Odp: Chce powiedzieć że.... - 06/05/2012 00:39
producent najlepszych menadzerow pilkarskich powinien skontaktować się z naszym dyrektorem sportowym! tyle w temacie!
grzesiu jeszcze się zdziwisz jak sotirović strzeli 10 bramek!
Odp: Chce powiedzieć że.... - 13/05/2012 22:06
Gorzowiaki znow sie popisali, tym razem po smierci Lee Richardsona. Zielonogorzanie opuscili sektor. Stal jak by mogla, to by chetnie doping poprowadzili. Zamieszanie w chuj, na sile kaza im jechac. Komentatorzy juz dawno stwierdzili, ze koncza swoja prace, a od tego czasu jeszcze 4 biegi rozegrali, choc wiadomo, ze i tak wygraja gospodarze.
Falubaz Szacunek !
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 13 maja 2012, 22:31 [2 raz(y)]
Szkoda chłopaka jezdził od zawsze w tym dziwnym dla nas sporcie , Falubaz zachował sie poprostu poprawnie tak jak kazdy kibic by sie zachował ale i tak jebac myszke miki
http://sport.tvp.pl/zuzel/enea-ekstraliga/wideo/prezes-falubazu-zakazal-swoim-zawodnikom-wyjazdu-na-tor/7357318 zobacz tu. Pewnie są inne w tej relacji linki
Odp: Chce powiedzieć że.... - 13/05/2012 23:43
Oj, to chyba nie do końca tak było. Nie chcę nikomu zarzucać prób ugrania czegoś na ludzkiej tragedii, ale zawodnicy Falubazu już wcześniej wiedzieli o śmierci Richardsona, a zrezygnowali z dalszej jazdy dopiero po paru przegranych biegach.
Ale dla kibiców - szacunek.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 14/05/2012 20:47
Zawodnicy i trenerzy obu druzyn zachowali sie fatalnie. Fani Falubazu opuscili trybuny. Podobno czesc gorzowian tez chciala to zrobic, ale nie mieli mozliwosci, bo bramy byly pozamykane ze wzgledu na fakt opuszczania trybun przez zielonogorzan. Jednak wiekszosc z nich domagala sie kontynuowania zawodow.
Dziwie sie, ze w ogole transmisji nie przerwali. Komentatorzy zawineli, ale kamery pracowaly i bylo slychac praktycznie kazde slowo z parku maszyn i z trybun.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 18/05/2012 20:40
Rozkład jazdy PKP w obecnych czasach to jakaś kpina jest. Te czubki co go ustalają, robią w nim zmiany dosłownie z dnia na dzień non stop. Kiedyś rozkład zmieniali raz na pół roku i było ok. No, ale pewnie to za dobrze było dla pasażerów Teraz praktycznie nigdy człowiek nie wie idąc na pociąg, czy już nie zrobili kolejnej zmiany. Nie może być pewny, nawet jak za każdym razem sprawdzi na internecie. Bo tam też nie zawsze nadążą za zmianami. O tym, że kierownicy pociągów i konduktorzy nie bardzo znają rozkłady i często błędnie podpowiedzą, to trudno się dziwić, jak jakieś oszołomy ciągle go zmieniają. Nawet kosmetycznie 3, 5, 10 minuty wcześniej, albo później dany pociąg jest w rozkładzie
Do tego oczywiście kilka spółek każda ma swoje bilety nie uznaje drugiej, także przy zmianie trzeba wymieniać bilet na innej spółki, gdzie w kasie nie zawsze są chętni do wymiany, bo to jakieś tam procedury mają, że jak nie u nich w kasie kupione to nie wymienią itp. Paranoja codziennie jeżdżąc przed każdym wyjazdem sprawdzać, czy te kurwy znowu jakiś zmian nie dokonały
Dziś rozjebali mnie już maksymalnie. Spis pociągów co sobie spisałem jakiś tydzień czy dwa temu z internetu o danej godzinie nic się nie zgadzał z obecnym. Poprosiłem, więc rano panią w kasie żeby mi sprzedała na daną godzinę po południu bilet odpowiedniej spółki (dała TLK+ Regio). Jakież było moje zdziwienie gdy sprawdzając w południe rozkład na internecie o tej godzinie, na którą kupowałem bilet nie jedzie żaden pociąg TLK tylko Inter Regio lub Regio.
Czyżby od rana zdążyli już zmienić rozkład...? Pewnie kilkakrotnie
Gratuluję tym szmaciarzom co odpowiadają ze te ciągłe zmiany rozkładu i proponuję przyznać im dodatkowe premie za wzorcowe szydzenie z pasażerów, albo zamknięcie ich w psychiartyku pedałów.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 20/05/2012 14:52
Chuj w dupe cwelom robiacym gry z koniecznoscia polaczenia internetowego(Diablo III), najpierw pol godziny instalacji i setki zerwanych polaczen zeby sie zarejstrowac a teraz nawet nie mozna pograc bo serwer jest w naprawie choc gra wogole niepotrzebuje netu do grania.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Po co im to potrzebne, przeciez zeby pograc w single player nie jest wogole potrzebny net to jak sprzedawanie wody z octem na pustyni wszyscy i tak kupia chociaz jest ochydna a sprzedawca nie ma z tego zadnej korzysci, po co wkurwiac graczy jezeli do niczego to nie sluzy?
Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/05/2012 00:03
...świat stanął na głowie - w związku ze zbliżającą się eurokupą 2012 w sklepie z dewocjonaliami na wystawie pojawiły się kibicowskie gadżety
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Rozkład jazdy PKP w obecnych czasach to jakaś kpina jest. Te czubki co go ustalają, robią w nim zmiany dosłownie z dnia na dzień non stop. Kiedyś rozkład zmieniali raz na pół roku i było ok. No, ale pewnie to za dobrze było dla pasażerów Teraz praktycznie nigdy człowiek nie wie idąc na pociąg, czy już nie zrobili kolejnej zmiany. Nie może być pewny, nawet jak za każdym razem sprawdzi na internecie. Bo tam też nie zawsze nadążą za zmianami. O tym, że kierownicy pociągów i konduktorzy nie bardzo znają rozkłady i często błędnie podpowiedzą, to trudno się dziwić, jak jakieś oszołomy ciągle go zmieniają. Nawet kosmetycznie 3, 5, 10 minuty wcześniej, albo później dany pociąg jest w rozkładzie
Do tego oczywiście kilka spółek każda ma swoje bilety nie uznaje drugiej, także przy zmianie trzeba wymieniać bilet na innej spółki, gdzie w kasie nie zawsze są chętni do wymiany, bo to jakieś tam procedury mają, że jak nie u nich w kasie kupione to nie wymienią itp. Paranoja codziennie jeżdżąc przed każdym wyjazdem sprawdzać, czy te kurwy znowu jakiś zmian nie dokonały
Dziś rozjebali mnie już maksymalnie. Spis pociągów co sobie spisałem jakiś tydzień czy dwa temu z internetu o danej godzinie nic się nie zgadzał z obecnym. Poprosiłem, więc rano panią w kasie żeby mi sprzedała na daną godzinę po południu bilet odpowiedniej spółki (dała TLK+ Regio). Jakież było moje zdziwienie gdy sprawdzając w południe rozkład na internecie o tej godzinie, na którą kupowałem bilet nie jedzie żaden pociąg TLK tylko Inter Regio lub Regio.
Czyżby od rana zdążyli już zmienić rozkład...? Pewnie kilkakrotnie
Gratuluję tym szmaciarzom co odpowiadają ze te ciągłe zmiany rozkładu i proponuję przyznać im dodatkowe premie za wzorcowe szydzenie z pasażerów, albo zamknięcie ich w psychiartyku pedałów.
A od czerwca znowu zmienia się rozkład więc radze zaopatrzyć się w coś na uspokojenie bo nic ne dadzą pytania skąd i o ktorej dokładnie odjeżdża dany pociąg...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966614 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.