Odp: The Crims - 07/02/2005 19:27
jakie napady moge robic z bronia Desert eagle tak abym nie trafildo kryminalu? czy moze wiezienie nie zalezy od rodzaju broni a poprostu od szczescia?BTWcco robic zeby mnie cduzo kasy bo te napady mi raczej male korzysci przynosza....z gory dzieks za odp
Odp: The Crims - 07/02/2005 19:28
Kto chce być w gangu LADS FROM SZCZECIN niech niech zagada z liderem fliperobandito !!!!!!!!! Wszyscy kibice w jedny gangu ;] Zapraszam na dyske LADS FROM SZCZECIN !!
Odp: The Crims - 07/02/2005 20:36
Mam pytanie. W sowim haremie mam dwie dziwki i kiedy dostane od nich pieniądze?? Mam je gdzieś od 111 dnia od godziny ok 2 w nocy a jest 10.20. Ktoś tutaj pisał że dziwki mu nie płacą a ma dwie ale nikt mu nie odpisał.
Odp: The Crims - 07/02/2005 20:38
zak ... zawsze placa o 24.00 (00.00) musisz wtedy (albo pozniej) wejsc w dzial : prostytutki i na samym dole sa twoja prosty....kur** ;] i masz tam "pobierz kase" czy jakos tak kminisz ?
mks15 zrob ze mna skok ...
Odp: The Crims - 07/02/2005 20:41
dobra co zescie ustalili bossowie? bedzie Szczecin wielki czy moze dalej bedziemy sie nawzajem napierdalac i dostawac od innych bolków po głowie
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
zak ... zawsze placa o 24.00 (00.00) musisz wtedy (albo pozniej) wejsc w dzial : prostytutki i na samym dole sa twoja prosty....kur** ;] i masz tam "pobierz kase" czy jakos tak kminisz ?
mks15 zrob ze mna skok ...
Kmine dzięki klocek Cały czas napadałem na babki, okradałem samochody i ćpałem a teraz na miecz mi brakuje Pracuje nad sobą żęby wstąpić do gangu
Odp: The Crims - 07/02/2005 21:29
tak wiec oglaszam wszem i wobec...Szczecińskie Gangi połączyły się w jeden Wielki Gang ...to juz jest postanowione teraz jescze tylko przenosiny i bedzie wszystko wporzonsiu
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 07/02/2005 21:30
tylko nie wymyślcie czasem minimum 200 pkt do uczestnictwa bo znowu was bedzie pięciu
im wiecej bedzie nas na poczatku tym wiecej bedzie pozniej zbiorowych napadów
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: The Crims - 07/02/2005 21:56
niech którys z byłych bossów opowie co i jak zrobić zeby zaczac plan wprowadzac w zycie, bo na razie jest zupełny brak info
no i jest spoko, teraz kombinujemy juz razem
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 7 lutego 2005, 23:14 [1 raz(y)]
tak wiec oglaszam wszem i wobec...Szczecińskie Gangi połączyły się w jeden Wielki Gang ...to juz jest postanowione teraz jescze tylko przenosiny i bedzie wszystko wporzonsiu
Gucio masz zgode gangu LADS FROM SZCZECIN no to aby sie połaczyć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.