Odp: The Crims - 05/02/2005 21:22
ehh panowie a co powiecie o detoksie za 195 000 ... na szczescie jednym skokiem mozna zebrac i ze 150k stevena segula juz nie ma teraz jest kulczyk... mimo wszystko powoli przestaje byc oplacalny po wydaniu takiej kasy na odtrucie resp spada o 20, trzeba miec zgrana ekipke by w siedem osob walic kulczyka za kulczykiem i wyjsc na plus z respem...
ej mam 2500 i na detoks potrzebuje 4 600 $ jak ja mam to zarobic ? zajmie mi to minimum 5dni =/
Jakbys byl w gangu to chwila bylaby , bo organizujemy skok i amsz sporo kasy::
spox tylko zrobie 51respa ... mam 45 ... poczekaj troche to wyslesz zapa k ?
nick : KloceK
tylko troche potrwa zrobienie 51respa bo ... 1babcia to 15% a 15% rosnie w sporo czasu a 1hera podwyzsza mi 1-2% ;/
EDIT :
albo mi sie zdawalo albo :
Detoks
Wyglądasz jakbyś chciał kogoś zagryźć, ale nieprzejmuj się, to minie.
Cena: $4 500
zdawalo mi sie ze by;lo 4 600$ a moze to spada cena i podwyzsza sie i moze obejdzie sie bez ? jak pisze " to minie "
Odp: The Crims - 05/02/2005 22:04
beton 7eleven moim zdaniem mozna nawalac od 120 respa - moim zdaniem - i trzeba miec juz jakas dobra bron ... a lepiej kupic dzilke czy burdel hmm... zalzy czy masz dziwki czy ich nie ma i ile oraz ile zarabiaja PZdr
Odp: The Crims - 05/02/2005 22:25
kiedy mozna trafic na darmowe dziewczynki? i kiedy wiadomo ze sie juz przy nas znalazly? dopiero co zaczalem i nie orientuje sie zbytnio
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 5 lutego 2005, 22:35 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: The Crims - 06/02/2005 00:46
proponuje w nastepnym sezonie stworzyc jeden gang calej Pogoni tak jak to zrobil Widzew,bo w tym to raczej ciezko bedzie
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.