Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 30/07/2008 11:40

Kriss napisał:  

Plum napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
taa 1,5 promila - 2,3 piwka na glodnego:D

Są ludzie co moga mieć taki wynik po właśniie 2-3 piwach... oj są [:

Obrazek jpg wstawiony na forum

2-3 piwka mowicie :]

Ta fota to już efekt kaca po nocy w izbie... zatrzymań [: pewnie wody brakło [:

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Bzyku
Kibic
Na forum od 7764 dni

*

Odp: R. Majdan - 30/07/2008 14:00
--> ALTERNATYWNA WERSJA ZDARZEŃ <--

;)

MTS.
Kibic
Na forum od 6424 dni

Odp: R. Majdan - 30/07/2008 14:17

Bzyku napisał:  

komuś się wydaje, że jest zabawny...i jeszcze te komentarze.niedobrze się robi...

mksmarek
Kibic
Na forum od 7282 dni

Odp: R. Majdan - 30/07/2008 22:38
Za wp

Policjanci zachowywali się jak w amoku. Gdybyśmy nie zareagowali, to teraz Piotrek leżałby w śpiączce - opowiada Radosław Majdan o o awanturze w pensjonacie w Mielnie. Piłkarz zastanawia się jeszcze nad złożeniem zażalenia na funkcjonariuszy. "Nie poradzili sobie z interwencją. A po zatrzymaniu straszyli mnie, że nagrają film i umieszczą go na YouTube" - mówi Majdan.

"Przyjechała policja. Nie do nas. Obok trwała impreza. Piotrek wyszedł zobaczyć co się dzieje. Byłem zdruzgotany, kiedy po chwili też wyszedłem z lokalu i zobaczyłem, co się dzieje. Jeden policjant siedział Piotrkowi na plecach i okładał go po głowie. To jest pewnie ten pan, który teraz mówi, że ma złamany palec. Drugi usiłował obezwładnić go gazem, ale nie trafił i prysnął na innego policjanta. Oni w ogóle nie dawali sobie rady" - mówił Majdan.

A..
Kibic
Na forum od 8440 dni

Odp: R. Majdan - 31/07/2008 01:09
Nie mam tu zamiaru nikogo bronić, ale znam troche Radka, jego charakter i poglądy na to co się dzieje i do awantur z policją to on jest ostatni. Na prawde gdyby Świerczewskiemu sie nie dziala krzywda to by na pewno ostro nie reagowal. Natomiast Świr pewnie jak zwykle nawyzywal i nabroil, z czego jest zresztą znany, a reszta kumpli za niego ucierpiala. Ja tam nie wierzę policyjnej wersji.

JP

BadBoy
Kibic
Na forum od 7718 dni

Odp: R. Majdan - 31/07/2008 09:42

Ali napisał:  
Nie mam tu zamiaru nikogo bronić, ale znam troche Radka, jego charakter i poglądy na to co się dzieje i do awantur z policją to on jest ostatni. Na prawde gdyby Świerczewskiemu sie nie dziala krzywda to by na pewno ostro nie reagowal. Natomiast Świr pewnie jak zwykle nawyzywal i nabroil, z czego jest zresztą znany, a reszta kumpli za niego ucierpiala. Ja tam nie wierzę policyjnej wersji.

JP

Co za kurwa róznica HWDP i tyle w temacie...

No One Like Us....We don't Care...
independent
Kibic
Na forum od 6758 dni

Odp: R. Majdan - 31/07/2008 10:58
Majdan nie jest już piłkarzem Polonii

Mielno: Zaproponował policjantowi „solówkę”

W Mielnie same avanti :D te miasto ma cos w sobie :D

Ostatnio edytowany przez: independent, 31 lipca 2008, 11:06 [1 raz(y)]

pasik
Kibic
Na forum od 6291 dni

Odp: R. Majdan - 31/07/2008 11:01
:( Arka Gdynia wita..

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: R. Majdan - 31/07/2008 11:38

independent napisał:  

Mielno: Zaproponował policjantowi „solówkę”

W Mielnie same avanti :D te miasto ma cos w sobie :D

Mileno to dosyć "młodzieżowy" kurort. Dużo dyskotek, brak starych niemców itp. Więc tam raczej nietrudno o zadymę ;)

Żeby nie rozmywać, to była policyjna prowokacja jakich nie brakuje w Polsce. JP !

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Be Jot
Kibic
Na forum od 6325 dni

Odp: R. Majdan - 31/07/2008 11:51
ten szalik przez niego zostal spalony a pomógł mu w tym swierczewski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!campfire

Post napisał Be. Jot.
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: R. Majdan - 02/08/2008 01:42

pasik napisał:  
:( Arka Gdynia wita..

znowu twoje debilne wpisy... :(

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
YAKIN
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: R. Majdan - 03/08/2008 23:20
wspomnienie...

POGOŃ 100% SZCZECIN
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: R. Majdan - 04/08/2008 00:22
który to rok ?

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
YAKIN
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: R. Majdan - 04/08/2008 10:37

malcoolm napisał:  
który to rok ?

ręki sobie uciąc nie dam ale stawiam że to był 1993r

POGOŃ 100% SZCZECIN
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6746 dni

Odp: R. Majdan - 05/08/2008 10:25
W poprzedni weekend brali udział w wielkiej awanturze w Mielnie, która skończyła się dla nich pobytem w areszcie i za którą obaj usłyszeli prokuratorskie zarzuty. Wczoraj natomiast bez żadnych przeszkód uczestniczyli w treningu swojego klubu.
Radosław M. i Piotr Ś. jak gdyby nigdy nic szykują się z Polonią Warszawa do startu ligi i piątkowego spotkania derbowego z Legią
No,cóż klasyka,że jest prawdą że są rowni i rowniejsi-wg zasady,jeśli kraść to miliony,jeśli jebać to księżniczki...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Steryd
Kibic
Na forum od 8698 dni

**

Odp: R. Majdan - 05/08/2008 12:09

nowa od nowa napisał:  
W poprzedni weekend brali udział w wielkiej awanturze w Mielnie, która skończyła się dla nich pobytem w areszcie i za którą obaj usłyszeli prokuratorskie zarzuty. Wczoraj natomiast bez żadnych przeszkód uczestniczyli w treningu swojego klubu.
Radosław M. i Piotr Ś. jak gdyby nigdy nic szykują się z Polonią Warszawa do startu ligi i piątkowego spotkania derbowego z Legią
No,cóż klasyka,że jest prawdą że są rowni i rowniejsi-wg zasady,jeśli kraść to miliony,jeśli jebać to księżniczki...

Szok. Jestem zdruzgotany.

1948
anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: R. Majdan - 05/08/2008 12:16

Steryd napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Szok. Jestem zdruzgotany.

trzeba było zostać piłkarzem. a swoją drogą jedni warci drugich i tyle w temacie. ja byłem pewny że to wszystko rozejdzie sie po kościach.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Shivan
Kibic
Na forum od 8418 dni

**

Odp: R. Majdan - 08/09/2008 21:48
za chwile na 2 kanale w programie T. Lisa bedzie o sprawie Radka, ma sie co nieco wyjasnic, mam nadzieje, ze pokaza ze psy klamia.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 08/09/2008 22:33
Śmieszny dla mnie ten rzecznik prasowy... na filmie wyjaśnia wiele, a ten policja odwraca kota ogonem i pierdzieli jakieś głupty...

Ostatnio edytowany przez: Plum, 8 września 2008, 22:40 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
AS.
Kibic
Na forum od 7628 dni

Odp: R. Majdan - 08/09/2008 22:56
Film wyjaśnia praktycznie wszystko do tego 10 świadków. Co do rzecznika: napluj kurwie w oczy to powie że deszcz pada.

POGOŃ SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983227 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005