Odp: gry - 01/12/2009 16:56
Ja gram w nowe Call of Duty, ale tylko SP.
Jeżeli ktoś zainteresowany strojami Pogoni Szczecin do PES'a 2010 to proszę bardzo. Wykonanie: "pawelszalik" i "makaveli91"
GK 1
GK 2
Home
Away
Stroje treningowe z tamtego sezonu
Away z tamtego sezonu
Treningowe, jednak zamiast znaczka ziny, wklejone logo nike
Jeżeli natomiast ktoś gra w FIFE 09 to tutaj stroje zrobione przeze mnie:
Nie wiem czy działają z FIFĄ 10, ale można spróbować.
Stoje zawierają małe błędy, ale lepiej to niż nic Stroje z sezonu 2009/2010 do PES'a 2010 będą poprawione.
Ostatnio edytowany przez: mjnz48, 1 grudnia 2009, 17:13 [1 raz(y)]
Odp: gry - 01/12/2009 17:05
Jeżeli lubi ktoś cRPG a Wiedźmin czy Gothic 3 przypadły mu do gustu na pewno nie będzie zawiedziony grając w Risen Dość ciekawa fabuła, 3 możliwe scenariusze gry jeżeli chodzi o rozwój postaci (ja wybrałem sobie Maga) mnóstwo questów pobocznych, nieograniczone możliwości wykonywania zadań brak schematów to chyba największe zalety. Polecam.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: gry - 01/12/2009 19:25
Planuje sobie kupić konsole:
- cena w granicach 1000 zł. (wolałbym, żeby nie przekraczała),
- dostęp do internetu nieistotny (od grania przez internet mam komputer),
- możliwość odtwarzania filmów (divx)
Interesuje mnie Xbox 360 Premium, czytałem w internecie dość pochlebne opinie. Pytanie czy można na nim normalnie odtwarzać divxy czy coś trzeba tam instalować, modyfikować? Czy polecacie może coś innego?
Wszystko fajnie pięknie ale strasznie krótki... Przeszedłem w 13h. W Gothic 2 + NK pierwszy rozdział zajmował więcej czasu. Może to nie taki zły wynik jak na dzisiejsze standardy (kampania w CoD MW 2 zajmuje mniej niż 5h) ale jednak niedosyt pozostał, szczególnie jeśli popatrzy się na ich wcześniejsze produkcje (G2 i G1).
Bierz pod uwagę, że jako doświadczony gracz (sądząc po przedstawionym dorobku) o wiele szybciej przyswajasz sobie poszczególne zadania - poza tym sądzę, że odpuściłeś sobie mniej istotne questy Tak czy inaczej Wiedzmuś 2 to będzię hicior, oby nie wyszedł jakoś przed albo w trakcie sesji bo będzie skucha z zaliczeniem...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Bierz pod uwagę, że jako doświadczony gracz (sądząc po przedstawionym dorobku) o wiele szybciej przyswajasz sobie poszczególne zadania - poza tym sądzę, że odpuściłeś sobie mniej istotne questy Tak czy inaczej Wiedzmuś 2 to będzię hicior, oby nie wyszedł jakoś przed albo w trakcie sesji bo będzie skucha z zaliczeniem...
Raczej robiłem wszystko co się dało, może ze 3 questy zostały. Fakt, nie wyciąłem całej wyspy w pień ale nawet gdybym to zrobił to o ile by to wydłużyło rozgrywkę? Gra tak czy inaczej jest w porównaniu do poprzedniczek krótka. Specjalnie po jej ukończeniu odpaliłem dla porównania Noc Kruka i zobaczyłem stary save, gdzie w IV rozdziale (z 6) miałem za sobą 40kilka godzin grania (a przechodziłem wtedy grę po raz piąty czy szósty więc znałem ją na pamięć i nigdzie nie błądziłem).
A co do Wiedźmina 2... Jedynka była świetna, oby tylko utrzymali ten poziom.
Odp: gry - 02/12/2009 18:06
Wiedźmin 2 dopiero z rok (najwcześniej). Choć szef CDP powiedział, że celują bardziej w 2011 rok, bo w 2010 ciężko będzie walczyć o miano najlepszego cRPG (wiadomo, Mass Effect 2, Diablo III, kolejne Final Fantasy).
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
obrazy zostały nagrane na płytke, wydawać by się mogło że wszystko git fasola, RA2 zainstalowany elegancko serial number był na obrazie, ale z yurim jest kurwa klops. chce ode mnie cd key, ale nigdzie nie ma pliku z numerem, a numer z ra2 nie działa:/
są jakieś łamacze kodów albo coś takiego? ewentualnie może da rade jakoś to poinstalować bez tego klucza kopiując jakieś pliki czy coś wierzę w was, że ktoś znajdzie rozwiązanie!
pzdr!
Odp: gry - 05/12/2009 15:45
Siema mam pytanie, ma ktoś może spolszczenie do Hooligans - Storm over Europe? z góry dzięki
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu oddaliśmy serca swe.
GRANATOWO - BORDOWY sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757960178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.