Odp: The Crims - 07/02/2005 22:24
kto mi pomoze dopiero stawiam 1 kroki i taki typ mubi mnie ciagle nawala a jest leszczykiem niestety narazie go niepokonam prosze o pomoc !! !! !! !! !!
Odp: The Crims - 07/02/2005 22:32
No zaczalem grac dzis o 15 obrabowalem 4 babety i kupilem sobie mieczyk a teraz postaram sie jak najszybciej dojsc do 51 respektu bo mam 11
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 07/02/2005 23:27
Jakiś ziomek mnie najebał Jestem w szpitalu przez 2 dni
Ziomek to Wiotky przebywa w dyskotece Penguin kto mnie pomści??
No zaczalem grac dzis o 15 obrabowalem 4 babety i kupilem sobie mieczyk a teraz postaram sie jak najszybciej dojsc do 51 respektu bo mam 11
Ja zaczołem o 18 i mam respetku 31 biegam z mieczem i jestem udręką taksiarzy.
Przy okazji mam dyskotekę w której heroina jest za jedyne 32 $ nazywa się BRONX 999 wjazd za frajer
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 7 lutego 2005, 23:36 [1 raz(y)]
41 resp, uzi, glock i miecz a wpadłem na stacji - gliny pączki żarli...
po co az tyle broni ? skoro na napad/rabunek biezesz tylko jedna i tylko jedna jest aktywna sprzedaj je.... i zostaw najlepsza... ja teraz mam BFG 9000
41 resp, uzi, glock i miecz a wpadłem na stacji - gliny pączki żarli...
po co az tyle broni ? skoro na napad/rabunek biezesz tylko jedna i tylko jedna jest aktywna sprzedaj je.... i zostaw najlepsza... ja teraz mam BFG 9000
co tak cienko mistrzu ja mam "Mean Machine" czemu mnie nie akceptujesz w znajomych ?? boisz sie że cie naje*** ??
co tak cienko mistrzu ja mam "Mean Machine" czemu mnie nie akceptujesz w znajomych ??
ogarnij sie z tymi tekstami do mnie... to jest tylko gra... internet....
a co do akceptacji... zaakceptuje jak bedziemy mieli rowny respect wedy sie zmierzymy...masz o 150 wiecej i jestes cwany.. moge Ci znalesc prtnera do walki jak chcesz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.