Odp: Chce powiedzieć że.... - 03/06/2012 20:46
... wku....ją mnie "fanatycy euro" i demonstrowanie przez nich patriotyzmu po przez flagi na samochodach. Gdzie są podczas ważnych świąt państwowych(?)
Ostatnio edytowany przez: db1948, 3 czerwca 2012, 21:02 [1 raz(y)]
Ważne święta państwowe często w telewizji są pomijane lub omawiane skrótowo, tak więc Ci ludzie nie mają "potrzeby" utożsamiania się z czymś co nie jest cool i trendy. Dobrze, że człowiek praktycznie telewizji nie ogląda, bo normalnie idzie się porzygać od tej europaplaniny, która dosłownie jest wszędzie - tv, radio, ulice, sklepy, internet.
w sklepach ich nie ma dopiero w tym roku się pojawiły, mnie wku**ia dopier*alanie się do wszystkiego co z Euro związane - nie ogląda jeden z drugim to morda w kubeł a nie ciągle jedna i ta sama gadka, z której nic nie wynika. Żeby nie było to również pier**le to całe Euro, a szczególnie Benisze i inne Polańskie.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Idz płaczku sie poskarż ze race znów odpalili gdzieś na meczu, a potem pomaluj sobie facjątę , kapelusz na łeb , trąbka w dłoń i ruszaj na stadion świetować wspaniałe euro przez które mnóstwo niewinnych osób ma problemy...
Oby ta cała szopka skończyła sie najszybciej. Życzę reprezentacji PZPN odpadnięcia w pierwszej rundzie.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 04/06/2012 14:12
kasa już się gromadzi, no i nareszcie w terminarzu same soboty, jeżeli nic się nie zmieni i robota nie przeszkodzi to mam zamiar wyrobić 100% wyjazdowego planu w rundzie jesiennej!
zawsze w terminarzu są same soboty niestety na bieżąco to się będzie zmieniać i kolejki będą pewnie od piątku do poniedziałku rozgrywane :/
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966550 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.