Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 19:00
> Co do Hypnozy - dziś w nocy dali znać o sobie ciecie z kosami, jeden typek z
> raną w szyji jest w szpitalu, drugiego pięciu typa przez balkon wyrzucało, a
> pojechałem, bo chcialem zobaczyć czy faktycznie coś sie polepszyło.
No i
> szkoda, że tam prawie nikt na solo nie chce wyjść. W 20 każdy cfaniak..
Czaisz mialem tam isc wczoraj pierwszy raz polukac jak tam jest, kolezanka mnie probowała naciagnac juz prawie sie zgodziłem ale jednak nie i zostałem w domku tak osobiscie to polecam Aurore bo tylko tam raczej bywam hehehe! ale z tego co czytałem we wczesniejszych postatach to Trezor sie przyzwoicie przedstawia
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 19:51
W Trezorze dobrze jest w srody (muzyka dla wszystkich - troche rnb,pop, troszke szybciej tez graja) oraz czwartki (Trezor Dance Mission - dobrzy DJe, czasem obsada naprawde swiatowa, zajebiste swiatla, na wiekszych imprezach lasery i pokazy pirotechniczne).
Oprocz tego najlepsza ochrona jaka kiedykolwiek widzialem. Pelna kultura, uzycie sily tylko w drastycznych przypadkach.
Ludzie rozni przychodza. Nikt mi nie powie, ze same lalunie i pedalki tam chodza. W roku szkolnym przewazaja studenci.
W piatki i soboty juz nie jest tak ciekawie, szczegolnie, ze wielu studentow wyjechalo ze Szczecina.
W wakacje troche smetnie tam jest, ale w roku akademickim kazda impreza z grubej rury 
Studenci maja wstep wolny w srode (cala noc), czwartek i piatek (do 23).
Panie wchodza za darmo w srody i piatki.
|
1948
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 20:02
> Co do Hypnozy - dziś w nocy dali znać o sobie ciecie z kosami, jeden typek z
No i
Bylem wczoraj w Hypnozie. Widzalem tylko 3 radiowozy przed lokalem,2 policjantow w srodku i plame krwi na parkiecie. Zaraz potem karetka na sygnale odjechala.
|
1948
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 22:51
> > Co do Hypnozy - dziś w nocy dali znać o sobie ciecie z kosami, jeden typek z
No i
>
Bylem wczoraj w Hypnozie. Widzalem tylko 3 radiowozy przed lokalem,2
> policjantow w srodku i plame krwi na parkiecie. Zaraz potem karetka na sygnale
> odjechala.
ja sie zmylem jakos pare minut przed ta akcja, ale sie u nas krakowski klimat robi, heh ciekawe o co poszlo ??
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/07/2004 11:21
Tez bylem w Hypnozie w tamten piatek, wyszedlem sobie na dwor zeby zapalic i mnie paly zgarnely, dostalem mandat - niewiem za co ??!! a co do tego manego co nozem dostal to zginol - tak slyszalem od kolesi.
[Ostatnio edytowane przez PIWO: 2004-07-18 16:01]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/07/2004 17:37
Soho - Bylem tam raz i juz nigdy nie pojde. Beznadziejna muza, lasek 0 i wogole jakos tak do dupy.
Hypnoza - Od kiedy zostala zmieniona nazwa to co balety to napierdalanka, a to co uslyszalem ostatnio ... Jedyne co w tym klubie mi sie podoba to muzyka.
Ellite - Zoe pozdr. Playboy i jego kroliczki rulezzz .... 
Loko - Hehe kazdy wie co tam chodzi i tyle. Blachary i brudasy z okolic i wszyscy na DRUGS ..... speluna, loko strasznie sie zjebalo. Kiedys ... EK, Westbam, Lexy & K-Paul, Members of Mayday i inni .... stare dobre czasy.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/07/2004 23:07
> Soho - Bylem tam raz i juz nigdy nie pojde. Beznadziejna muza, lasek 0 i wogole
> jakos tak do dupy.
Hypnoza - Od kiedy zostala zmieniona nazwa to co balety to
> napierdalanka, a to co uslyszalem ostatnio ... Jedyne co w tym klubie mi sie
> podoba to muzyka.
Ellite - Zoe pozdr. Playboy i jego kroliczki rulezzz ....
> 
Loko - Hehe kazdy wie co tam chodzi i tyle. Blachary i brudasy z okolic i
> wszyscy na DRUGS ..... speluna, loko strasznie sie zjebalo. Kiedys ... EK,
> Westbam, Lexy & K-Paul, Members of Mayday i inni .... stare dobre czasy.
hehe a ja bede bronil Loksa....mi sie tam zajebiscie podoba chociaz nie cpam...towarzystwo rozne...blachary i cfaniakow znajdziesz wszedzie...a taka klima i muza jest tylko przy dworcu pozdro
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 22/07/2004 22:22
Hypnoza - W sumie dla mnie nie jest tam tak zle..idzie sie najebac i dobrze pobawic
Soho - Tutaj idzie sie bardziej najebac niz pobawic chociaz na parkieciku z HH ja bawie sie calkiem zajebiscie ...racja dziewczyn (ladnych) malo...ale z kolesiami lubie tam chodzic i jeszcze blisko do domciu..na piechotke mozna wrocic
Aurora - Nie wiem jak tam jest w inne dni ale w piatki zajebisty HH...draznil mnie tylko wybor piwa (Bosman albo Okocim) no ale da sie to przezyc...wielbicieli czarnych klimatow polecam!
Trezor - Dopiero mam zamiar przetestowac niedlugo
Stany - Dla mnie klubik bardziej taki zeby posiedziez przy piwie z kolesiami...parkiet 4 x 4 ale ladne panie tam chodza.
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/07/2004 17:58
Hypnoza - po ostatnich incydentach odechcialo mi sie. Klubik mial potencjal a go zmarnowal. Duzo dzieciarni z gimnazjum. ceny absurdalne (kibel platny).
Aurora - bylem raz, wrazenia pozytywne. Moze zaczne tam regularnie chodzic
Soho - klimat jakotaki, ceny takie sobie. Muzyka nawet podchodzi. Dobra ochrona.
trezor - nie bylem
Pirania Mechaniczna - bylem raz. Muza rozna podobnie jak towarzystwo. Nie mam narazie opinii o tym klubie
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 18/02/2005 13:37
SOHO - ochrona tam jest do dupy..wszystkiego sie czepiają..np. obuwia..albo taki gościu co do WC zagląda..nie wiem czy go widzieliście ;/ ale dobre to ze Wc jest za darmo..a najlepsze to ze ochroniarze łażą w dresach a ludzi w dresach nie wpuszczają..i młodzików też dużo jest wiec nie wiem dlaczego tak Hipnoze wypominacie..i muzyka nie jest zbyt fajna ..ale zawsze może być gorzej
PINOKIO - z tego co mi wiadomo, lokal jes wporządku, tylko podobno niezbyt fajna muza jest grana ale reszta wporzo
AURORA - troche za drogo -> winda jest najlepsza 
HYPNOZA - osobiście uważam ze Adrenalina była lepsza..ale to zalezy od gustów.Dużo bójek..z tego co pamietam płatne Wc co uwazam za kompletna przesade..pojedynczo radze nie iść ..szkoda zdrowia..w każdym klubie znajduje sie jakaś niedoskonałość a muza jest najlepsza..tylko szkoda ze niektórzy powtarzam NIEKTÓRZY nieprzychodzą tam zeby sie bawić tylko zeby sie naćpać ;/
|
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1