Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Chce powiedzieć że.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ManeS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5823 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/09/2012 11:04

Jarzębina napisał:  
jak ta ruda sprzedajna kurwa może sędziować mecze w LM...

Dwie najbardziej sprzedajne kurwy z PZPN sędziują mecze w LM...

@up ja grywam u buków niestety wczoraj Zawisza i Braga zjebały dwa kupony

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/09/2012 11:39

ManeS napisał:  

Jarzębina napisał:  
jak ta ruda sprzedajna kurwa może sędziować mecze w LM...

Dwie najbardziej sprzedajne kurwy z PZPN sędziują mecze w LM...

@up ja grywam u buków niestety wczoraj Zawisza i Braga zjebały dwa kupony

mi ogólnie kupon zjebało bate i cluj ale cóż taki los, na dzisiaj jakieś ciekawe zdarzenia są?

bo generalnie to na dziś to bts i over 1.5 można grać praktycznie na wszystko ale chciałbym się odkuć troszkę heh i mam hard kombinacje w ako bo zbyt bidnie na system

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/09/2012 11:44
ja gram dzisiaj faworytów Atletico, Napoli, Bilbao, Lyon, Leverkusen i Genk ale nie na jednym kuponie ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/09/2012 12:00

ManeS napisał:  
ja gram dzisiaj faworytów Atletico, Napoli, Bilbao, Lyon, Leverkusen i Genk ale nie na jednym kuponie ;)

w atletico nie ma połowy składu, leverkusen gra padaczkę ostatnio , także może być ciekawie w tych meczach moim zdaniem.
ja może nie faworytów ale taki hard kupon co mam to Pilzno, Lyon, Steua, Metalist, Twente-H96 bts,Napoli i Anzi na jednym, jak ma sie udac to sie uda:)

Cywil
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 15/10/2012 11:10
Media przed meczami PZPNu z Anglią to jest jebana masakra (już pomijam fakt, że wyniki tej reprezentacji to ja mam gdzieś). Zawsze wygrzebują tych Tomaszewskich, Domarskich i katują tym ludzi do porzygu. Nieważne, że Angole są od lat słabi albo przeciętni i od czasu do czasu grywa się z przeciwnikami lepszymi od nich (a nawet wygrywa), zawsze musi być atmosfera sraki w spodniach i wspominki remisu sprzed 40 lat.

1948
Kibic
Na forum od 6630 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 17/10/2012 08:49

Cywil napisał:  
zawsze musi być atmosfera sraki w spodniach i wspominki remisu sprzed 40 lat.

1 miejsce

spagetti
Kibic
Na forum od 8012 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 17/10/2012 11:52
Matka Madzi

,,Vi är överallt,,- POGON
Paweł85
Kibic
Na forum od 7156 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 18/10/2012 11:13
wkurwia mnie to narodowe obruszenie, że dwóm pijanym kolesiom grozi więzienie za wbiegnięcie na murawę. Płaczą media, płaczą kibice kadry pzpn, jakby to był mecz klubowy media domagały by się dożywocia. Obudzili się nagle wszyscy co to za absurdalne prawo, przecież oni chcieli tylko rozbawić publikę! Wielu kiboli ma syf w papierach za stanie na schodach, odliczanie, przeklinanie i inne pierdoly, ale o nich ani słowa, oni stanowią zagrożenie, ich trzeba tępić i wygonić ze stadionów!

Żeby było jasne nie jestem za karaniem tych kolesi.

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 18/10/2012 17:11

Paweł85 napisał:  
wkurwia mnie to narodowe obruszenie, że dwóm pijanym kolesiom grozi więzienie za wbiegnięcie na murawę. Płaczą media, płaczą kibice kadry pzpn, jakby to był mecz klubowy media domagały by się dożywocia. Obudzili się nagle wszyscy co to za absurdalne prawo, przecież oni chcieli tylko rozbawić publikę! Wielu kiboli ma syf w papierach za stanie na schodach, odliczanie, przeklinanie i inne pierdoly, ale o nich ani słowa, oni stanowią zagrożenie, ich trzeba tępić i wygonić ze stadionów!

Mnie też to wkurwia, to jest żałosne, trafnie opisało to weszło:
http://www.weszlo.com/news/12362-Hipokryzja_jak_stad_do_normalnosci_%E2%80%93_uwolnic_bohaterow_Basenu_Narodowego

Scarface
Kibic
Na forum od 7693 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 18/10/2012 20:18

Paweł85 napisał:  

Nawet szlachetny pan premier wzruszyl mnie dzis do lez swoim przemowieniem ze jak mozna tych biednych ludzi traktowac jak bandytow i ze po co wogole ich karac

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7273 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 18/10/2012 21:50

ManeS napisał:  

Paweł85 napisał:  

http://www.weszlo.com/news/12362-Hipokryzja_jak_stad_do_normalnosci_%E2%80%93_uwolnic_bohaterow_Basenu_Narodowego

w brew pozorom można z tego dużo dobrego zaczerpnąć:]! dają nam narzędzie do obrony i domagania się równego potraktowania, wszak nam wszystkim chodzi przecież o rozbawienie publiki.. ; ]

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Pgn.
Kibic
Na forum od 6917 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/10/2012 09:53
Legia&Pogoń!! Zachodnia Brygada i Ochota!

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/10/2012 11:23

TeHaCe napisał:  

ManeS napisał:  

Paweł85 napisał:  

Jak najbardziej. Wszak, konstytucja zapewnia równość wszystkich wobec prawa. Żądać przynajmniej warunkowego umorzenia postępowania.

w brew pozorom można z tego dużo dobrego zaczerpnąć:]! dają nam narzędzie do obrony i domagania się równego potraktowania, wszak nam wszystkim chodzi przecież o rozbawienie publiki.. ; ]

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Radziu
Kibic
Na forum od 6955 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/10/2012 11:52
Wjazd legionistów na kwadrat i picie od 7 rano niszczy system :D

Safe
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/10/2012 16:52

Radziu napisał:  
Wjazd legionistów na kwadrat i picie od 7 rano niszczy system :D

nic tylko pozazdrościć kolego ;) Jeszcze 1h w robocie..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
GBvW
Kibic
Na forum od 5792 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 21/10/2012 09:45
Kac morderca nie ma serca... :D

Prawa Strona Miasta.... Bukowe.
kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 21/10/2012 23:47

GBvW napisał:  
Kac morderca nie ma serca... :D

i oto chodzi :) a najwazniejsze żeby w taki weekend przy takiej zgodzie do kaca nie dopuszczać :)

GBvW
Kibic
Na forum od 5792 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 22/10/2012 09:03

GBvW napisał:  

ShE napisał:  
[cytat=GBvW]Kac morderca nie ma serca... :D

i oto chodzi :) a najwazniejsze żeby w taki weekend przy takiej zgodzie do kaca nie dopuszczać :)

Dziś miasto piwem i wódką płynące! :D

Swoją drogą, jebać dzienniki internetowe. Nie ma to jak dostać telefon z rana od mamy z zapytaniem czemu nie jestem na zajęciach lol Nawet w szkole, pełna kontrola :/

Prawa Strona Miasta.... Bukowe.
WSKL
Kibic
Na forum od 6696 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 23/10/2012 12:38
...nie podoba mi się reklamowanie meczów Lecha na tej stronie...

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8029 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 23/10/2012 13:28
No słabo to wygląda...

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972077 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005