Odp: R. Majdan - 03/10/2009 01:39
Dokładnie, nigdy nie zapomne jak nas wychujał w pucharze z tym karnym, wiadomo, że wtedy grał dla skisłej i dlatego mówił, że nie było karnego, ale sposób w jaki się tłumaczył i zaklinał w TV to było k... chamstwo
Odp: R. Majdan - 03/10/2009 12:04
niech sie goni. ciekaw czy nie ciazy mu herb na piersi. mógł go przerobic na cos innego,tak jak przerobił dode na indianina czy cos w ten deseń.
Odp: R. Majdan - 03/10/2009 13:06
Ale się go czepiliście...sami frustraci.A Matlaka nagle wszyscy kochają,ciekawe czemu nikt nie interesuje się dlaczego odszedł z Pogoni za Ptaka.Taki z niego Portowiec ja ze mnie ksiądz proboszcz.
Ogolnie sam Matlakowi przez dlugi czas wypominalem i wytykalem pewne kwetie, ale swoja postawa, jeszcze za Ptaka wlasnie udowodnil, ze mozna mu odpuscic.
A Majdan to niech spier.....
Szczególnie odchodząc za Ptaka udowodnił,no ale wiadomo gdzie indziej ciekawsze perspektywy i takie rodzinne...
Chyba zapomniałeś dokąd odszedł. To ja ci przypomne , do B-klasowej wtedy Pogoni Nowej , grając po wioskach , angażując sie w klubowy marketing i walnie przyczyniając się do odbudowy Portowej drużyny , dzięki czemu , teraz mozesz oglądać nasz zespoł w I lidze.
Gdzie wtedy był twoj "tancerz z gwiazdami"? Też pewnie zapomniałeś , otóż reklamował prezerwatywy , a ważniejsza od Pogoni była dla niego Dioda Elektrownia,dlatego czym prędzej pośpieszył do Warszawskiej Polonii by być blisko swej lubej i ponownie starac sie o jej względy.
Teraz niech mu Doda załatwi angaż w Ciechanowie ,ewentualnie jakąś fuche w zespole u Nergala , nadaje się do nich ze swoją bujna fryzurą. Od Pogoni jednak wara!
Ostatnio edytowany przez: eM, 3 października 2009, 13:43 [2 raz(y)]
Odp: R. Majdan - 03/10/2009 14:01
Widzę,że nikt nie pamięta o dbaniu o wizerunek Lecha Poznań ... Kończę tą bezsensowną dyskusję bo widzę do niczego to nie prowadzi.Ja mam zero do niego szacunku i tyle w temacie.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 3 października 2009, 14:07 [2 raz(y)]
Odp: R. Majdan - 03/10/2009 16:29
Na pewno przez okres początków swojej kariery zapracował na szacunek jednak swoimi czynami z ostatnich lat to wszystko zepsuł.
Mam nadzieje, że do nas nie trafi. Nie dośc, że stary to jeszcze najlepsze lata ma na pewno za sobą
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Na pewno przez okres początków swojej kariery zapracował na szacunek jednak swoimi czynami z ostatnich lat to wszystko zepsuł.
Mam nadzieje, że do nas nie trafi. Nie dośc, że stary to jeszcze najlepsze lata ma na pewno za sobą
tu nie chodzi o wiek. odcinać kupony to mógł sobie będąc radnym w sejmiku. pokazał gdzie na Szczecin i Pogon. Szacunek-jak to słowo może sie zdewaluować,a Majdan jest tego dobitnym przykładem. Co do Matlaka-mimo że nie przepadam za nim,taż ma sporą ryse nazycierysie piłkarskim,to chociaż postarał sie zmazać choć w jakimś stopniu tą plame. i mysle że częściowo mu sie to udało.
Widzę,że nikt nie pamięta o dbaniu o wizerunek Lecha Poznań ... Kończę tą bezsensowną dyskusję bo widzę do niczego to nie prowadzi.Ja mam zero do niego szacunku i tyle w temacie.
A pewnie ze jest pamietane, ale chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem.Za Ptaka w drugiej lidze na KAZDYM wyjezdzie jak podchodzila druzyna to mial wypominane, a mimo to byl twardy, a charakterna postawa na boisku wielu osobom udowodnil, ze mozna niektore sprawy przemilczec i juz mu nie wypominac.
A jak odhcodzil z Pogoni Ptaka, to dostal bardzo korzystna oferte na zakonczenie kariery, tylko zeby nie przechodzil do Nowej i nie skorzystal.
Odp: R. Majdan - 03/10/2009 19:32
Temat R.Majdan a nie Matlak więc skończmy pisać o nim.Miał kilka wtop, ale zasłuzyl potem na szacunek więc o co się rozchodzi? nie wracajmy do tego więcej!
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
- Ch... z wynikami, wygramy "Taniec z Gwiazdami" - skandowali fani Polonii po drugiej nieudanej interwencji byłego reprezentanta Polski wypominając mu udział w popularnym show.
Odp: R. Majdan - 05/10/2009 20:53
dokładnie tak jak mówi kolega wyżej. Jeśli któraś z bramek obciąża jego konto to tylko pierwsza gdzie puścił piłkę między nogami. Przy drugiej strzał Smektały był na tyle precyzyjny, że nie wiem czy Casillas by wyjął tą piłkę.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.