heh no normalnie starsi bracia respektem powinni bronić tych młodszych respektem żeby ci mogli spokojnie rosnąc w siłę aby wzmacniąc gangi i chronić tych jeszcze słąbszych Wszystko dla dobra gangu
dieman przed chwilom mi najebales chcialem napisac ze jestem z grodu gryfa bo mialem przeczucie jakies ze dostane ale net mi nawala i nie wyskoczylo
Cholerka... Chcialem sprawdzic co daje taka akacja wyglada, ze nic... Tylko same szkody. Wskakuj jak najszybciej do gangu, to nasepnych pomylek nie bedzie...
Odp: The Crims - 08/02/2005 17:08
widze ze troche twarzy lezy w szpitalu tak jak ja ludziska laczmy sily to kurwa inaczej beda znami gadac a tak to co chwila ktos odnas bedzie dostawac
X-PACK : na razie mozesz spokojnie kontynuowac gre, mubi na troche czasu nie bedzie Ci przeszkadzal .. reszta ludzi z LFS przyjmowac zaproszenia do gangu ,albo czekac az sie pojawia
wielkie dzieki............pozdro ja mam 60 resa i kto mi powie do jakiego gangu moge .... niech ktos do mni napisze moj nick Serlord wczesniej x-pack ale mnie klepali ................pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.