Odp: The Crims - 08/02/2005 18:24
Jesli ktos szuka gangu, to serdecznie zapraszam powyzej 90-100 respektu, zadnych namietnych 14-to latkow...
Szczegoly na gg 7488656. Mam tylko dla znajomych wiec, zawsze bede niewidoczny.
Odp: The Crims - 08/02/2005 18:40
Skarbnik !!! wszyscy ida do Gang im. Floriana Krygiera a nie !!! jakies inne gangi ehh jednak szczein nie bedie mocny ;/
stacje benzynową generalnie robiłem z uzi albo shotgunem, choć udało mi się nawet 2 x ze zwykłym gnatem. Biedronkę z shotgunem, ale mogą złapać. Na 7 Eleven tylko ze snajperką próbowałem i było ok A respect - jaki masz $$$ na te zabawki to i respekt odpwiwdni, choć najlepiej po zakupie potrenowac jeszcze na starych celach
Klocek ty jesteś szefem tego gangu To ja bede na wolnosci gdzies o 22 moja ksywka to dieman. Chcialbym wstąpić do gangu. Wykupiłem sobie kredyt jeden sm przyszly mki dwa kredyty i wychodze o 18.47 czasu crime.
Odp: The Crims - 08/02/2005 21:41
jak by ktos mogl polamac fetniaczka to z gory thx ma respa ok 340.Leze przez cwela 2 dni w szpitalu.POmscijcie spagiego
1. naucz sie pisac po polsku, pelno bledow ciezko zrozumiec
2. nie obrazaj kogos kogo nie znasz - to tylko internet
3. jest to czlowiek ze Szczecina....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.