Odp: FotoGra - 02/03/2005 21:02
Dobra jak moge sie nie zgodzic na fotki dane przez moderatora troche na forum jeszcze chcialbym pobyc A tak serio mowiac moderatorze pisz jaką chcesz fote - niech gra trwa dalej (ale poza konkursem jakby ktos wrzucil tą z wyjazdu MU na Legię bylbym wdzieczny)
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
niestety absolutnie nic lepszego się nieznajdzie. Dokładnie było to jakieś 3-4 lata temu byłem na tym meczu pamiętam że grupka ziomków zrobiła nawet kartoniade i (widać ją chyba ale niespecjalnie) składającą się z 4 katronów ukazującą herb Arkonii, herb z wielkiego kawałka papieru i próbowali prowadzić jakiś doping POZDRO DLA NICH! i myśle że to są jedyne akcenty oprawy na tym sstadionie wykonane przez arkonię. Może było coś innego ale jak już to cholernie dawno i nic mi o tym niewiadomo jeśli ktoś znajdzie coś lepszego to naprawde RESPECT!!
Jeśli może być to chce fotę z walki Andrzej Gołota vs Samson Po'Uha jeśli do dość długo niebedzie (bo jest to dośc trudne zadanie) to fotke kibiców Zorzy Dobrzany ze stadionu Arkonii
Ostatnio edytowany przez: max_dal, 2 marca 2005, 22:31 [1 raz(y)]
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: FotoGra - 09/03/2005 12:05
No niestety to jest z walki z grantem więc nie widze że dałem dość trudne zdjęcia do znaleźenia więc. Prosze o zdjęcie "CAŁEGO" Szczecina z satelity (albo linka) powtarzam całego bo mam jedno ale okrojone tak że niewidać już GŁębokiego czy lotniska w dąbiu
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
To ja poprosze o zdjęcie flagi Manchetseru United którą skroił ŁKS
Odp: FotoGra - 21/03/2005 20:53
Jeśli nie macie czego szukać to być może mi pomożecie Poszukuje zdjęcia z lotu ptaka , terenów wzgórza hetmańskiego ogolnie tam tą zajezdnie pociagów albo DOKŁADNĄ mape prezentującą te okolice... szukam szukam już kawał czasu i nie moge nic znaleść a bardzo mi potrzebne ...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Jeśli nie macie czego szukać to być może mi pomożecie Poszukuje zdjęcia z lotu ptaka , terenów wzgórza hetmańskiego ogolnie tam tą zajezdnie pociagów albo DOKŁADNĄ mape prezentującą te okolice... szukam szukam już kawał czasu i nie moge nic znaleść a bardzo mi potrzebne ...
Stettin Yard
Znalazłem tylko takie coś
A mape moge Ci pomoc narysowac
Ostatnio edytowany przez: Pilar, 21 marca 2005, 21:44 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989350 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.