"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
moje typy:
kibice Barcy:
- uwzięli się na Messiego, oni nie grali w piłkę tylko polowali na jego nogi
- ale ten Ronaldo jest słaby, delikatny kontakt z nogami rywala i leży na murawie i płacze
- Valdes powinien być numerem jeden w bramce Hiszpanów!
- Ronaldo i Ozil mieli grać w Barcelonie, wtedy to byłby dopiero wynik meczu
- Pier... sędzia!! Jak mógł nie widzieć tego faulu, przecież to był karny!!
kibice Realu:
- wielki Mou! HALA Mourinho!! Zostań z nami do końca świata i jeszcze jeden dzień!
- k.. ten Mou jest pojeb... jak można było zmienić Ronaldo w 89 minucie, on może strzelić zawsze. Gdyby nie to na pewno byśmy wygrali
- kibice Barcelony to wieśniaki! Rzucają telefonami, kartkami papieru, batonikami!! Gdyby nie to wynik mógłby być inny.
- Pier... sędzia!! Jak mógł nie widzieć tego faulu, przecież to był karny!!
Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 16:18
Bylem wlasnie postawic na barcelone . Kibicuje tylko Pogoni i wali mnie barcelona i real . Stawiam na barcelone bo wygrala 4 ostatnie spotkania i nie zanosi sie na to aby real dzisiaj wygral . Nalezy tez dodac przewage grania u siebie . A takze wybicie szyby w autokarze pilkarzy reala . Mysle ze beda sie bali wygrac .
jakby się bali wygrać to by nie grali w piłkę ani w realu ani żadnym innym klubie. Osobiscie wole barce (ze wzgledu na to, ze pierdole real) ale licze poprostu na dobre widowisko. Zobaczymy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Dlatego, że trenuje go Mourinho. Czy to prowadząc Chelsea czy Inter jak przyjeżdżał na Camp Nou to potrafił zneutralizować atuty Barcy, przez co ta nie mogła rozwinąć skrzydeł. Zwłaszcza ten jeden, który nazywa się Messi.
Myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Mourinho będzie potrafił tak nastawić zespół, że ten nie da się wyszumieć Messiemu. Zaś Barca nie będzie w stanie zatrzymać Ronaldo. Zwłaszcza coraz starszy i wolniejszy Puyol, który pewnie będzie najsłabszym ogniwem defensywy Barcelony.
Dlatego mam już zagrany Real, będę sobie spokojnie oglądał, a po meczu pośmieję się z napinki w necie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757995556 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.