Podejrzewam że kolega napisał to tylko czysto informacyjnie... ciekawi mnie w jakim stanie są te pierdolone tupolewy (takim chyba lecieli).. w każdym bądź razie warunki podobno były nieciekawe mgła itp.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:28 [2 raz(y)]
pewnie zaraz zrobie zalobe narodowa i wszystkie mecze beda odwolane. Wielka katastrofa.
w wielu przypadkach robili zalobe bezpodstawnie ale akurat taki przypadek jest jak najbardziej sluszny i chuj z meczami...
Podejrzewam że kolega napisał to tylko czysto informacyjnie... ciekawi mnie w jakim stanie są te pierdolone tupolewy (takim chyba lecieli).. w każdym bądź razie warunki podobno były nieciekawe mgła itp.
Z jednej strony warunki, z drugiej stan samolotów...
10 kwietnia, rocznica Katynia... kurwa dalej nie wierzę
Lista którą przed chwilą usłyszałem w TV, jeszcze bardziej mnie przeraża. Tyle dobrych ludzi... Mam kilka spostrzeżeń politycznych, ale zwyczajnie nie będe ich teraz wygłaszał. Nie wypada.
Cześć ich pamięci!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2010 10:10
Według programu Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa, na liście pasażerów prezydenckiego samolotu TU-154 powinni znajdować się m.in.:
Lech Kaczyński
Maria Kaczyńska
ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski
Według programu Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa, na liście pasażerów prezydenckiego samolotu TU-154 powinni znajdować się m.in.:
Lech Kaczyński
Maria Kaczyńska
ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski
Jerzy Szmajdziński
Władysław Stasiak
Aleksander Szczygło
Paweł Wypych
Mariusz Handzlik
Andrzej Kremer
szef sztabu generalnego WP gen. Franciszek Gągor
Andrzej Przewoźnik
Grzeogrz Dolniak
Przemysław Gosiewski
Zbigniew Wassermann
Janusz Kochanowski
Sławomir Skrzypek
Janusz Kurtyka
bp Tadeusz Płoski
Prezydent, Prezes NBP, szef BBN, wiceszef BBN, wicemarszałek Sejmu (kandydat na Prezydenta), szef sztabu generalnego, Rzecznik Praw Obywatelskich, Prezes IPN, biskup, politycy, doradcy prezydenta..
Polska rozbita, Polska w żałobie...
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Też taką miałem pierwszą myśl, ale z tego co słyszałem na tvn24 to pilot uderzył skrzydłem w drzewo jakoś tak przy lądowaniu... Także nie wiem jaki Rosja mogła mieć w tym udział
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2010 10:19
nie wiem jak was, ale mnie wkurwia sytuacja w kraju gdzie dopiero coś sie musi stać nie wiem...dach zawalić, samolot rozjebać i wtedy zaczyna sie pierdolenie o wymianie o kontrolach itd..!!
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2010 10:20
Tyle lat mówiono o wymianie tych tupolewów... bez względu na sympatie polityczne cały naród musi się w obliczu tej tragedii zjednoczyć, stracił prezydenta, wicemarszałka, szefa NBP ...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2010 10:22
Kurwa jak to namiesza w polskiej polityce. Maszyny przyznaje byly za stare i juz dawno powinni je wymienic ale tu tez winna jest pogody bo była straszna mgła. SZOK
Ale przeciez jest gesta mgla, to chyba samolot dostaje informacje, ze nie mozna wyladaowac i nalezy leciec gdzie indziej ?
no wlasnie tez to mialem napisac.
@alex - sorry, tez tak zinterpretowalem to.
swoja droga pare osob z tych co byly na pokladzie chyba na wycieczke krajoznawcza sie zalapalo tam...
co by nie bylo zal ludzi...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757995555 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.