Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Chce powiedzieć że.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kopol79
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5017 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 08:46

MTS. napisał:  
wreszcie koniec tego spędu..

Jakiego spędu ?

Sz
Kibic
Na forum od 6379 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 12:16
Podejrzewam, że miał na myśli brudstock.

MTS.
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 12:17
Zgadza się.

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 12:56
a co CI przeszkadza w Woodstocku :) ?

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
MTS.
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 13:07
w sumie nic by mi nie przeszkadzało, gdyby się odbywał... ja wiem... gdzieś pod Przemyślem na przykład.

Bengoro
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 13:07

malcoolm napisał:  

Dokładnie? Kilka osób w koszulkach Pogoni spotkałem. Tym bardziej MTS. szkoda, że na wykładzie Wołoszańskiego nie byłeś, bardzo ciekawy na temat września 1939 roku. Albo z generałem Skrzypczakiem. A to, że powrót był straszny, to wina pkp... Jeżeli nie byłeś tam, to czemu krytykujesz? 1 sierpnia godzina 17:00 wszystko stanęło syreny zawyły, odśpiewano hymn Polski...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Sz
Kibic
Na forum od 6379 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 13:33
No tak przecież prezydent bulkomorowski powiedział, że tam się bawi fajna młodzież - nie może być inaczej!

https://picasaweb.google.com/117344379881265650063/Woodstock2012

Faktycznie jest się czym chwalić skoro spotkałeś tam kogoś w barwach albo z odsłoniętym tatuażem podczas taplania się w błotku. Wstyd dla barw.

Lewacki spęd, na który przyjeżdża ścierwo z całego kraju za pieniądze z wośp. Rzygacie na siebie, szczacie sobie na namioty, kurwicie się w tym jebanym błocie, dajecie dupy za kawałek bułki, chodzicie brudni więc skończ podcierać sobie dupsko hymnem i Powstaniem Warszawskim, bo zwyczajnie nie wypada.

MTS.
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 13:47

Bengoro napisał:  

malcoolm napisał:  

Dokładnie? Kilka osób w koszulkach Pogoni spotkałem. Tym bardziej MTS. szkoda, że na wykładzie Wołoszańskiego nie byłeś, bardzo ciekawy na temat września 1939 roku. Albo z generałem Skrzypczakiem. A to, że powrót był straszny, to wina pkp... Jeżeli nie byłeś tam, to czemu krytykujesz? 1 sierpnia godzina 17:00 wszystko stanęło syreny zawyły, odśpiewano hymn Polski...

tak ja k pisałem ogólnie miałbym to gdzieś gdybym nie miał z tym styczności, choćby z racji miejsca pracy. Z koszulek to mi się bardziej rzucały w oczy te z wizerunkiem komunistycznego latynosa, a nawet pewnej czerwonej trójki . Co do pociągów - jakby nie zabawa ogniem to byłby 1 skład więcej.http://i45.tinypic.com/2qmg7ex.jpg
tak, to ten.

Ostatnio edytowany przez: MTS., 11 sierpnia 2012, 14:00 [1 raz(y)]

Bengoro
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 13:55
MTS w Kostrzynie stał jeden spalony na bocznym torze na dolnym, to ten?

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
eM
Kibic
Na forum od 7235 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 14:14

Bengoro napisał:  
(...) szkoda, że na wykładzie Wołoszańskiego nie byłeś, bardzo ciekawy na temat września 1939 roku

To musiało być naprawdę ciekawe...

A wspominał coś o swojej współpracy z SB i o sporządzaniu dla oficerów charakterystyki osób, z którymi pracował w Radiokomitecie ?

Bengoro
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 14:15

eM napisał:  

Bengoro napisał:  
(...) szkoda, że na wykładzie Wołoszańskiego nie byłeś, bardzo ciekawy na temat września 1939 roku

To musiało być naprawdę ciekawe...

A wspominał coś o swojej współpracy z SB i o sporządzaniu dla oficerów charakterystyki osób, z którymi pracował w Radiokomitecie ?

Jak będzie link z wykładu, to Ci wyśle...

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
eM
Kibic
Na forum od 7235 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 14:26
Obejdzie się...

PS. Co wam przeszkadza woodstock?

Obrazek jpg wstawiony na forum

"Młodzi , wykształceni z wielkich ośrodków!"

Bengoro
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 14:27
del

Ostatnio edytowany przez: Bengoro, 11 sierpnia 2012, 14:40 [1 raz(y)]

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Sz
Kibic
Na forum od 6379 dni

*

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:02
W dodatku wierzący!

Dziad
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:25

MTS. napisał:  

Bengoro napisał:  

malcoolm napisał:  

tak ja k pisałem ogólnie miałbym to gdzieś gdybym nie miał z tym styczności, choćby z racji miejsca pracy. Z koszulek to mi się bardziej rzucały w oczy te z wizerunkiem komunistycznego latynosa, a nawet pewnej czerwonej trójki . Co do pociągów - jakby nie zabawa ogniem to byłby 1 skład więcej.http://i45.tinypic.com/2qmg7ex.jpg
tak, to ten.

o kurwa :D u nas to bywało zatrzymanie pociągu w polu, wpierdolenie się do ekspresu z Andrzejem czy inne jazdy ale wagonu to jeszcze chyba nikt nie podpalił? lol

3/4 typów jedzie na łudstok się najebać, bez żadnej dalszej ideologii (zwłaszcza dotyczy to ludzi z okolic - jedna z niewielu tak naprawdę wielkich imprez w województwie). Generalnie mi nigdy nie dane było być na tym spędzie, ale daleki jestem od generalizowania i zrównywania wszystkich uczestników do tego bydła w błocie czy lewackich ścierw- równie dobrze jakiś debil co nie był nigdy na stadionie może stwierdzić że latamy z maczetami a w policję walimy z granatników bo coś tam kiedyś o Krakowie słyszał. Mam znajomych co jeżdżą co roku, daleko im do jakichkolwiek skrajności politycznych, a głównym powodem uczestnictwa jest melanż.

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
eM
Kibic
Na forum od 7235 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:36

Dziad napisał:  

o kurwa :D u nas to bywało zatrzymanie pociągu w polu, wpierdolenie się do ekspresu z Andrzejem czy inne jazdy ale wagonu to jeszcze chyba nikt nie podpalił? lol

To hardcore. Szacunek!

Dziad napisał:  
3/4 typów jedzie na łudstok się najebać, bez żadnej dalszej ideologii (zwłaszcza dotyczy to ludzi z okolic - jedna z niewielu tak naprawdę wielkich imprez w województwie). Generalnie mi nigdy nie dane było być na tym spędzie, ale daleki jestem od generalizowania i zrównywania wszystkich uczestników do tego bydła w błocie czy lewackich ścierw- równie dobrze jakiś debil co nie był nigdy na stadionie może stwierdzić że latamy z maczetami a w policję walimy z granatników bo coś tam kiedyś o Krakowie słyszał. Mam znajomych co jeżdżą co roku, daleko im do jakichkolwiek skrajności politycznych, a głównym powodem uczestnictwa jest melanż.

A tego do jakiego grupy zaliczysz?

Przyjechał się najebać , ma jakaś ideaologię czy jest debilem?

Dziad
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:39
ewidentnie opcja 3 lol

Sami przeciw wszystkim!
Radziu
Kibic
Na forum od 6955 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:41
A chuj z tym woodstockiem.

A to nie typiara w ogóle? :D

eM
Kibic
Na forum od 7235 dni

**

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:44
Ten to chyba jakiś przywódca bandy antyfaszasystowskiej tzw. "antifol"

Dziad
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Chce powiedzieć że.... - 11/08/2012 15:46

eM napisał:  
Ten to chyba jakiś przywódca bandy antyfaszasystowskiej tzw. "antifol"

Raczej członek partii Zieloni czy jakiś inny ekolog - nie każdy w końcu hoduje trawę na łbie ( i codziennie ją nawozi!)

Sami przeciw wszystkim!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757966538 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005