Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Skladam....... - 19/12/2003 12:02
No to ciekawe ile ekil wypijesz spirytu na sylwestra?Jak tak poprostu dajesz 2 litry w godzine to mysle ze na sylwestra z 5 peknie albo z 10 .Proponuje maly konkursik kto wytypuje poprawnie ilosc litrow wypitych przez tego smiesznego "pana" bedzie mial przyjemnosc a raczej nieprzyjemnosc skonsumowac z nim kilka butelek tego napoju.Tylko zaznaczam ze na butelkach nie bedzie napisane spirytus tylko :"Poczuj magie świąt coca-cola"
WESOŁYCH SWIĄT !!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez WojtasMKS: 2003-12-19 12:05] [Ostatnio edytowane przez WojtasMKS: 2003-12-19 12:06]
|
|
|
|
Odp: Wesołych Świąt!! - 19/12/2003 12:40
Drodzy ForumMani,
Zyczę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia
Obfitego Mikolaja
Blogoslawienstwa Bozego
Spelnienia pragnien i samych "slonecznych " dni w nadchodzacym Nowym 2004 Roku !!!
Pierwszej ligi w Szczecinie z bogatymi sponsorami i "Snieżną Górką"
|
Bede z Toba zawsze, na dobre i na złe!!!
|
|
|
|
|
Odp: Wesołych Świąt!! - 19/12/2003 13:35
Dokladnie...wszystkim forumowiczom zycze ZDROWYCH..POGODNYCH I OBFITUJACYCH W OGRAMNA ILOSC PREZENTOW, SWIAT ORAZ HUCZNEGO, SWIATOWEGO DNIA ALKOHOLU I NARKOTYKOW, SYLWESTRA!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: Skladam....... - 19/12/2003 14:34
> ale ja bylem pierwszy z tym tematem przed JuNem !!!
ok
posty z tematu JuNa przenioslem do Ciebie
Wesołych Świat!
Admin: został zmieniony temat i ustawiony jako wazny
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
Odp: Składamy życzenia - Wesołych Świąt - 19/12/2003 15:37
ekil:dlaczego obrazasz mnie ?ja obrazilem swieta a nie kogos z osobna wiec wypraszam sobie jedni lubia swieta inni nie ,ja nie lubie a jak juz widze marketingowy szal zakupow i wyludzania kasy od ludzi to niedobrze mi sie robi ,swieta to moze byly kilkadziesiad lat temu ale nie dzis .
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Składamy życzenia - Wesołych Świąt - 19/12/2003 19:58
Ja pójde na łatwizne i dołącze się do wszystkich życzeń
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|