Odp: The Crims - 08/02/2005 22:54
ej ziomus ja pamietam zaczełem grac w tą gierke miałem 100 respect i nic ci nie zrobiłem , ok dałeś mi propozycje znajomosci a a ja sie zgodziłem i puzniej mnie za nic najebałeś nie czaje !!
Odp: The Crims - 08/02/2005 22:56
sam sie przykontroluj - chcesz byc w gangu czy nie?
wyraziłem jedynie swój głos w sprawie przyjecia cie do zabawy wiec wyluzuj
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: The Crims - 09/02/2005 00:06
a ja mam pytanie czy mozna lamac kogos za kazdym razem po wyjsciu ze szpita;la czy tylko raz?bo jesli za kazdym razem to sobie ktos moze nie pograc wcale
Odp: The Crims - 09/02/2005 09:33
"Zmoknie ten kto kurwa nie ma kaptura z lekka mokra twarz, twarz skóra...."
heh dobre dobre co do gry to nie musisz byc ze Szczecina wystarczy ze kibicujesz Pogoni (moim zdaniem) no chyba ze jestes z Gdyni Poznania Krakowa i Gdanska
Odp: The Crims - 09/02/2005 10:40
Jak dla mnie to ta gra jest do dupy, trzeba siedziec i naciskac jakies guziczki po czym zamykaja Cie do więzienia. Bezsens....ale kto co lubi
Ostatnio edytowany przez: Jarasija, 9 lutego 2005, 10:46 [1 raz(y)]
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Jak dla mnie to ta gra jest do dupy, trzeba siedziec i naciskac jakies guziczki po czym zamykaja Cie do więzienia. Bezsens....ale kto co lubi
ALe zawuważ, że niektórych to widocznie dowartościowuje. Mogą chłopaki powozić się, że oni to gansta; niektórzy to już nawet chyba po 50 postów najebali. A tak poza tym to co za debil w gierce daje nazwe gangu im. Floriana Krygiera? Weź się zastanów nad tym...
Odp: The Crims - 09/02/2005 14:25
X z tym moze byc problem bo z tego co zauwazylem zeby komus wjebac trzeba miec go na liscie a zeby miec go na lsicie musze go spotkac dgzies na dyskotece.A jakie jest to prawdpodobienstwo?
X z tym moze byc problem bo z tego co zauwazylem zeby komus wjebac trzeba miec go na liscie a zeby miec go na lsicie musze go spotkac dgzies na dyskotece.A jakie jest to prawdpodobienstwo?
a jak sie komus wysyla ze sie chce go dodac do stalego kontaktu to go nie ma na liscie do klepania?? wtedy nawet jak sie osoba nie zgodzi czy nie zdazy zaakceptowac??
No możesz jeszcze złożyc mu propozycje kontaktu... ale wiadomo, ze koleś może sie nie zgodzic.Ale mimo wszystko spróbuj oczywiście jak chcesz. X-PACK-a ty w ogóle żyjesz w Crimsach czy cie zabito...bo składałem ci pytanie o kontakt i pisało ze nie żyjesz....??
Odp: The Crims - 09/02/2005 14:47
Mam pytanko czy wy tez nie mozecie sie teraz wbic na thecrims. Bo ja nie moge wyskakuje mi:The Crims is currently offline because we are updating the servers...
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
Odp: The Crims - 09/02/2005 14:49
No dobra widze ze jestescie poiinformowani to mam pytanie.MIanowicie mam 5 dziwek i wiecej nie moge bo pisza ze burdel trza miec .Wlaze w budynki i jest takie cos dzien/ilosc 5 cena 40000 i 40 dolcow dziennie.To co znaczy ze dziennie bede dostawal lacznie 40 dolarow?czy to jest liczone 40 dolcow plus te dziwki?i jeszce jednio pytanie odnosnie tego..Co oznacza liczba 5?Ze 5 dziwek moge tylko miec.?Bo jezeli tak to bezsen bo 5 to ja mam bez burdelu.Porsze o info
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.