Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ron
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7222 dni

Odp: R. Majdan - 28/01/2006 12:52
hehehe Radziu ma Pogoń w sercu? Od kiedy? Gorszych herezji to nawet katarzy nie rozpowszechniali...

Na forum od 7548 dni

Odp: R. Majdan - 28/01/2006 14:25

Ron Jeremy napisał:  
hehehe Radziu ma Pogoń w sercu? Od kiedy? Gorszych herezji to nawet katarzy nie rozpowszechniali...

Uzasadnij swoją wypowiedz.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: R. Majdan - 28/01/2006 14:38
Ludzie kochani, czy Majdan miał puścić w tamtym meczu pięc i pół szmaty, żebyście uznali, że ma Pogoń w sercu?

Grał w Pogoni bardzo długo, ale ten etap już się dla niego skończył - teraz gra w Wiśle.To już nie te czasy, że klepało się biedę, ale miało się ideały (kiedyś można było sobie na to pozwolić, bo to praca chodziła za człowiekiem, a nie człowiek za pracą). Nie sądzę, aby któryś z Was na miejscu Majdana postąpiłby inaczej.

Strasznie się oburzałem, jak Wy wszyscy, gdy po sławetnym meczu pucharowym nie przyznał się do podcięcia naszego gracza, przez co Pogoń straciła rzut karny - wymagałaby tego elementarna uczciwość. Ale Majdan jest w tej chwili Wiślakiem, a każdy klub wymaga od swoich graczy lojalności. Trudno, stało się, wszyscy popełniamy błędy. Wy, ja, Majdan też. Ja tam Majdana lubię i darzę go szacunkiem, mimo tej nieszczęśliwej sytuacji. Zresztą, czytaliście na pewno Antygonę - sama sytuacja jest nieco zbliżona. A przecież Antygony się nie potępia.

Najprawdziwszy Piknik
muniek
Kibic
Na forum od 8216 dni

*

Odp: R. Majdan - 28/01/2006 14:52

One_of_Them napisał:  
Ludzie kochani, czy Majdan miał puścić w tamtym meczu pięc i pół szmaty, żebyście uznali, że ma Pogoń w sercu?

Grał w Pogoni bardzo długo, ale ten etap już się dla niego skończył - teraz gra w Wiśle.To już nie te czasy, że klepało się biedę, ale miało się ideały (kiedyś można było sobie na to pozwolić, bo to praca chodziła za człowiekiem, a nie człowiek za pracą). Nie sądzę, aby któryś z Was na miejscu Majdana postąpiłby inaczej.

Strasznie się oburzałem, jak Wy wszyscy, gdy po sławetnym meczu pucharowym nie przyznał się do podcięcia naszego gracza, przez co Pogoń straciła rzut karny - wymagałaby tego elementarna uczciwość. Ale Majdan jest w tej chwili Wiślakiem, a każdy klub wymaga od swoich graczy lojalności. Trudno, stało się, wszyscy popełniamy błędy. Wy, ja, Majdan też. Ja tam Majdana lubię i darzę go szacunkiem, mimo tej nieszczęśliwej sytuacji. Zresztą, czytaliście na pewno Antygonę - sama sytuacja jest nieco zbliżona. A przecież Antygony się nie potępia.

Popieram i jeszcze jedno: nie interesuje mnie jego zycie prywatne. Mozna sie z tego smiac czy nawet oburzac co wyprawia ze swoja zona. To jego prywatna sprawa. Ja go cenie za lata w Pogoni oraz jako zawodnika bo uwazam ze od lat jest w TOP 5 polskich bramkarzy.

Kto nie pije ten donosi....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8153 dni

**

Odp: R. Majdan - 28/01/2006 17:14

Ron Jeremy napisał:  

Ty lepiej przestan juz sie udzielac na tym forum, bo najwieksze herezje to sa Twoim udzialem. Przyklad temat najgorsi gracze w historii, teraz w transferach... Zalezy Tobie aby byc na topie??? Wszyscy maja na Ciebie zwracac uwage???

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
pchela
Kibic
Na forum od 7639 dni

Odp: R. Majdan - 29/01/2006 18:03

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

Ty lepiej przestan juz sie udzielac na tym forum, bo najwieksze herezje to sa Twoim udzialem. Przyklad temat najgorsi gracze w historii, teraz w transferach... Zalezy Tobie aby byc na topie??? Wszyscy maja na Ciebie zwracac uwage???

MAsz racje Pszczółek , bo każdy wie , że Radek ma Pogoń w sercu.Nie przejmuj się takimi ludzmi. Ale już nie kłóćmy się , bo wszyscy dobrze wiemy co się wczoraj strasznego wydarzyło.Uczcijmy ich pamięć.[*]

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Ron
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: R. Majdan - 29/01/2006 18:44

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

trzeba mieć dwucyfrowe IQ zeby nie zrozumieć prostego zartu...
a co do radzia, to zdania nie zmienię.

Na forum od 7639 dni

Odp: R. Majdan - 29/01/2006 18:59

Ron Jeremy napisał:  

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

Z tego co widze to nie masz ani taktu , i wogole poczucia humoru.Kolego zastanow sie nad swoim zachowaniem , chcociaż w takich tragicznych dniach.Jeżeli to mial być żart hmmmmmm.A co do IQ to nie chce sie chwalic ale mam na pewno wieksze od ciebie.I tyle.Aha i rada na przyszłość , nie napinaj się zbyt często.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8153 dni

**

Odp: R. Majdan - 29/01/2006 21:29

Ron Jeremy napisał:  

O moje IQ nie musisz sie martwic. Zartu, jak dla mnie formy zaistnienia i proby bycia w centrum uwagi. Masz zdanie ok - mozesz je miec, ale nie potrafisz nic sensownego powiedziec dlaczego, ani rozwinac swojej wypowiedzi... To raczej swiadczy o Twoim poziomie inteligencji.
Ps. Pchela ten tekst byl raczej skierowany do mnie.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: R. Majdan - 30/01/2006 09:51
A ponoc Radek rozwiodl sie z Doda...ktos wie cos na ten temat?...A co do mojego podejscia do Radka to wielki szacunek dla niego....za wszystko co zrobil dobrego dla Pogoni!A co do jego "Wislactwa" to: Pokaz tatuaz, ej Radek pokaz tatuaz! :)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
BTR
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: R. Majdan - 30/01/2006 11:16

Ron Jeremy napisał:  

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

Ja tu nie widze prostego żartu i sądze że mało kto widzi,nadajesz widać na innych falach co może świadczyć o tym że sam masz dwucyfrowe. A co do wypowiedzi to skoro piszesz takie zdanie to je uzasadnij,bo sądze że jest to jakiś foch małolata a nie wypracowane na normalnych zasadach zdanie o człowieku. Widziałeś kiedyś Majdana poza boiskiem,gadałeś z nim na te tematy? Jakby co nie bronie Majdana,a swoje zdanie na jego temat zachowam dla siebie.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: R. Majdan - 30/01/2006 12:25

Ron Jeremy napisał:  

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

Tak na marginesie to duża większość Polaków ma "dwucyfrowe IQ" Więc taki inteligentny możesz nie być za jakiego się uważasz...

Ostatnio edytowany przez: db1948, 30 stycznia 2006, 16:15 [1 raz(y)]

berety dwa
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: R. Majdan - 30/01/2006 15:52

Bator napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

Ja tu nie widze prostego żartu i sądze że mało kto widzi,nadajesz widać na innych falach co może świadczyć o tym że sam masz dwucyfrowe. A co do wypowiedzi to skoro piszesz takie zdanie to je uzasadnij,bo sądze że jest to jakiś foch małolata a nie wypracowane na normalnych zasadach zdanie o człowieku. Widziałeś kiedyś Majdana poza boiskiem,gadałeś z nim na te tematy? Jakby co nie bronie Majdana,a swoje zdanie na jego temat zachowam dla siebie.

I tu masz kolego rację. Czy on znał Radka osobiście i czy z nim rozmawiał? Wydaje mi się że nie. Jego wypociny które wypisuje na forum są na poziomie małolata z przedszkola. Znam Radka osobiście i jest to w końcu chłopak stąd. Zawsze nosił; nosi i bedzie nosił Pogoń w sercu. Za tym przemawia jego tatuaż. Kto by na stałe kaleczył sobie ciało do tego na czym mu nie zależy. A jego sprawy osobiste i to w jakim świecie żyje to tylko jego i wyłącznie jego sprawy. Dla mnie jest to bramkarz który jest w pierwszej trójce w Polsce.

Ostatnio edytowany przez: berety dwa, 30 stycznia 2006, 15:58 [1 raz(y)]

pchela
Kibic
Na forum od 7639 dni

Odp: R. Majdan - 30/01/2006 20:45

Pszczółek napisał:  

Ron Jeremy napisał:  

O moje IQ nie musisz sie martwic. Zartu, jak dla mnie formy zaistnienia i proby bycia w centrum uwagi. Masz zdanie ok - mozesz je miec, ale nie potrafisz nic sensownego powiedziec dlaczego, ani rozwinac swojej wypowiedzi... To raczej swiadczy o Twoim poziomie inteligencji.
Ps. Pchela ten tekst byl raczej skierowany do mnie.

Może i był do Ciebie Pszczółek , no ale on napisał o tym IQ , i sie wkurzylem na niego.
Co on sobie mysli , że bedzie tutaj sobie obrażał ludzi bo nikt niby jego żartu nie zrozumiał.
Pozdro dla ciebie.:):):) Jak coś to sory Pszczółek.
ps:I nie żebym sie tu podlizywał , ale fajna ta twoja stronka:)

Ostatnio edytowany przez: pchela, 30 stycznia 2006, 20:50 [1 raz(y)]

sb
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: R. Majdan - 31/01/2006 00:22

borsuk napisał:  
A ponoc Radek rozwiodl sie z Doda...ktos wie cos na ten temat?...A co do mojego podejscia do Radka to wielki szacunek dla niego....za wszystko co zrobil dobrego dla Pogoni!A co do jego "Wislactwa" to: Pokaz tatuaz, ej Radek pokaz tatuaz! :)

Radek ponoc jest w separacji... jedno mieszka tu, drugie tam;)

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7898 dni

*

Odp: R. Majdan - 31/01/2006 13:57

Cytat:  
Znam Radka osobiście i jest to w końcu chłopak stąd.

Reptowo :]

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
pchela
Kibic
Na forum od 7639 dni

Odp: R. Majdan - 31/01/2006 20:14

sb napisał:  

borsuk napisał:  

Radek sie rozwiódł z Dodą???????? Nie no raczej nie.Z tego co widać to nie jest to para pokroju Wiśniewskich hehe . Wydaje mi się , że oni chyba wogole sie nie rozwioda , nigdy.

A K
Kibic
Na forum od 7866 dni

Odp: R. Majdan - 01/02/2006 01:43

pchela napisał:  

sb napisał:  

borsuk napisał:  

Radek sie rozwiódł z Dodą???????? Nie no raczej nie.Z tego co widać to nie jest to para pokroju Wiśniewskich hehe . Wydaje mi się , że oni chyba wogole sie nie rozwioda , nigdy.

Szczerze mowiac gdybym mial taka szmulke za zone to tez bym sie nie kwapil zeby sie rozwodzic:P Mimo ze jest troche pusta..ale za to sliczniutka i ma ladny glos jeszcze:D Aha i prosba do Radka M. :P Radek jak bys sie z nia rozwiodl to poprosze o jakis kontakt do niej :P hehe:P

PS!
ARO
Kibic
Na forum od 7850 dni

*

Odp: R. Majdan - 01/02/2006 09:44
Po głębszym namyśle można dojść do wniosku, że temat R.Majdana na dziś to jakby "cucenie trupa z szafy" - melodia przeszłości zwłaszcza dla Nas. Atrakcją pozostają niektóre posty powyżej :)

cEzY
Kibic
Na forum od 8020 dni

Odp: R. Majdan - 03/02/2006 08:35
LINK

było?? :)

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983673 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005