Ja mialem impreze urodzinowa mama z synkiem za nimi stali dziadkowie, w sumie latwe, inni mieli np. wojsko podczas cwiczen, dwie kobiety w sklepie i dookola pelno ciuchow shopping, nic strasznego!
Odp: Matura - 12/05/2011 12:10
Ustny język polski: 80%
Bezstresowo, prezentację napisałem dzień przed egzaminem (inna sprawa, że w ogóle nie musiałem jej pisać bo temat wybrałem taki, że i tak wszystko na spontanie wyklepałem) Jeszcze tylko angielski i wakacje do października
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 12 maja 2011, 12:54 [1 raz(y)]
Do roboty a nie!
Matura to bzdura, zwłaszcza ustny polski, chyba tego tylko na studiach polonistycznych wymagają Ja to w sumie żałuję, że nie miałem matmy na maturze, może dziś bym coś umiał a tak niestety cierpię na dysmatematykę...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Matura - 12/05/2011 16:47
Ustny polski: 95%
temat: kultura masowa, a kultura elitarna. Opozycja na przykładzie dzieł z literatury i sztuki.
Temat, który czułem i z chęcią go przygotowałem, więc całkiem spoko, ale stresik był mimo wszystko
Dziś ustny angielski także na 95%, już bez stresu
Co do pisemnych to z polskiego wziąłem Granice i tu wielka zagadka, opierałem się głównie na fragmentach bo całej powieści za bardzo nie znałem, ale myślę, że z 50% będzie. Matematyka mi siadła co nie dziwne bo jestem w klasie matematycznej, myślę, że około 85% Angielski to wiadomo, że banał - około 90%.
i jak roz geografia? Niezła gafe dali z tymi wykresami Ja napisałem to samo w obu pozycjach, szkoda ze to zadanie ma nie być brane pod uwagę, bo myślę, że reszte miałbym dobrze..
Ogólnie trochę czułem się jak na polskim bo było sporo pisania Arkusz taki przeciętny, pisałem gorsze, pisałem lepsze. Ale będzie dobrze
temat: kultura masowa, a kultura elitarna. Opozycja na przykładzie dzieł z literatury i sztuki.
Temat, który czułem i z chęcią go przygotowałem, więc całkiem spoko, ale stresik był mimo wszystko
Co do pisemnych to z polskiego wziąłem Granice i tu wielka zagadka, opierałem się głównie na fragmentach bo całej powieści za bardzo nie znałem, ale myślę, że z 50% będzie. Matematyka mi siadła co nie dziwne bo jestem w klasie matematycznej, myślę, że około 85% Angielski to wiadomo, że banał - około 90%.
A jutro rozszerzona geografia, trzymać kciuki
też jutro atakuje roz geografie. Dobrze macie bo ja ustne do 25 maja ;/
i jak roz geografia? Niezła gafe dali z tymi wykresami Ja napisałem to samo w obu pozycjach, szkoda ze to zadanie ma nie być brane pod uwagę, bo myślę, że reszte miałbym dobrze..
Ogólnie trochę czułem się jak na polskim bo było sporo pisania Arkusz taki przeciętny, pisałem gorsze, pisałem lepsze. Ale będzie dobrze
z odpowiedzi dostepnych na necie wnioskuje, że 65% minimum będzie więc jest git
A jutro rozszerzona geografia, trzymać kciuki
też jutro atakuje roz geografie. Dobrze macie bo ja ustne do 25 maja ;/
z odpowiedzi dostepnych na necie wnioskuje, że 65% minimum będzie więc jest git
Odp: Matura - 30/06/2011 14:41
język polski podstawa 83%
język angielski podstawa 91% rozszerzenie 58%
matematyka podstawa 96% rozszerzenie 70%
geografia rozszerzenie 62%
jestem zadowolony bo się dostane tam gdzie chciałem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978164 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.