Do Zoe---> Ej ,,Koleś''- śledź uważniej to co się dzieje na forum i nie pisz do mnie takich krzywych tekstów, nie wiem za kogo ty się uważasz
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
jak chcialem sie ustawic to przeprosil tak wiec nieszukajmy dziury w calym
co do gangu przydal by sie ktos z resem okolo 200,zebysmy luzno na konwoj mogli napasc
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 06/02/2005 19:09
Mam pytanko:
Skad wziac kase na detoks?? Jezeli dragi mi malo daja energi??
I jeszcze jedno jezeli jestem w wiezieniu to po nim nadal musze isc na ten cholerny detoks?
Odp: The Crims - 06/02/2005 19:12
GUCIO ja mam 266 respa moge wam pomus jak chcecie !! dam na chwile jako lidera grupy mojemu kumplowi i odejde z obecnego i wam pomoge jezeli chcecie !!??
Odp: The Crims - 06/02/2005 19:39
ok nasz gang zmienił nazwe z "Krzysztof Pilarz musi zostac!!!!!! Sprzedawczyką Nie!!!!!!!" na "Gang im. Floriana Krygiera"
od dzisiaj wszyzstkie sprawy dotyczace gangu kierowac do mnie (Gucioo) PogońFan chwilowo odszedl na emeryta
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 06/02/2005 19:39
fliperobandito - a nie lepiej zeby kazdy mogl dolaczyc i zeby np. wszyscy ze Szczecina (Pilarz musi zostac!) etc. zeby dolaczyli a ten klan zostal zniszczony ? wtedy to by byla potega a nie pojedyncze grupki .... Gucio heh ... "gang im. Floriana Krygiera" DOBRE !! moge dolaczyc ?
EDIT :
mowicie ze nie dostaje sie ani respa ani kasy za kolesi ? a moze oni musza trafic do szpitalas zeby cos dostac ?
Ostatnio edytowany przez: Safe, 6 lutego 2005, 19:56 [1 raz(y)]
Odp: The Crims - 06/02/2005 19:55
kto pobił Pogońfan przyznac sie heheh Pogońfan jak tam obrazenia
dobrze ze zmieniliscie nazwe bo tamta za długa
gucio mozesz mnie za chwile zaprosic Mick88
zaraz zarobie na 50 resa
kto pobił Pogońfan przyznac sie heheh Pogońfan jak tam obrazenia
dobrze ze zmieniliscie nazwe bo tamta za długa
gucio mozesz mnie za chwile zaprosic Mick88
zaraz zarobie na 50 resa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.