Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszne zdjęcia - 01/03/2010 23:01
kutwa girls ~~
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
|
|
|
Odp: Śmieszne zdjęcia - 01/03/2010 23:38
Polecam tą stronkę (co dwa posty wyżej kolega dał), zobaczcie koniecznie ich FC...
|
Ostatnio edytowany przez: Roman Pigwa, 1 marca 2010, 23:58 [1 raz(y)]
|
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszne zdjęcia - 20/08/2010 13:38
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszne zdjęcia - 22/09/2010 16:06
Bengoro a co widzisz śmiesznego w zdjęciu powyżej? Niestety, kultura naszego "zdolnego" narodu nie dorasta do poziomu nowopowstających obiektów sportowych. Gdzieniegdzie na orlikach powinna być jeszcze tabliczka - zakaz palenia ognisk i szczania na murawę. Przykre to ale prawdziwe.
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: Śmieszne zdjęcia - 22/09/2010 16:15
Wiesz Sampaio, chodziło mi o to, że trzeba już takie tabliczki stawiać i to jest śmieszne, co do tego co napisałeś, to wiem sam jak to jest, bo to samo działo się u mnie.
|
Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.
FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8