Jeśli nie macie czego szukać to być może mi pomożecie Poszukuje zdjęcia z lotu ptaka , terenów wzgórza hetmańskiego ogolnie tam tą zajezdnie pociagów albo DOKŁADNĄ mape prezentującą te okolice... szukam szukam już kawał czasu i nie moge nic znaleść a bardzo mi potrzebne ...
powiedz mi tylko ktory to rejon szczecina a wkleje ci tu zdjecie satelitarne rozpoznasz sobie wszytko co chcesz ;>
Pomorzany, z góry wielkie dzieeeki D Pozdrawiam ...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Jeśli nie macie czego szukać to być może mi pomożecie Poszukuje zdjęcia z lotu ptaka , terenów wzgórza hetmańskiego ogolnie tam tą zajezdnie pociagów albo DOKŁADNĄ mape prezentującą te okolice... szukam szukam już kawał czasu i nie moge nic znaleść a bardzo mi potrzebne ...
powiedz mi tylko ktory to rejon szczecina a wkleje ci tu zdjecie satelitarne rozpoznasz sobie wszytko co chcesz ;>
jak masz dostep do takich zdjec to daj mi zdjecie os Arkonskiego jak mozesz ;]]
Chcesz to napisz na GG mam taką fote
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Prosze http://www.zbuch.webpark.pl/index1.htm 36zdjec z Bukowego .. bardzo fajne lecz to nmie cale moje/nasze osiedle co do zaje*** to jest one nie zaje***e a wykur****e
Odp: FotoGra - 17/04/2005 10:29>> Prosze http://www.zbuch.webpark.pl/index1.htm 36zdjec z Bukowego .. bardzo fajne >> lecz to nmie cale moje/nasze osiedle co do zaje*** to jest one nie zaje***e a wykur****e
to fakt jest wykurwiste ale jak juz spełnileś moją prośbe pociągnąłbyś gre dalej i powiedział czego mamy szukac
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989453 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.