Odp: Matura - 06/05/2009 15:26
ja pisałem podstawowy wos troche nasciemnialem, gdybym cos przez liceum robil to bym mial pewnie z 90-100 % a tak po sprawdzeniu odpowiedzi mysle ze wypadnie w granicach 50-60 % zalezy od pracy pisemnej... tez kurwa wymyslili '' Iedalny Polityk jaki powinien byc ? '' wiadomo ze idealnych niema i nigdy nie bedzie futurystyczna praca
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Matura - 07/05/2009 22:49
ej mogą mi coś zrobić jak podczas matury z geografii w miejscach przeznaczonych na odpowiedź będę pisał nie na temat jeśli nie będę znał odpowiedzi?
Odp: Matura - 21/05/2009 21:33
matura matura i po maturze teraz tylko oczekiwanie na wyniki pisemnych. Ustne dla mnie są śmieszne nie wiem po co one są przez 3 lata odpoczynku na angielskim wynik poprostu mnie milo zaszokowal powodzenia maturzystom
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
mozna sie 3 lata nie uczyc i zdac mature? no mozna
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978210 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.