Dwie najbardziej sprzedajne kurwy z PZPN sędziują mecze w LM...
@up ja grywam u buków niestety wczoraj Zawisza i Braga zjebały dwa kupony
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
mi ogólnie kupon zjebało bate i cluj ale cóż taki los, na dzisiaj jakieś ciekawe zdarzenia są?
bo generalnie to na dziś to bts i over 1.5 można grać praktycznie na wszystko ale chciałbym się odkuć troszkę heh i mam hard kombinacje w ako bo zbyt bidnie na system
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ja gram dzisiaj faworytów Atletico, Napoli, Bilbao, Lyon, Leverkusen i Genk ale nie na jednym kuponie
w atletico nie ma połowy składu, leverkusen gra padaczkę ostatnio , także może być ciekawie w tych meczach moim zdaniem.
ja może nie faworytów ale taki hard kupon co mam to Pilzno, Lyon, Steua, Metalist, Twente-H96 bts,Napoli i Anzi na jednym, jak ma sie udac to sie uda
Odp: Chce powiedzieć że.... - 15/10/2012 11:10
Media przed meczami PZPNu z Anglią to jest jebana masakra (już pomijam fakt, że wyniki tej reprezentacji to ja mam gdzieś). Zawsze wygrzebują tych Tomaszewskich, Domarskich i katują tym ludzi do porzygu. Nieważne, że Angole są od lat słabi albo przeciętni i od czasu do czasu grywa się z przeciwnikami lepszymi od nich (a nawet wygrywa), zawsze musi być atmosfera sraki w spodniach i wspominki remisu sprzed 40 lat.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 18/10/2012 11:13
wkurwia mnie to narodowe obruszenie, że dwóm pijanym kolesiom grozi więzienie za wbiegnięcie na murawę. Płaczą media, płaczą kibice kadry pzpn, jakby to był mecz klubowy media domagały by się dożywocia. Obudzili się nagle wszyscy co to za absurdalne prawo, przecież oni chcieli tylko rozbawić publikę! Wielu kiboli ma syf w papierach za stanie na schodach, odliczanie, przeklinanie i inne pierdoly, ale o nich ani słowa, oni stanowią zagrożenie, ich trzeba tępić i wygonić ze stadionów!
Żeby było jasne nie jestem za karaniem tych kolesi.
wkurwia mnie to narodowe obruszenie, że dwóm pijanym kolesiom grozi więzienie za wbiegnięcie na murawę. Płaczą media, płaczą kibice kadry pzpn, jakby to był mecz klubowy media domagały by się dożywocia. Obudzili się nagle wszyscy co to za absurdalne prawo, przecież oni chcieli tylko rozbawić publikę! Wielu kiboli ma syf w papierach za stanie na schodach, odliczanie, przeklinanie i inne pierdoly, ale o nich ani słowa, oni stanowią zagrożenie, ich trzeba tępić i wygonić ze stadionów!
Nawet szlachetny pan premier wzruszyl mnie dzis do lez swoim przemowieniem ze jak mozna tych biednych ludzi traktowac jak bandytow i ze po co wogole ich karac
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
w brew pozorom można z tego dużo dobrego zaczerpnąć! dają nam narzędzie do obrony i domagania się równego potraktowania, wszak nam wszystkim chodzi przecież o rozbawienie publiki.. ; ]
Jak najbardziej. Wszak, konstytucja zapewnia równość wszystkich wobec prawa. Żądać przynajmniej warunkowego umorzenia postępowania.
w brew pozorom można z tego dużo dobrego zaczerpnąć! dają nam narzędzie do obrony i domagania się równego potraktowania, wszak nam wszystkim chodzi przecież o rozbawienie publiki.. ; ]
i oto chodzi a najwazniejsze żeby w taki weekend przy takiej zgodzie do kaca nie dopuszczać
Dziś miasto piwem i wódką płynące!
Swoją drogą, jebać dzienniki internetowe. Nie ma to jak dostać telefon z rana od mamy z zapytaniem czemu nie jestem na zajęciach Nawet w szkole, pełna kontrola :/
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972077 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.