Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:08
x-pack - nie zdaje Ci się, według mnie dno - a w szczególności prowadzący, którzy zachowywali się jak banda oszołomów i chcieli być na siłe śmieszni (co według mnie im za bardzo nie wychodzilo).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 10 czerwca 2007, 23:16 [1 raz(y)]
Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 10/06/2007 23:37
Impreza bezndziajena pod każdym względem. Jak impreza może taka trwać do 22?? o muzyce to już nie wspomne,ani kolejkach po piwo i do toi toi. Ogólnie wielkie dno.
Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 00:15
Ale zwiariowani eskofani dawali o sobie znac i na kazde pierdniecie tych pajacy na scenie 14 latki pod scena dostawaly spazmow...jestem ciekawy jakby impreza wygladala jakby niektorym wykonawcom podczas "spiewania" wlaczyli mikrofony.A co do imprezy to byla w stylu eski...lans, komercja, i brak jakiejkolwiek ambicji.
markowska to jakies nieporozumienie totalne.. wole Sumptuastic
September fajne suki
Infernal jak wyzej ( ona chyba tylko spiewala bez podkladu )
Sylver tylko 1 piosenka
o reszcze nie wspomne bo szkoda pisania
ogolnie po raz kolejn mozemy zobaczyc ze Szczecin potrzebuje rozrywki w kazdym tego slowa znaczeniu. Jakies Hity na czase sprowadzily na jasne blonia 100 tys ludzi tez nie malo..
Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 11:22
Też się zgadzam, impreza jak najbardziej z potencjałem a co było, ten kto był widział. Wielki lans sprowadzili gwiazdeczki, gdzie leciały chyba max po 2 utwory, jak tam z prowdzeniem to nie wiem bo stałem z daleka i nie wsłuchiwałem się. Ale na tyle ludu wystawić pare stoisk z browcem to przegięcie. Jak sie stało 30 min po bronka, do kibla trza było swoje odczekać, a żeby zaparkować też problem, ale to już nie bardzo ich wina. Jednak żeby budować taką jebitną scene reklamować, że niby co to nie za party ropoczęcie tej trasy Eski relacja TVP, a tu kurwa nawet chyba "do widzenia" nie było.. Walneli światłami ludzie zaczeli się rozchodzić, bo ktoś tam powiedział że prądu ni ma. A jak się dowiedziałem, że to po wszystkim już, to się nieźle z tego uśmiałem. A beznadziejne wrażenie jakie po sobie zostawili, to popiera większość z tego co słyszałem. Nawet się ludziom nie chciało rozchodzić, przez następną godzine. Na te 100 tyś ludzi to impreza mogła być przednia, ale jak już za to się taka ESKA łapie, no to ja następnym razem nie skorzystam...
Firmy państwowe i instytucje, w których wpływy ma PiS wycofują się ze sponsorowania sierpniowego finału regat wielkich żaglowców wynika z nieoficjalnych informacji, do których dotarli nasi reporterzy.
To oznacza, że miasto na organizacji finału regat może stracić. Zdaniem niektórych radnych z PO jest to forma zemsty na obecnym zarządzie Szczecina. Przedstawiciele PiS-u stanowczo zaprzeczają. Wśród firm, o których mowa, wymienia się Totalizator Sportowy, Zarząd Portu Szczecin-Świnoujście,PŻM i TP SA.
Infernal miał według mnie najlepszy występ. Jako chyba jedyni spiewali bez Playbacku. A wokalistka dawała rade dobrze spiewa i po za tym dobrze się prezentowała.
Mati. napisał:
zgadzam się z tobą przegięcie na maksa. Koncerty zazwyczaj kończą sie o północy lub grubo po. Koncert na juwenaliach Strachy,T-Love był chyba do 2 z czego co pamiętam. Jak mieli taki krutko spiewać to mogli to zrobic o 22 a nie o 20. Koncert po zmroku jest dużo efektowniejszy tym bardziej że postawili taką wyjebaną scene. Sylver jedna piosenka. To zamało. Jey Delano pierwsza piosenka z wokalistką( nawet fajna dupa) była z playbacku a drugą chyba normalnie już spiewał...
Wracają do koncertu. To September był żałosny. Jedynie to fajne dupy tańczyły. Coś jak na koncertach mandaryny zero talentu Markowska szanuje że pospiewała wiecej ale też chyba z playbacku. Nie wiem może ktoś mnie poprawi. Ja byłem za Telebimem wiec nie słyszłem tak dobrze jak Ci pod sceną.
Co do Prokopa i reszty durniów byli żałośni. Tak jak mówią przedmówcy nie byli wogóle smieszni.
pzdr.
ps. Ten diabelski młyn na łasztowni nawet okazale sie prezentował z Trasy Zamkowej.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978475 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.