"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Właśnie, wypadałoby odświeżyć temat. Zwłaszcza, że gra LM, LE i inni. Mam nadzieję, że wcześniej wymienione miejsca dalej funkcjonują. Jeśli ktoś mam jakieś nowe propozycje to niech pisze.
Pizzeria Pub Cafe Calvados osiedle Majowe Z.Nałkowskiej 11 obok sklepu Sułtan. Mecze LM na N-ce i Polsacie oraz inne wydarzenia sportowe transmitowane w tv min. Mecze Pogoni Szczecin. Piwo do godziny 20 tylko 4 zeta za 0,5 l Zapraszamy.
Gdzie w Szczecinei można obejrzeć walkę Adamek vs Kliczko?
1. W UPC, Polsacie Cyfrowym oraz Cyfrze+ możemy wykupić prawo do oglądania walki (w systemie PPV – Pay Per View). Jest to pierwsze tak duże przedsięwzięcie w Polsce w zakresie sprzedaży usługi “płać i oglądaj”. Jeśli zdecydujemy się na tę opcję, musimy zapłacić ok. 40 zł.
2. Jeśli mamy ochotę obejrzeć walkę na dużym ekranie, możemy skorzystać z transmisji w Multikinie. Transmitowana jest cała gala (od 21:00), bilety kosztują 39 zł w przedsprzedaży, a w dzień walki (czyli od jutra) 49 zł.
3. Posiadacze platformy N mogą już się powoli cieszyć. Wszystko wskazuje na to, że sygnał kanału RTL pozostanie niekodowany, a tam walka poleci całkowicie za darmo. Pozostaje jedynie kwestia niemieckiego komentarza
4. Jest jeszcze możliwość odbioru niemieckiej stacji RTL przez satelitę, chociaż tu nie ma pewności, czy sygnał nie będzie kodowany. Można próbować szukać walki w Internecie, ale tu też pojawia się obawa, że takie kanały mogą być bardzo oblegane, a to z kolei może negatywnie wpłynąć na płynność obrazu.
Czy w Szczecinie walka będzie transmitowana w jakimś pubie?
Boom Bar – 4 telewizory HD, relacja po polsku
Pinokio, Rocker (bez dźwięku, na rzutnikach)
Podzamcze: Mefisto i Pub pod 10
Aleja Fontann: Avanti, Bosun oraz Clipper
Boston Pub
Klub bilardowy Olimpic (2 telebimy, 2 telewizory)
Club 77 – 4 telewizory LCD
Rasputin na 3 maja
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.