Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Real Madryt - Fc Barcelona << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tasior
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6448 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 12:36
Barca 1:3 Real
HALA MADRID!

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
janspontan
Kibic
Na forum od 5534 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 13:00
mam nadzieje,ze dzis kurewka real dostanie po pizdeczce :D

szywno przed siebie,z podniesioną głową...
ArP
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 15:06
pedalski klub real przegra na bank

Pogoń Szczecin MKS!
D.
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 15:08

Cytat:  
Najbardziej radykalni kibice Barcelony w niedzielny wieczór obrzucili kamieniami autokar realu madryt. Wybito szybę, ale żadnemu z piłkarzy nic się nie stało. W poniedziałek na stadionie Camp Nou odbędzie się Gran Derbi - wielki hit ligi hiszpańskiej.

Na lotnisku El Prat zespół "k..lewskich" powitało ponad dwa tysiące fanów. Znacznie mniej przyjemna okazała się podróż do hotelu "Juan Carlos I". Według dziennika "Marca", w kierunku autobusu Realu poleciały kamienie. Zniszczona została szyba, przy której siedzieli Raul Albiol i Alvaro Arbeloa. Żaden z zawodników nie ucierpiał. W plecy i głowę uderzony został ochroniarz.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
TakiTam
Kibic
Na forum od 5959 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 15:34
A wiecie może, czy w multikinie na dużym ekranie nie będzie można oglądać? Przy niektórych meczach LM taka opcja była.

Liberta' Per Gli Ultras

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 15:46
Nie ma to jak inteligentne i błyskotliwe wypowiedzi kibiców Bracy.. parę postów wyżej :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Porto
Kibic
Na forum od 7313 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 15:56
Już się nie moge doczekać tej napinki jaka zapanuję po zakończeniu meczu :D
Stawiam na wygraną Blaugrany 2-0, bramki: Leoś i Puyol/Xavi.

ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 16:06
Tak jak pisał Dyzio - skromne 3:0 Barca :)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Paweł85
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 16:11

Porto napisał:  
Już się nie moge doczekać tej napinki jaka zapanuję po zakończeniu meczu :D

moje typy:
kibice Barcy:
- uwzięli się na Messiego, oni nie grali w piłkę tylko polowali na jego nogi
- ale ten Ronaldo jest słaby, delikatny kontakt z nogami rywala i leży na murawie i płacze
- Valdes powinien być numerem jeden w bramce Hiszpanów!
- Ronaldo i Ozil mieli grać w Barcelonie, wtedy to byłby dopiero wynik meczu
- Pier... sędzia!! Jak mógł nie widzieć tego faulu, przecież to był karny!!

kibice Realu:
- wielki Mou! HALA Mourinho!! Zostań z nami do końca świata i jeszcze jeden dzień!
- k.. ten Mou jest pojeb... jak można było zmienić Ronaldo w 89 minucie, on może strzelić zawsze. Gdyby nie to na pewno byśmy wygrali
- kibice Barcelony to wieśniaki! Rzucają telefonami, kartkami papieru, batonikami!! Gdyby nie to wynik mógłby być inny.

spam ;)

Servant
Kibic
Na forum od 5594 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 16:18
Bylem wlasnie postawic na barcelone . Kibicuje tylko Pogoni i wali mnie barcelona i real . Stawiam na barcelone bo wygrala 4 ostatnie spotkania i nie zanosi sie na to aby real dzisiaj wygral . Nalezy tez dodac przewage grania u siebie . A takze wybicie szyby w autokarze pilkarzy reala . Mysle ze beda sie bali wygrac .

thomithomass
Kibic
Na forum od 6341 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 17:26

Bulin napisał:  
Bylem wlasnie postawic na barcelone . Kibicuje tylko Pogoni i wali mnie barcelona i real . Stawiam na barcelone bo wygrala 4 ostatnie spotkania i nie zanosi sie na to aby real dzisiaj wygral . Nalezy tez dodac przewage grania u siebie . A takze wybicie szyby w autokarze pilkarzy reala . Mysle ze beda sie bali wygrac .

jakby się bali wygrać to by nie grali w piłkę ani w realu ani żadnym innym klubie. Osobiscie wole barce (ze wzgledu na to, ze pierdole real) ale licze poprostu na dobre widowisko. Zobaczymy

mjnz48
Kibic
Na forum od 5873 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 17:30
Ma ktoś stronę gdzie można będzie obejrzeć mecz? Nie posiadam Canal + niestety, a o ile dobrze mi wiadomo to nigdzie indziej meczu nie transmitują.

ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 17:31
http://atdhe.net/index.html

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
TakiTam
Kibic
Na forum od 5959 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 17:32
Do jakiego pubu dzisiaj na mecz polecacie iść, najlepiej centrum miasta, gdzie powinny być waszym zdaniem miejsca?;)

Liberta' Per Gli Ultras
ArP
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 19:07
wiecie może czy na satelicie będzie można gdzieś złapać ten mecz na jakimś normalnym nie płatnym kanale?

Pogoń Szczecin MKS!
pojka
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 19:16
A o ktorej jest mecz?

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
Bzyku
Kibic
Na forum od 7764 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 19:20
Ja raczej kibicuję Barcelonie, ale dziś postawiłem na Real.

Dlatego, że trenuje go Mourinho. Czy to prowadząc Chelsea czy Inter jak przyjeżdżał na Camp Nou to potrafił zneutralizować atuty Barcy, przez co ta nie mogła rozwinąć skrzydeł. Zwłaszcza ten jeden, który nazywa się Messi.

Myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Mourinho będzie potrafił tak nastawić zespół, że ten nie da się wyszumieć Messiemu. Zaś Barca nie będzie w stanie zatrzymać Ronaldo. Zwłaszcza coraz starszy i wolniejszy Puyol, który pewnie będzie najsłabszym ogniwem defensywy Barcelony.

Dlatego mam już zagrany Real, będę sobie spokojnie oglądał, a po meczu pośmieję się z napinki w necie.

Radziu
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 19:23

pawel85 napisał:  
kibice Realu:
- k.. ten Mou jest pojeb... jak można było zmienić Ronaldo w 89 minucie, on może strzelić zawsze. Gdyby nie to na pewno byśmy wygrali
- kibice Barcelony to wieśniaki! Rzucają telefonami, kartkami papieru, batonikami!! Gdyby nie to wynik mógłby być inny.

Tylko te teksty to będzie Spam ;)

Ja się obawiam, że napinka na necie będzie ciekawsza od meczu :D

Mati.
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 19:29
2-0 dla Realu. Bramki w pierwszej połowie.:D

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
bathuk
Kibic
Na forum od 6084 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 19:35
z dwojga "złego" 2:1 dla barcy :)

PS!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757995556 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005