Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie na studia? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M_1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7032 dni

Odp: Gdzie na studia? - 25/07/2009 13:50

AM napisał:  

Mateusz1948 napisał:  

Truszek napisał:  
Kumpela nie dostała się na Uniwerek i chciałaby odzyskac dokumenty ( właściwie chodzi tylko o ten odpis świadectwa maturalnego). Od kiedy i czy w ogóle jest możliwość żeby go odebrać i czy musi robić to ona sobiście, cz np. może jej mama ?

ja dziś byłem podpisałem ze odebnrałem osobiscie i mi dali i nikt zdnego problemu nie robił. Dostał ktoś sie na ZUT na transport ?

ja jestem na transporcie na WTM ;) jak coś to podbij na gg ;)

ja jestem na WIMiM :)

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
SamAxe
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Gdzie na studia? - 25/07/2009 13:59
A może ktoś jest na Geografii.? ; )

kus
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Gdzie na studia? - 25/07/2009 14:06
A studiowal/studiuje ktos dziennikarstwo na WSH TWP? Latwo/ciezko? Bo zaocznie tylko tam jest. Z gory dziekuje za odpowiedz :)

PS. Moglby sie juz zaczac ten sezon :D

nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Gdzie na studia? - 27/07/2009 14:32
Z tego co słyszałem to jest ciężko - nie chce Cię przestraszyć, subiektywne odczucia koleżanki.

Ledwo się dostałem na informatyke i ekonometrię, a już się wkurwiłem :/ Kaktus tu prośba do Ciebie odezwij się do mnie na gg(już kiedyś gadaliśmy o IiE) bo konsultuje się już z tribem ale mam kilka pytań do Ciebie;) z góry dzięki

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: Gdzie na studia? - 27/07/2009 19:36
Ja też się dostałem na informatykę i ekonometrie tylko że specjalność Inżynieria internetu ;d

chrisxx
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: Gdzie na studia? - 27/07/2009 20:51

Firley napisał:  
Ja też się dostałem na informatykę i ekonometrie tylko że specjalność Inżynieria internetu ;d

No to powodzenia na badaniach operacyjnych i ekonometrii 1 miejsce
A tak na serio, jakby były jakieś pytanie o IiE uderzajcie na maila, co prawda kończyłem 2 lata temu, ale patrząc po wykładowcach za często tam zmian nie ma ;)

nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Gdzie na studia? - 27/07/2009 21:52

Firley napisał:  

tylko nie mów, że wystawili ten kierunek 16 czerwca jak zaczęła się ta rejestracja :/ dzisiaj się dowiedziałem od pani z dziekanatu, że jak jestem na IiE to nie mogę Inżynierii internetu wybrać jako specjalności, a na stronie szkoły jest podane. że jest taka możliwość i jak tu nie być zakręconym??? ;/

kiko
Kibic
Na forum od 6908 dni

*

Odp: Gdzie na studia? - 27/07/2009 22:52

Firley napisał:  

fajnie, że jakiś Pogoniarz dostał się na ten kierunek, do zobaczenia na zajęciach :) choć jest to mój drugi kierunek na tym wydziale, więc raczej rzadko będę się tam pojawiał :]

melo
Kibic
Na forum od 5970 dni

Odp: Gdzie na studia? - 27/07/2009 23:15
orientuje sie ktos czy jak bronie licencjat we wrzesniu to moge isc pozniej dalej studiowac zaocznie?
czy moze wowczas listy juz beda pozamykane?

Castaway
Kibic
Na forum od 6732 dni

*

Odp: Gdzie na studia? - 03/08/2009 18:53
Może mi ktoś przypomnieć jak wygląda rejestracja na uniwerku? Kumpela chce jeszcze składac papiery na niestacjonarne na cukrowej i tam termin jest do 31.08. Wcześniej sie rejestruje na necie podaje dane, punkty itp ale co dalej? Dobrze rozumiem że sie rejestruje, zanosze dokumenty i czekam do 10 września na rozpatrzenie?

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
YAKIN
Kibic
Na forum od 7506 dni

Odp: Gdzie na studia? - 03/08/2009 20:46

melo napisał:  
orientuje sie ktos czy jak bronie licencjat we wrzesniu to moge isc pozniej dalej studiowac zaocznie?
czy moze wowczas listy juz beda pozamykane?

tu pewnie sporo zależy od kierunku tzn. jego popularności chociaż z drugiej strony jak idziesz na zaoczne to płacisz a uczelnia raczej nie wzgardzi dodatkową kasą:D więc raczej nie powinieneś się marwtic;)

POGOŃ 100% SZCZECIN
Tasior
Kibic
Na forum od 6447 dni

*

Odp: Gdzie na studia? - 12/08/2009 13:45
Melduje się nowy student filologii angielskiej na uniwerku! uczen

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
czerwo13
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Gdzie na studia? - 12/08/2009 14:01
Jest na necie jakaś lista wolnych miejsc jeszcze?

Obrazek gif wstawiony na forum
Macias
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Gdzie na studia? - 12/08/2009 15:49

Tasior napisał:  
Melduje się nowy student filologii angielskiej na uniwerku! uczen

Moja Panna też tam idzie, dostała się chyba na 4 czy 5-tym miejscu :)

Ja idę na zarządzanie na Mickiewicza, zobaczymy co to będzie.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Gdzie na studia? - 12/08/2009 15:51

czerwo13 napisał:  
Jest na necie jakaś lista wolnych miejsc jeszcze?

https://erk.univ.szczecin.pl/dokumenty/wolnemiejsca_top.pdf

Święty
Kibic
Na forum od 7358 dni

Odp: Gdzie na studia? - 12/08/2009 18:06
Stosunki międzynarodowe ;-)
Miałem iść na prawo, nawet sie dostalem z 10 punktowym zapasem.. ale jednak podziękuję :P Jest ktoś jeszcze?

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie na studia? - 08/09/2009 11:28
Idzie ktoś na WSB w tym roku :) ?

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
BzM
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Gdzie na studia? - 17/09/2009 19:20
gdzie znajdę informacje ile bylo miejsc na poszczegolne kierunki ZUTu: ochrona środowiska, tril lub inne kierunku gdzie jest prowadzony drugi nabor i sa jeszcze wolne miejsca?

markos81
Kibic
Na forum od 5857 dni

Odp: Gdzie na studia? - 26/09/2009 20:53
Witam.Wybieram się na Wyższą Szkołę Integracji Europejskiej-kierunek stosunki międzynarodowe.Mam pytanie czy ktoś tam studiuje,studiował bądz będzie studiował.Nie będę walił ściemy,tylko chciałbym wiedziec czy jest tam ciężko bo nie ukrywam że poszukuje czegoś lekkiego.A ten kierunek będzie mi pasował że względu na wykonywaną pracę

qbis
Kibic
Na forum od 7054 dni

Odp: Gdzie na studia? - 30/09/2009 00:52
Może nie pytanie o studia a o szkoły policealne, mianowicie "Żak, Centrum Nauki i Biznesu" ogarniał ktoś z was taką opcje? Warto się w ogóle na coś takiego wybrać? Nie chodzi mi już może konkretnie i tą w/w a o ogólne pojęcie szkoły policealnej.
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.
pzdr.

"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757965374 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005