Odp: Gdzie na studia? - 20/10/2009 23:25
Nie do konca studia, ale jak jakis forumowicz bedzie mial problem z matematyka lub statystyka na studiach, albo liceum,technikum,podstawowka to polecam szkole - Szkoła Matematyki PlusMinus , kumpel zielony z matmy, ktory powtarzal ja 3 raz na studiach po zajeciach w tej szkole zaliczyl na 3,5, heh dla mnie to mistrzostwo swiata, maja swoja stronke bodajze w sieci.
Odp: Gdzie na studia? - 28/01/2010 15:08
mam pytanie.Czy na ZUT-cie waga przedmiotu podstawowego wynosi 1, a rozszeżony 1,5?chodzi mi o przedmiot dodatkowy.nie jestem tego pewnien więc chce sie upewnic
Odp: Gdzie na studia? - 28/01/2010 16:58
A czy ktos z Was byl lub ma znajomego ktory konczyl Szkole Oficerska we Wrocławiu? Wybieram sie tam, tylko nie wiem czy jest po co.
Odp: Gdzie na studia? - 29/01/2010 13:17
Kolega tam studiuje, wojsko go zawsze bardzo interesowało więc tak wybrał. Raczej zadowolony jest, choć stwierdził, że trochę odmóżdżające miejsce (w końcu to wojsko). No ale żołd dają w trakcie nauki i jak kogoś to pociąga to czemu nie...
Odp: Gdzie na studia? - 29/01/2010 17:26
No dają kasę, z roku na rok więcej. Ale z tą kasą jest tak, że jak zrezygnujesz ze swojego powodu to musisz im oddać 100 000?
Czy coś podobnego chyba, że masz zaświadczenie, że to z powodu zdrowotnego.
Odp: Gdzie na studia? - 29/01/2010 18:48
Tak, wiem. Mnie tez od malego interesowalo wojsko i wszystko co z tym zwiazane, wiec dlatego chce sie tam wybrac, aby robic to co lubie.
Odp: Gdzie na studia? - 29/01/2010 19:00
No to szkoła chyba dla Ciebie. Pamiętaj, że tam nie liczy się tylko fizyczna siła ale też bardzo dobrze zdana matura.
Jak chcesz jakieś info to podbij na gadu
Odp: Gdzie na studia? - 08/02/2010 14:52
mafia naukowa swoja droga nie wiedzialem o takich koligacjach i szwindelkach pracownikow naszego pieknego wydzialu, mam nadzieje ze pani Rozkrut jak maz taki zarobiony to nie bedzie sie czepiac na poprawce
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wszyscy z nich to bardzo inteligentni ludzie są przecież. Wreszcie po latach pracy na 6 etatach, szwindelków, itp. mam nadzieję, że ktoś sie wreszcie dobierze do wszystkich pseudo profesorków.
PS. Pozdrowienia z konkurencyjnej uczelni, gdzie najtrudniejszy jest dojazd
Takich wykładowców, na WNEiZ jest wielu. Mają po kilka etatów, często ich nie ma, a znalezienie ich nawet w czasie konsultacji jest problemem. Ale przyznać trzeba, że Hozer i Rozkrut ładnie kasę kręcili - sami zarabiali i w dodatku Instytut coś skubnął. Wzór dla studentów
Odp: Gdzie na studia? - 08/02/2010 17:17
Profesor Hozer to żywa legenda. W przenośni i dosłownie. Wystarczy popytać się starszych kolegów, absolwentów WNEiZ, a dowiecie się jakie kiedyś były z nim numery.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Gdzie na studia? - 09/02/2010 18:01
Pytanko do studentów WNEiZ
Czy to prawda, że na egzaminie u Leszka z makro, za uzupełnionego workbooka dostaje się jakieś profity ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757960096 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.