Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8489 dni

Odp: R. Majdan - 06/10/2009 10:24

bs_ps napisał:  

Matek. napisał:  
majdan nigdy nie zapracowałeś na herb Pogoni na piersi

Pamięć ulotna albo młody wiek ?
Kiedyś było ok , dopiero z czasem Radosław zaczął schodzić na złą drogę. Obecnie jest pajacem a szkoda .

edit: Z tego co słyszałem to podstawowy bramkarz Polonii ma kontuzję więc Majdan powinien wystąpić .

Z moją pamięcią jest wszystko w najlepszym porządku i to drugie też, takie jest moje zdanie tyle w temacie więcej negatywów niż pozytywów

;)

Pogoń To My!
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6832 dni

Odp: R. Majdan - 06/10/2009 11:38

bs_ps napisał:  

Matek. napisał:  
majdan nigdy nie zapracowałeś na herb Pogoni na piersi

Z tego co słyszałem to podstawowy bramkarz Polonii ma kontuzję więc Majdan powinien wystąpić .

To prawda, Przyrowski jest kontuzjowany, ale jest jeszcze młody Gliwa.

ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: R. Majdan - 06/10/2009 23:03
w mojej skromnej opinii Radek nie powinien byc jutro wygwizdany

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7530 dni

**

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 00:17

manes napisał:  

...bez urazy nowicjuszu...ale całe szczęcie że ty nie naezyszdo decyzyjnych...

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7531 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 00:21
moim zdaniem zasłużył się dla Pogoni. Robi co robi każdy poszedł swoją ścieżka, ale złego dla Pogoni nigdy nie zrobił . Radek szacun.

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7530 dni

**

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 00:27

Wisniowiecki napisał:  
Radek szacun.

RADEK SZACUN ... nieźle tańczysz ;P

Ernestopoulos
Kibic
Na forum od 7239 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 00:38
Ale co wy mu właściwie zarzucacie? Że nie przyznał się do faulu na Edim? Nie bądźmy śmieszni. Może miał jeszcze puścić ze dwie z uwagi na sentyment? Czy może żal wam dupę ściska, że tańczy? Gdyby wam taką kasę położyli na stół, to pewnie przynajmniej połowa, a podejrzewam że więcej by tańczyła, śpiewała i jeszcze dodatkowo popierdalała na łyżwach. Był radnym - nie poszło, zrezygnował i tyle. Nie mówię, żeby od razu skandować jego nazwisko, ale gwizdy to chyba przesada. No i jednak jest jednym z najlepszych sportowo zawodników grających w Pogoni w ostatnich dwóch dekadach, a na pewno najlepszym bramkarzem.

anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 00:48

Ernestopoulos napisał:  
Ale co wy mu właściwie zarzucacie? Że nie przyznał się do faulu na Edim? Nie bądźmy śmieszni. Może miał jeszcze puścić ze dwie z uwagi na sentyment? Czy może żal wam dupę ściska, że tańczy? Gdyby wam taką kasę położyli na stół, to pewnie przynajmniej połowa, a podejrzewam że więcej by tańczyła, śpiewała i jeszcze dodatkowo popierdalała na łyżwach. Był radnym - nie poszło, zrezygnował i tyle. Nie mówię, żeby od razu skandować jego nazwisko, ale gwizdy to chyba przesada. No i jednak jest jednym z najlepszych sportowo zawodników grających w Pogoni w ostatnich dwóch dekadach, a na pewno najlepszym bramkarzem.

Choćby brak pokory,dystansu ,szacunku i resztek godności. Wiedz,że to bardzo dużo.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 10:42
Też mam nadzieję, że Majdan nie pozostanie przywitany gwizdami.

Szacunek mu się należy, szkoda, że niektórzy odcinają się od przeszłości... Ale jak to już powiedziano - kto nie szanuje tradycji, nie istnieje (bodajże w temacie o Pogoni Lwów - o ile nie został usunięty).

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Radoslaw-Majdan-bramkarz-Polonii-Warszawawa-i-tancerz-w-Tancu-z-Gwiazdami,artykul,59375,1,717.html

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
D.
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 11:03

Cytat:  
Pamiętam to zdarzenie, dostałem wówczas puchar za uratowanie barw. Mam go zresztą do dziś. Jak teraz o tym myślę, to stwierdzam, że było to dość lekkomyślne. Ale wtedy się nad tym nie zastanawiałem. Był to odruch bezwarunkowy. Czy bym to powtórzył? Pewnie tak, bo robiłem to z przekonania i to się nie zmienia.

Wprawdzie mam sporo pretensji do jego zachowań jako piłkarza, polityka, zwykłego człowieka - szczególnie te prezerwatywy," karierę" polityczną wybaczam chciał ratować związek nie udało się, tłumaczenie sytuacja z Edim no cóż wymijająca odpowiedź poszedł po najmniejszej linii oporu. Reasumując dziś kiedy spiker będzie czytał nazwisko Radosław Majdan mam nadzieję, że nie będzie gwizdów tylko brawa.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
pogonifan
Kibic
Na forum od 5963 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 11:44
Ja też go nie będę wygwizdywał, tylko bił mu brawo. Prawda jest taka, że chłopak nigdy od Pogoni się nie odciął (przynajmniej ja czegoś takiego nie pamiętam). Sytuacja z Edim, no cóż grał wtedy w Wiśle i raczej nie mógł niczego innego powiedzieć. Poza tym, że nie było karnego to nie jego tylko sędziego (bodajże to był Weder).
Ja wolę pamiętać Majdan z innych sytuacji, ja np. mecz z Legia (chyba 2001) gdzie sędzie podyktował niesłusznie karnego. Radek się wkur*** karnego obronił a później biegał ja szalony z radości w polu karnym. Wtedy był bohaterem.

szpadel*
Kibic
Na forum od 6601 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 11:49
Ja mam to w dupie co niektórzy myślą o Majdanie.Ja go szanuje i przywitam brawami ,na szczęście jest wolność słowa i każdy może oceniać tak jak mu się podoba.Czepiacie się go i tyle...nikogo nie zgwałcił,nie zabił.

Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 7 października 2009, 11:56 [1 raz(y)]

ArP
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 11:53
wiele jego zachowań o których była już tu mowa była nie w porządku, nie mówię że ma ktoś na niego gwizdać, ale bić mu brawo to też lekka przesada

Pogoń Szczecin MKS!
Q.
Kibic
Na forum od 6275 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 12:19

Arturo napisał:  
wiele jego zachowań o których była już tu mowa była nie w porządku, nie mówię że ma ktoś na niego gwizdać, ale bić mu brawo to też lekka przesada

ale jednak spedzil ok. 25 lat w Szczecinie i wiekszosc jego kariery w Pogoni. To wiecej niz polowa jego zycia. Byscie sie cieszyli na jego miejscu ( ci którzy juz go nielubia ) gdby zostal mile przywitany. Nie wiem naprawde dlaczego mialbym gwizdac na niego i nie bede.

abstrakcja!
Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 12:19
Chyba wszystkie te jego występki były już gdy nie reprezentował barw Pogoni. Gdy grał dla nas pokazywał że jest oddany dla zespołu i klubu i za to należy mu sie szacunek. Wielu powie że to nie jest wyczyn, wyczynem jest zachowanie wierności i twarzy już po odejsciu..no okej z tym też nie sposób sie nie zgodzić. Stoczył się mocno, zaczął gwiazdorzyć itd dlatego u mnie jest na 0.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 12:31
Gwizdanie dziś będzie bardzo nie na miejscu.

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 13:08

antyC napisał:  

manes napisał:  

...bez urazy nowicjuszu...ale całe szczęcie że ty nie naezyszdo decyzyjnych...

tak jestem nowicjuszem na forum, ale na Pogoń chodze od wielu lat i nie pamietam drugiego pilkarza tak entuzjastycznie zżytego z klubem i herbem.
Odnosnie sytuacji z karnym - znajdzcie mi drugiego bramkarza ktory w kontrowersyjnej sytuacji, kiedy sedzia nie gwizdze karnego przyznaje sie do faulu? Po pierwsze nikt tego nie robi, nawet jak chamsko fauluja to czesto zamylaja. Poza tym gral dla innego klubu i w danym momencie to walka o zwyciestwo skislej byla jego praca.
Co do sejmikow, no niestety nie potrzebnie bral sie za polityke, bo poki co wszyscy politycy gówno robią... I to W MOJEJ opinii nie jest na tyle DUŻA skaza (chociaż jakaś tam jest) na jego zasługach żeby go wygwizdywać.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Orło
Kibic
Na forum od 8189 dni

*

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 13:11

szpadel85 napisał:  
Ja mam to w dupie co niektórzy myślą o Majdanie.Ja go szanuje i przywitam brawami ,

Ujołeś dokładnie to co sam chciałem napisać :)

Babilon Team
niebuszewo8308
Kibic
Na forum od 5991 dni

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 13:27

Orło napisał:  

szpadel85 napisał:  
Ja mam to w dupie co niektórzy myślą o Majdanie.Ja go szanuje i przywitam brawami ,

Ujołeś dokładnie to co sam chciałem napisać :)

ja tak samo podepne sie pod to zdanie;)

POGOŃ SZCZECIN
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7530 dni

**

Odp: R. Majdan - 07/10/2009 13:28

manes napisał:  
[cytat=an
Odnosnie sytuacji z karnym - znajdzcie mi drugiego bramkarza ktory w kontrowersyjnej sytuacji, kiedy sedzia nie gwizdze karnego przyznaje sie do faulu? Po pierwsze nikt tego nie robi, nawet jak chamsko fauluja to czesto zamylaja. Poza tym gral dla innego klubu i w danym momencie to walka o zwyciestwo skislej byla jego praca.

Zapewniam Cię, ze powodem niechęci do niego chociażby w 1% był ten karny

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978054 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005