Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/03/2008 14:10
GG traktuje jako SPAM numery ,z ktorych leci za duzo wiadomosci na inne numery ! -wiadomo o tym od dawna a gg udoskonala swoje filtry
Ostatnio bylo cos o 100wiadomosciach na 1 min ale teraz pewnie jest cos innego bo tamto zle dzialalo
Niesądze żebyś miał racje skoro mi ludzie odpowiadaja od razu na gg po 2 tysiacach wyslanych wiadomosci. Masz na mysli "boty" z ktorych mozna wysylac spam "mechanicznie" do czego jest potrzebny program który biegły informatyk moze sam napisać - my to robimy inaczej troche. Prosze niewprowadzac ludzi w błąd.
Po godzinie 17 Lord przejmuje po mnie pałeczkę i będzie nadzorował wysyłanie informacji na gg instruując kto do kogo i jak. Liczymy na wasze zaangażowanie.
Endrjus - dobry pomysł dałeś z tym radiem Eska - zobaczymy co z tego wyjdzie - w najbliższym czasie zdradzę szczegóły.
Ostatnio edytowany przez: IS, 1 marca 2008, 14:48 [1 raz(y)]
#4 Winnipeg 7,8%
#5 Nowy Sad 7,8%
#6 SZCZECIN 7,5%
zamiana miejscami miala miejsce
A my stoimy w miejscu, trzeba coś zrobić Z tym
Kanada sie budzi. Quebec bedzie uciekac Gdyni (juz bylo wahniecie Gdyni 12,2 na 12,3 i spadek na 12,2, teraz wrocili na 12,3), natomiast nam zacznie uciekac Winnipeg, stad ta zamaina z Sadem.
Ja do akcji GG dolacze sie poznym wieczorem - w dzien nie mam szans przysiasc dluzej przy kompie aby skutecznie wysylac.
Jaką grupą latków zająć się na gg?? czekam na info
Witamy na forum
Juz tłumaczę.
wejdź w wyszukiwarke kontaktów gg
wpisz w pole Szczecin oraz w wiek od 30 do 30 lat
nastepnie wyskoczy ci cała lista kontaktów
na dole masz taką kopertę na która za każdym razem klikasz gdy chcesz wyslac wiadomosc do konkretnej osoby. W ten sposb niemusisz ich dodawac do swojej listy kontaktow.
Jak wyslesz do 20 osob które pokaza ci sie na liscie to klikasz na opcje "Więcej" i pokazuje ci sie kolejna lista 30 latków itd itd. Tych 30 latków jest ładnych kilka tysiecy - do conajmniej 5 tysiecy trzeba by było wyslac takie info jakie dał Niebuszewiak czyli :
Szczecin na planszy Monopoly? Tak to możliwe!
Możemy razem tego dokonać
Głosuj codziennie na Szczecin, PL wybierając nasze miasto z spisu w kolumnie po prawej stronie http://www.monopolyworldvote.com/pl_PL/world
więcej info: www.szczecin.pl
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983420 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.