Ja jadę Polskim Busem jutro o 20:20.. i po prostu się zastanawiałem, czy w Wawie będzie od nas jakaś ekipka A że miałem bilet zarezerwowany wcześniej to nie dam rady ruszyć jutro z rana, tym bardziej szkoła nie pozwala.. dwa ważne zaliczenia...
Nie wiem czy ktoś pytał wcześniej, ale czy jest jakaś konkretna ekipa która jedzie na obchody do Warszawy?
6.50 Szczecin Główny
Ja jadę Polskim Busem jutro o 20:20.. i po prostu się zastanawiałem, czy w Wawie będzie od nas jakaś ekipka A że miałem bilet zarezerwowany wcześniej to nie dam rady ruszyć jutro z rana, tym bardziej szkoła nie pozwala.. dwa ważne zaliczenia...
Jak ktoś będzie wcześniej to w sumie najlepszą opcją jest udanie się na 12:50 na przyjazd szczecińskiego pociągu.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Nie wiem czy ktoś pytał wcześniej, ale czy jest jakaś konkretna ekipa która jedzie na obchody do Warszawy?
6.50 Szczecin Główny
Jak to Ci szkoła nie pozwala, jak Szczecin rusza o 6.50 w piątek 11.11.2011: a Ty ruszasz dzień wcześniej Rano będziesz miał trochę czasu to polecam wizytę w Muzeum Powstania Warszawskiego.
dokładnie jest do zwiedzenia muzeum Powstania a później idź do źródełka Legia wydała oficjalny komunikat o spotkaniu tam i przemarszu na plac
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Wszystko wygląda bardzo pozytywnie! Nasz Marsz może okazać się konkretną petardą! Ale to jaki będzie zależy od nas samych, także widzimy się na piątek!!
Już jutro na os. Słonecznym pod pomnikiem Niepodległości o godzinie 16 odbędą się obchody! Komu czas pozwala niech się pojawi!
Wiele środowisk jeden cel!
Czołem Wielkiej Polsce!!
podbijam informację o jutrzejszych obchodach
obchody w sercu prawobrzeża, więc liczę na to, że stawimy się licznie jako PSM!!!!! prawobrzeże, nie ma opierdalania się! to jest sprawdzian przed jutrem!
Odp: 11 listopad - Święto Niepodległości !!! - 11/11/2011 00:41
Jaka jest trasa szczecińskiego Marszu? Wiem, że rusza z pl. Orła Białego i zmierza ku pl. Szarych Szeregów. Aleja JPII czy Piłsudskiego? Z pewnych przyczyn wolałbym dołączyć gdzieś po drodze
Jaka jest trasa szczecińskiego Marszu? Wiem, że rusza z pl. Orła Białego i zmierza ku pl. Szarych Szeregów. Aleja JPII czy Piłsudskiego? Z pewnych przyczyn wolałbym dołączyć gdzieś po drodze
podbijam
Gdzeiś czytałem że JPII
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972157 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.