Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Każdy szczęściu dopomoże, każdy szalik wygrać może! Ta dewiza starszego strzelca Franciszka Dolasa może przydać się każdemu, który w najbliższy piątek (30 maja) zechce wziąć udział w konkursie wiedzy o 60-leciu Pogoni Szczecin. Zabawa rozpocznie się o godz. 14.30 pomiędzy akademikami Politechniki Szczecińskiej przy Al. Piastów.
Organizatorem konkursu, w którym przewidziano bardzo wiele atrakcyjnych nagród (koszulki z podpisami wszystkich piłkarzy Pogoni, szaliki, piłki, zaproszenia na mecz itd.), jest Zachodniopomorskie Studenckie Forum Business Centre Club, wspomagane przez Stowarzyszenie kibiców „ortowcy", Pogoń Szczecin SA oraz Organizatorów Juwenaliów. Aby wziąć udział w zabawie należy w piątek o godzinie 14.00 stawić się przy scenie i zapisać się na tzw. „listę oczekujących" (zapisy tylko do 14.25). Prowadzący konkurs rzecznik prasowy Pogoni Szczecin SA wylosuje z tej listy dziesiątkę szczęśliwców, którzy będą musieli odpowiedzieć na szereg różnych pytań. Każdy z uczestników, bez względu na zajęte miejsce, otrzyma nagrodę. Konkurs poprzedzi krótki wykład o 60-leciu Pogoni Szczecin wygłoszony przez rzecznika prasowego Dumy Pomorza. Piątkowa zabawa jest jednym z eventów wchodzących w skład Juwenaliów PS 2008.
Dla mnie HEY zagrał lipe. Nie wiem czy tylko ja słyszałem w niektórych momentach bełkot Nosowskiej. Ostatnie piosenki Hey strasznie zamulajace.
PS piwo w tych budach bardzo słanej jakosci nawet jak na lane z beczek.
czy ja wiem czy swietnie? troche badziewiasto to brzmialo, ale pogowac przy jabolowych ofiarach zawsze dobrze ;], a co do samego pogo to jednak wydaje mi sei ze na KSU bylo lepsze= brutalniejsze zwlaszcza tam gdzie ja stalem na akurat bylo juz zbyt tloczno i dlatego juz zabawa byla bardzije monotonna ;]
a tego ich nowego wokalisty to zupelnie nie trawie...
dla mnie wygrala managerka KSU na "backstage": "czesc jestem marzena. dobrze robie laske" ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978448 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.