Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 21:21
Zgadzam się. Ale po akcji z 2008 roku "Szczecin w Monopoly part 1" wiele osób zaczęło działać również w innych projektach - tamto "zjednoczenie" pokazało, ile wspólnym działaniem i determinacją można osiągnąć!
Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 21:30
Mógłbyś na swojej stronie pod linkiem do monopoly wkleić link do stadiondlaszczecina ? Ci co beda głosowac od razu moga poprzeć inicjatywe ze stadionem
Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 21:50
Razem się więcej zdziała Pozatym jak ludzie są podjarani i wejda zagłosować na Szczecin w monopoly to mogą od razu podpisać się na stronie dla nowego stadionu .
Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 22/02/2011 13:01
Patrząc na 7. miejsce nie jest tak źle, skoro wchodzi 1. 20-stka, ale wiadomo że jest smaczek po wcześniejszej edycji .
Jeszcze pytanko do kolegi od Szczeinblog.pl , coś się stało? bo jakoś nie mogę wejść na sronkę, a nigdy nie miałem takich problemów.
Chyba, że to chwilowa wina użytkowania innego kompa .
Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 25/02/2011 13:20
Słuchajcie będę miał ok. 100 plakatów przy współpracy z UM Szczecin, które będą promować akcje Szczecin w Monopoly - wpisywać poniżej, kto ile chce np. do rozklejenia na swojej uczelni, w miejscu pracy (na tablicach ogłoszeniowych).
Mogę również mieć ulotki (do rozłożenia lub rozdania), ale muszę wiedzieć jakie jest zapotrzebowanie na to. Wszystko wydrukowane na ładnym papierze, w kolorze.
Słuchajcie będę miał ok. 100 plakatów przy współpracy z UM Szczecin, które będą promować akcje Szczecin w Monopoly - wpisywać poniżej, kto ile chce np. do rozklejenia na swojej uczelni, w miejscu pracy (na tablicach ogłoszeniowych).
Mogę również mieć ulotki (do rozłożenia lub rozdania), ale muszę wiedzieć jakie jest zapotrzebowanie na to. Wszystko wydrukowane na ładnym papierze, w kolorze.
O sposobie odbioru poinformuję później.
Szkoda, że nie byłeś taki chętny do rozklejania plakatów przed obchodami, że o meczach już nie wspomnę...
Ciekawi mnie też, że skoro tak żyjesz akcjami w swoim mieście prowadzisz bloga, który jest tam w miarę jakoś odwiedzany, piszesz tam o np. Dniach Gryfina, jakiś imprezach itd. to czemu do kurwy nędzy ciężko jest ci wspomnieć o obchodach? Lepiej być jelonkiem i robić darmową reklamę monopoly...
Szkoda, że nie byłeś taki chętny do rozklejania plakatów przed obchodami, że o meczach już nie wspomnę...
Ciekawi mnie też, że skoro tak żyjesz akcjami w swoim mieście prowadzisz bloga, który jest tam w miarę jakoś odwiedzany, piszesz tam o np. Dniach Gryfina, jakiś imprezach itd. to czemu do kurwy nędzy ciężko jest ci wspomnieć o obchodach? Lepiej być jelonkiem i robić darmową reklamę monopoly...
Darmową reklamę monopoly? a ja do tej pory byłem przekonany,że po przez znalezienie się na planszach gry ,to w .jakiś sposób zrobi się reklamę Szczecinowi
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983262 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.