Rozczaruje Cię, ale emocje w głosie nie muszą iść w parze z wybitnymi tekstami, nie trafiłeś. Dla Ciebie zajebisty sposób nawijki to brak progresu od 10 lat (monotonne flow, kwadratowe rymy) ? Żeby nie było, lubię słuchać obu płyt solowych Tomka, ale raperem najwyższych lotów na pewno nie jest.
Akurat Chada zrobił duży progres. Jak nie słyszysz na nowej płycie to daj spokój.
Co do tego akurat się zgodze. Zajebista płyta o emocjach, miliard razy lepsza niż Muzyka Emocjonalna Pezeta, która miała podobny charkter. Kupiłem wersje fizyczną za 16zł, 250 sztuk wyszło. To będzie klasyk.
Akurat Chada zrobił duży progres. Jak nie słyszysz na nowej płycie to daj spokój.
Bez przesady , jak dla mnie Chada zatrzymał sie w miejscu.Tak jak pierwszą płytą zajebiście zaskoczył tak WGW słucha się jak dalszą część Procederu . Zero progresu. Nic nowego nie nawinął . Ja się zawiodłem...
Bez przesady , jak dla mnie Chada zatrzymał sie w miejscu.Tak jak pierwszą płytą zajebiście zaskoczył tak WGW słucha się jak dalszą część Procederu . Zero progresu. Nic nowego nie nawinął . Ja się zawiodłem...
Mam podobne odczucia. Chociaż niespodziewałem się po nim rewelacji, płytę sprawdziłem. Poprostu taki Chada ma styl, jednym to pasuje bardziej innym mniej. Mi widocznie mniej. Niech dalej robi swoje. Zaproponujcie jeszcze jakieś ciekawe płytki do odsłuchu, bo nie ma już zbytnio czego słuchać. Niekoniecznie muszą być polskie
Odp: Polski hip hop!!! - 26/06/2011 13:25
Diox Logika gry jak najbardziej godne polecenia, jak nie słuchałeś wcześniejszych płyt HiFi to płyta 23:55 i Fakty ludzie pieniądze. Zajebisty materiał warty sprawdzenia. Ściągniesz wszystko na rapvision.pl
Fabula-Made_in_2 słyszałem, że zacna, lecz sam dopiero zaraz będę odsłuchiwał
Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 26 czerwca 2011, 13:48 [1 raz(y)]
Mam podobne odczucia. Chociaż niespodziewałem się po nim rewelacji, płytę sprawdziłem. Poprostu taki Chada ma styl, jednym to pasuje bardziej innym mniej. Mi widocznie mniej. Niech dalej robi swoje. Zaproponujcie jeszcze jakieś ciekawe płytki do odsłuchu, bo nie ma już zbytnio czego słuchać. Niekoniecznie muszą być polskie
Haju/Złote Twarze - Międzyświat
Rasmentalism - Hotel trzygwiazdkowy
Okoliczny Element - Schody donikąd
Miło jest nam poinformować, że kolejne miasto na mapie Polski przyodziało barwy HempSzopu.
Już w środę 29.06.2011r, o godzinie 18:00 przy ul. Bohaterów Warszawy 24,
...staniesz się świadkiem wielkiego otwarcia sklepu, z najlepszymi ubraniami w kraju !
HEMPSZOP SZCZECIN – Najlepsze ciuchy w mieście !!
Sprawdź to !!
Dla każdego kto pojawi się w środę o 18:00 będzie przygotowana NIESPODZIANKA !
ELO !
Środa 29.06.2011 r.
godz. 18;00
ul. Bohaterów Warszawy 24
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
http://www.sendspace.com/file/8wj43f
bit przekozak, a nawiązanie Sochana do komitetu mnie rozjebało... SZCZECIN powrócił.....
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 14 lipca 2011, 22:35 [2 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.