Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dni Morza 2012 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
avelyn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8347 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 26/05/2007 20:55
dlatego trzeba przylaczyc zachodniopomorskie do niemiec:D:D:D

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kijevo
Kibic
Na forum od 7745 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 26/05/2007 20:59

avelyn napisał:  
dlatego trzeba przylaczyc zachodniopomorskie do niemiec:D:D:D

ta wypowiedź dobrze kontrastuje z Twoim obrazkiem nawet jesli to żart ;]

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 18:56
i jak wrazenia po dnaich morza? :D

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 19:24

malcoolm napisał:  
i jak wrazenia po dnaich morza? :D

bardzo mi się podoba ta karuzela...:)

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 20:44
ten pająk :D ?

tttttt
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 21:18
Jak wysrane te Błonia ludźmi są! Dobrze, że nie poszedłem :D

Lrd
Moderator**
Na forum od 7515 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 22:18

óóó napisał:  
Jak wysrane te Błonia ludźmi są! Dobrze, że nie poszedłem :D

a ja poszedlem i nie zaluje .. ;) ogolnie klimat zajebisty .. ;)

Against modern wszystko!
x-pack
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:00
czy tylko mi sie wydaje ze ten koncert na blonaich byl .... fatalny ??

Szczecińska albo Zadna
eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:08
x-pack - nie zdaje Ci się, według mnie dno - a w szczególności prowadzący, którzy zachowywali się jak banda oszołomów i chcieli być na siłe śmieszni (co według mnie im za bardzo nie wychodzilo).

Ostatnio edytowany przez: eF^, 10 czerwca 2007, 23:16 [1 raz(y)]

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8431 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:10
Moim Zdaniem Markowska to totalne nieporozumienie ... ogolnie impreza kurESKA ;)

Po życia kres!
TymoN
Kibic
Na forum od 7467 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:20
Jeeeeeebać Eske ! Radio, które lansuje najgorsze gówna.

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:29
na podstawie relacji z tv stwierdzam, że Infernal-u się nie dało słuchać :]

fajnie pewnie teraz Błonia wyglądaj :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mati.
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:37
Impreza bezndziajena pod każdym względem. Jak impreza może taka trwać do 22?? o muzyce to już nie wspomne,ani kolejkach po piwo i do toi toi. Ogólnie wielkie dno.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 00:15
Ale zwiariowani eskofani dawali o sobie znac i na kazde pierdniecie tych pajacy na scenie 14 latki pod scena dostawaly spazmow...jestem ciekawy jakby impreza wygladala jakby niektorym wykonawcom podczas "spiewania" wlaczyli mikrofony.A co do imprezy to byla w stylu eski...lans, komercja, i brak jakiejkolwiek ambicji.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
hPS
*zablokowany
Na forum od 7533 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 01:09
Lord pewnie byles jednym z tych co robili szalas :D

markowska to jakies nieporozumienie totalne.. wole Sumptuastic
September fajne suki
Infernal jak wyzej ( ona chyba tylko spiewala bez podkladu )
Sylver tylko 1 piosenka
o reszcze nie wspomne bo szkoda pisania

ogolnie po raz kolejn mozemy zobaczyc ze Szczecin potrzebuje rozrywki w kazdym tego slowa znaczeniu. Jakies Hity na czase sprowadzily na jasne blonia 100 tys ludzi tez nie malo..

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 06:21
przyszlo sporo ludzi - jest popyt jest podaz

cypis
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 11:22
Też się zgadzam, impreza jak najbardziej z potencjałem a co było, ten kto był widział. Wielki lans sprowadzili gwiazdeczki, gdzie leciały chyba max po 2 utwory, jak tam z prowdzeniem to nie wiem bo stałem z daleka i nie wsłuchiwałem się. Ale na tyle ludu wystawić pare stoisk z browcem to przegięcie. Jak sie stało 30 min po bronka, do kibla trza było swoje odczekać, a żeby zaparkować też problem, ale to już nie bardzo ich wina. Jednak żeby budować taką jebitną scene reklamować, że niby co to nie za party ropoczęcie tej trasy Eski relacja TVP, a tu kurwa nawet chyba "do widzenia" nie było.. Walneli światłami ludzie zaczeli się rozchodzić, bo ktoś tam powiedział że prądu ni ma. A jak się dowiedziałem, że to po wszystkim już, to się nieźle z tego uśmiałem. A beznadziejne wrażenie jakie po sobie zostawili, to popiera większość z tego co słyszałem. Nawet się ludziom nie chciało rozchodzić, przez następną godzine. Na te 100 tyś ludzi to impreza mogła być przednia, ale jak już za to się taka ESKA łapie, no to ja następnym razem nie skorzystam...

FCB
pit26
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 11:26
Cos o naszych zajebistych rzadzacych PISiorach w kontekscie regat Tall Ship Races:

Firmy państwowe i instytucje, w których wpływy ma PiS wycofują się ze sponsorowania sierpniowego finału regat wielkich żaglowców wynika z nieoficjalnych informacji, do których dotarli nasi reporterzy.

To oznacza, że miasto na organizacji finału regat może stracić. Zdaniem niektórych radnych z PO jest to forma zemsty na obecnym zarządzie Szczecina. Przedstawiciele PiS-u stanowczo zaprzeczają. Wśród firm, o których mowa, wymienia się Totalizator Sportowy, Zarząd Portu Szczecin-Świnoujście,PŻM i TP SA.

Zrodlo:Radio Szczecin

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
Rch.
Kibic
Na forum od 6903 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 12:13

śmielaq89 napisał:  
na podstawie relacji z tv stwierdzam, że Infernal-u się nie dało słuchać :]

fajnie pewnie teraz Błonia wyglądaj :]

Infernal miał według mnie najlepszy występ. Jako chyba jedyni spiewali bez Playbacku. A wokalistka dawała rade dobrze spiewa i po za tym dobrze się prezentowała.

Mati. napisał:

Cytat:  

Impreza bezndziajena pod każdym względem. Jak impreza może taka trwać do 22?? o muzyce to już nie wspomne,ani kolejkach po piwo i do toi toi. Ogólnie wielkie dno.

zgadzam się z tobą przegięcie na maksa. Koncerty zazwyczaj kończą sie o północy lub grubo po. Koncert na juwenaliach Strachy,T-Love był chyba do 2 z czego co pamiętam. Jak mieli taki krutko spiewać to mogli to zrobic o 22 a nie o 20. Koncert po zmroku jest dużo efektowniejszy tym bardziej że postawili taką wyjebaną scene. Sylver jedna piosenka. To zamało. Jey Delano pierwsza piosenka z wokalistką( nawet fajna dupa) była z playbacku a drugą chyba normalnie już spiewał...

Wracają do koncertu. To September był żałosny. Jedynie to fajne dupy tańczyły. Coś jak na koncertach mandaryny zero talentu :D Markowska szanuje że pospiewała wiecej ale też chyba z playbacku. Nie wiem może ktoś mnie poprawi. Ja byłem za Telebimem wiec nie słyszłem tak dobrze jak Ci pod sceną.

Co do Prokopa i reszty durniów byli żałośni. Tak jak mówią przedmówcy nie byli wogóle smieszni.

pzdr.

ps. Ten diabelski młyn na łasztowni nawet okazale sie prezentował z Trasy Zamkowej.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 18:24
nie uwazacie ze na bloniach powinny byc czesciej imprezy? tzn takie koncerty? lub na stadionie Pogońi - mysle potencjal jest --

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978475 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005