Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 21:50
Jak dla mnie porowno Trezor i Pinokio (Choc w tym drugim czasami bywalo za ciasno). Tylko w Trezorze troszke jest za drogo, ale obsluga wyrownuje te straty. Moj koles niemal zakochal sie w jednej z barmanek.
Rocker jest w porzo ale troche za ciasno i za dlugo trzeba czekac na obsluge przy barze...no i tez drogo 
Hypnoza to szkoda gadac...
W soho dawno nie bylem...
Zreszta lokale latem a podczas roku akademickiego ...
...Latem pinokio dziala w Swinoujsciu w Muszli...
Ps. Niestety moj czarny dokument znizkowy zabieraja mi chyba w pazdzierniku 
Ale i tak jest najlepsza Propaganda na piweczko przed meczem i po meczu...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 23:37
trezor chyba jest najlepszy teraz nie? jak myslicie? zresztą zalezy kto jaką muze słucha no jak dla jednego najlepszy jest neuron to dla drugiego najlepsza jest hipnoza albo soho np. mi sie podoba muza w hipnozie ale nie atmosfera a w soho wogole mi sie nie podoba neuron jest fajny ale do czasu potem łeb boli a w aurorze jest fajnie w czwartki na trance
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 09/07/2004 11:49
Teraz czas na mnie 
TREZOR - klub dla gejow, muza bardzo dobra, ale to nie ten klimat z Soho ;-) Jedynym plusem ze sa ogniste laski i znakomita ochrona z prawdziwego zdarzenia... ale ceny ? Koszmar ! :S - 5/10
SOHO - no rzeczywiscie troche za duzo zadym tam przybylo... ale co tam ? Klimat rok temu byl poprostu zajebisty.. zdecydowanie rok temu to byl NAJLEPSZY klub w Szczecinie i mam nadzieje ze bedzie podobnie w te wakacje :-) Tak sie sklada ze mam sporo znajomych wsrod klientow zarowno jak i w zalodze Soho :-) Jak dla mnie NR 1 :-) - 9+/10 w wakacje | 7/10 teraz
HYPNOZA - smiech na sali - 2/10
NEURON - to samo :> 1/10
CAFE JERZY - hmm.. dziwny klub Ale jedynym plusem sa ceny i DJ WULERT ( kiedys DJ w Soho na czarnym parkiecie ) 3/10
PINOKIO - ble laski.. ble muza.. ble wystroj lokalu.. ale ceny wyjatkowo przystepne :-) 4/10
LOKO - trzymam sie z dala od tego klubu :> 100% drugs 1/10
ELITE - nie bylem
ROCKER - hmm.. tlok ze szkoda gadac :> 2+/10
BAILA - nie bylem
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 10/07/2004 03:15
SOHO-po remoncie zajebiście naprawde zajebisćie ale zaostrzyła się selekcja jedni się cieszą drudzy nie troszeczke zmieniło się więc tpwarzystwo na strszych ogólnie bardzo pozytywnie
Hypnoza-- Sory ale wszyscy wiedzą gorące 13 bez piersi i wszystko jasne a szkoda bo lokal i muza całkiem niezłe.
Aurora--Jak dla mnie melina wpuszczają wszystkich dziś na parkiecie śmigał ziomek w szortach i bez koszulki N/C
Stany-Tym razem typowa studencka melina parkiet 2na2 można wpaś na piwo ale nie na impreze
No i Trezor--Zdecydowanie najlepsze balety nie trzeba nic więcej pisać
Baila-bardzo sympatyczny lokal
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 10/07/2004 11:33
TREZOR-Fajny, klub, dobra ochrona, dobra muza, ale strasznie śmierdzi tam pyrami i do tego jest cholernie drogo
SOHO- Fajny klub, nawet dobra muza, spoko ludzie tak przychodzą, ale wszystko psuje ta nowa, zjebana ochrona!
LOKO-Raz na rok mozna iść, jedyne co na plus to muza
AURORA-Nie bylem,
HYPNOZA-Zajebista muza, sprzęt i barmanki, fajny wystroj ale jak wiadomo gorące 13 to nie to co chciałbym tam widzieć!
PINOKIO-Lokal do dupy, ale cos w sobie ma...czasami mozna tam wpasc, ochrona nawet dobra, muza do dupy, wystoj bardzo slaby.
GARFIELD-Nawet fajny lokal, dobra muza, tylko za malo miejsca.
ELITE - Nie bylem
Reszta lokali to speluny.
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 12/07/2004 14:35
Panowie byłem w Trezorze.Muza spox, ochrona - poziom bardzo wysoki.Niezapomniane chwile z laskami, które naprawde okazały sie ogniste hehe szczególnie 2 sztuki z którymi udałem sie w posciele.
|
LEGIA-POGOŃ FOREVER
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 15/07/2004 16:14
Trezor - nie pierdolcie, że chodzą tam same zdziry. Fakt, jest tam dużo takich, ale będąc najebanym tylko za takimi się Hop-ak ogląda, bo wiadomo czego chce. Porządne szmule wtedy nie interesują a takie też tam bywają.
Soho - chodze tam od dłuższego czasu, ale głównie dlatego, że wychodząc stamtąd zawsze trafie do domu po pijaku (blisko mieszkam). Klimat jest spox, szkoda, że nie ma byłych ochroniarzy. Minusem jest to, że w czasie baletów sprzątają tam starsze panie, im więcej % tym bardziej można je pomylić ze szmulami Przygoda kolesia.. No ale czysto musi być w końcu. Szmulki fajne, ale wkurwiam sie jak przychodzą paniusie szukające sponsora Bez szacunku. Jak dla mnie najlepsze balety.
Hypnoza - Sanbal świetnie ujął - gorące 13 bez piersi. No i na balety iść w dresach to troche wiocha, a tam dużo takich. Towarzystwo cwelowe, ale muza zajebista, gdyby taką w Soho grali.. eh. Ogólnie po pijaku nie chce mi się pod tą górę wracać, dlatego tam nie chodze Minus za płatny kibel.
Aureora czy coś takiego - frajernia i tyle.. Te sfastyki na ścianie, tanie lalunie.. Nie moje klimaty. Troche brudno. I ten gruby pedał w windzie..
Ellite - za bardzo się tam nie pobawie, bo klimat troche dla starszych ode mnie. Łupanka musi być 
Baila - taki lajcik, ogólnie śmiesznie, ale pozytywnie.
Loko - remoncik by się przydał.. Lokoparada była gównem. Ale + za brak komercji i dobrą muzę. A - za browary z wodą i płatny kibel.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 11:28
Co do Hypnozy - dziś w nocy dali znać o sobie ciecie z kosami, jeden typek z raną w szyji jest w szpitalu, drugiego pięciu typa przez balkon wyrzucało, a pojechałem, bo chcialem zobaczyć czy faktycznie coś sie polepszyło.
No i szkoda, że tam prawie nikt na solo nie chce wyjść. W 20 każdy cfaniak..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 12:09
> Co do Hypnozy - dziś w nocy dali znać o sobie ciecie z kosami, jeden typek z
> raną w szyji jest w szpitalu, drugiego pięciu typa przez balkon wyrzucało, a
> pojechałem, bo chcialem zobaczyć czy faktycznie coś sie polepszyło.
No i
> szkoda, że tam prawie nikt na solo nie chce wyjść. W 20 każdy cfaniak..
To bylo za mocne, najlepsze ze ochrona nie wiedzial co na poczatku zrobic i stala z reszta ludzi i sie kurwa gapili jak many krwawi dopiero pozniej wyniesli go na balkon.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 17/07/2004 12:18
Tu jest dosc sporo opini o lokalach w Szczecinie : http://infoludek.pl/lokale/index.html?co=kid , oraz tu : http://szczecin.wm.wp.pl/nav.html?cid=2565
Co do lokali to wg mnie szczecinskie lokale to wiocha i bieda na tle Polski slabe lepiej juz do Berlina jechac niz 5 razy pod rzad chodzic na jakies potancowy ,teraz zeby isc na balety to trzeba miec sporo kasy i dobra ekipe bo wszedzie w chuj wozakow ktorzy jak przychodzi co do czego spierdalaja albo cwaniaki w 10 na 1-2 .
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7