Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Matura << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fyfy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6541 dni

Odp: Matura - 08/05/2011 23:18

Jaro07 napisał:  
Jakie scenki na ingliszu? :D

Ja mialem impreze urodzinowa mama z synkiem za nimi stali dziadkowie, w sumie latwe, inni mieli np. wojsko podczas cwiczen, dwie kobiety w sklepie i dookola pelno ciuchow :D shopping, nic strasznego! :)

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 12:10
Ustny język polski: 80% hihi
Bezstresowo, prezentację napisałem dzień przed egzaminem (inna sprawa, że w ogóle nie musiałem jej pisać bo temat wybrałem taki, że i tak wszystko na spontanie wyklepałem) :) Jeszcze tylko angielski i wakacje do października Hehe

Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 12 maja 2011, 12:54 [1 raz(y)]

Dziad
Kibic
Na forum od 5881 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 12:51

.Krzysiek napisał:  
Jeszcze tylko angielski i wakacje do października Hehe

Do roboty a nie! biskup :P
Matura to bzdura, zwłaszcza ustny polski, chyba tego tylko na studiach polonistycznych wymagają :) Ja to w sumie żałuję, że nie miałem matmy na maturze, może dziś bym coś umiał:) a tak niestety cierpię na dysmatematykę...

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
Jaro07
Kibic
Na forum od 5883 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 12:57
A jaki to temat tak na spontanie pojechałeś:D?

Obrazek jpg wstawiony na forum
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 13:37
Scharakteryzuj język internetowy - opisz jego poprawność i funkcjonalność jako narzędzie komunikacji :)

Maxvell
Kibic
Na forum od 5937 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 14:35
Po 85 % z ustnych i prawie wakacje ;)

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Crisp
Kibic
Na forum od 6289 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 16:22

.Krzysiek napisał:  
Ustny język polski: 80% hihi
Bezstresowo, prezentację napisałem dzień przed egzaminem (inna sprawa, że w ogóle nie musiałem jej pisać bo temat wybrałem taki, że i tak wszystko na spontanie wyklepałem) :) Jeszcze tylko angielski i wakacje do października Hehe

Ja też dzień przed zrobiłem i też 80% ;D

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6610 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 16:47
Ustny polski: 95%
temat: kultura masowa, a kultura elitarna. Opozycja na przykładzie dzieł z literatury i sztuki.

Temat, który czułem i z chęcią go przygotowałem, więc całkiem spoko, ale stresik był mimo wszystko :D

Dziś ustny angielski także na 95%, już bez stresu :)

Co do pisemnych to z polskiego wziąłem Granice i tu wielka zagadka, opierałem się głównie na fragmentach bo całej powieści za bardzo nie znałem, ale myślę, że z 50% będzie. Matematyka mi siadła co nie dziwne bo jestem w klasie matematycznej, myślę, że około 85% :) Angielski to wiadomo, że banał - około 90%.

A jutro rozszerzona geografia, trzymać kciuki ;)

Bolo
Kibic
Na forum od 6639 dni

Odp: Matura - 12/05/2011 22:26

szczepiii napisał:  
temat: kultura masowa, a kultura elitarna. Opozycja na przykładzie dzieł z literatury i sztuki.

Temat, który czułem i z chęcią go przygotowałem, więc całkiem spoko, ale stresik był mimo wszystko :D

Co do pisemnych to z polskiego wziąłem Granice i tu wielka zagadka, opierałem się głównie na fragmentach bo całej powieści za bardzo nie znałem, ale myślę, że z 50% będzie. Matematyka mi siadła co nie dziwne bo jestem w klasie matematycznej, myślę, że około 85% :) Angielski to wiadomo, że banał - około 90%.

też jutro atakuje roz geografie. Dobrze macie bo ja ustne do 25 maja ;/

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6610 dni

Odp: Matura - 13/05/2011 13:09

Bolo napisał:  

szczepiii napisał:  

i jak roz geografia? Niezła gafe dali z tymi wykresami ;) Ja napisałem to samo w obu pozycjach, szkoda ze to zadanie ma nie być brane pod uwagę, bo myślę, że reszte miałbym dobrze..

Ogólnie trochę czułem się jak na polskim bo było sporo pisania :D Arkusz taki przeciętny, pisałem gorsze, pisałem lepsze. Ale będzie dobrze ;)

Tobb
Kibic
Na forum od 5878 dni

*

Odp: Matura - 13/05/2011 15:58

szczepiii napisał:  

Ogólnie trochę czułem się jak na polskim bo było sporo pisania :D Arkusz taki przeciętny, pisałem gorsze, pisałem lepsze. Ale będzie dobrze ;)

To chyba Szczepan polskiego nie widziałes :D

Bolo
Kibic
Na forum od 6639 dni

Odp: Matura - 14/05/2011 14:01

szczepiii napisał:  

Bolo napisał:  

szczepiii napisał:  

i jak roz geografia? Niezła gafe dali z tymi wykresami ;) Ja napisałem to samo w obu pozycjach, szkoda ze to zadanie ma nie być brane pod uwagę, bo myślę, że reszte miałbym dobrze..

z odpowiedzi dostepnych na necie wnioskuje, że 65% minimum będzie więc jest git :)

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6610 dni

Odp: Matura - 14/05/2011 20:10

Bolo napisał:  

szczepiii napisał:  

Bolo napisał:  

szczepiii napisał:  

z odpowiedzi dostepnych na necie wnioskuje, że 65% minimum będzie więc jest git :)

No to graty, ja myślę, że około 50% będzie :)

Fincz
Kibic
Na forum od 6090 dni

Odp: Matura - 16/05/2011 17:00
Ja jutro ustny polski, nic nie umiem... Trzymajcie kciuki ;)

Red is bad
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Matura - 20/05/2011 12:32
I can speak english kurwa! 100% z ustnego hihi

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Matura - 30/06/2011 13:17
Chwalić się :D
U mnie sprawa wygląda następująco:
polski ustny 90% jednak a nie 80%
angielski ustny 100%

polski pisemny 67% (!)
angielski pisemny 98%
matma 40% (!!!)
wos 66%

Jaram się hihi

Budzy91
Kibic
Na forum od 5529 dni

Odp: Matura - 30/06/2011 13:57
Gratulejszyn Krzysiu ;) mi kurwa została mechanika na kampanię wrześniową...reszta zdana.

LEGIA WARSZAWA - FC CIECHANÓW
Bolo
Kibic
Na forum od 6639 dni

Odp: Matura - 30/06/2011 14:41
język polski podstawa 83%
język angielski podstawa 91% rozszerzenie 58%
matematyka podstawa 96% rozszerzenie 70%
geografia rozszerzenie 62%

jestem zadowolony bo się dostane tam gdzie chciałem :)

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7851 dni

Odp: Matura - 30/06/2011 17:13
Bolo gdzie idziesz ?

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Bolo
Kibic
Na forum od 6639 dni

Odp: Matura - 30/06/2011 18:20

PSMKS napisał:  
Bolo gdzie idziesz ?

Uniwersytet ekonomiczny we wrocławiu :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978164 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005