepsze się nie zmieni.

anathema
Kibic
Na forum od 7063 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 27/10/2012 03:04
Boniek jak człowiek spojrzy to taki swój facet - chce dobrze choć nie wie co zmienić. Wie że ma być przejrzyście ale nie wie jak. Chce żeby było bez korupcji ale gdzie kończy się zdrowy rozsądek a zaczynają się układy nie potrafi określić.

Boniek to facet co chce dobrze. Czy wie jak to się dopiero okaże.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7694 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 27/10/2012 10:34

PoGo napisał:  

Spośród wszystkich kandydatur faktycznie Boniek wydaje się najlepszy: nieupolityczniony - nie powinien ulegać presją jak np. Kosecki, ze sporym dorobkiem finansowym - nie będzie szukał koryta jak Lato. Szkoda tylko, że znów szukamy tzw. mniejszego zła..

Sam nie wiem, podobno przyjacielem Bońka jest Donek. Co by nie było, dla polskiej piłki chyba najlepszy wybór, dla nas kibiców raczej wątpię.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
eM
Kibic
Na forum od 7235 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 28/10/2012 22:04
Jebać czerwoną hołotę i ubeckich zdrajców!

Tak mnie jakoś naszło po obejrzeniu kolejnego z odcinków "Czasu honoru"...;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757966616 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005