Na "A pamiętasz jak" tego nie pokazał , zamulił konkretnie ... , ale tutaj się zgadzam , dobry track
Sokół ogólnie w featuringach trochę zamula, ma wolne spokojne flow i gdy słuchasz przed nim kogoś kto szybko nawija to możesz się znudzić jego zwrotkami. Jednak gdy od początku słyszy się tylko głos Wojtka można być w niebie.
eM polecam ci również powyższy kawałek. tematycznie zbliżony do cytatu który zapodałeś, z tą tylko rżnicą, że hans to kwintesencja chorej bani w pozytywnym znaczeniu. rozpierdalają mnie jego spostrzeżenia, bez kitu nie wiem co mu tak poryło łeb pozytywnie;]
pzdr!
W 71 rocznicę zbrodni dokonanej na Narodzie Polskim przez sowieckich oprawców z NKWD, Stowarzyszenie Patriotyczne - Zjednoczony Ursynów prezentuje wideoprodukcję do utworu pod tytułem "Katyń" .
Reżyseria: Krzysztof Szamil Kubik
Zdjęcia: Alex Groszewski
Montaż: Kamil Rutkowski
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Polski hip hop!!! - 09/04/2011 14:57
Nowy album Zeusa "Zeus , jak mogłeś ?" polecam , różnorodność muzyczna , zabawy flow , teksty na wysokim poziomie , poprostu rozpierdol już na początku roku . ZJM > CNMSR > AZ .
Nowy album Zeusa "Zeus , jak mogłeś ?" polecam , różnorodność muzyczna , zabawy flow , teksty na wysokim poziomie , poprostu rozpierdol już na początku roku . ZJM > CNMSR > AZ .
Dokładnie tak. Również polecam najnowszy album Zeusa. Flow świetne, wielka różnorodność muzyczna jak również tekstowa. Napierdala w słuchawkach non stop
Dokładnie tak. Również polecam najnowszy album Zeusa. Flow świetne, wielka różnorodność muzyczna jak również tekstowa. Napierdala w słuchawkach non stop
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.