Odp: Matura - 05/05/2008 21:49
Maturka 2008 - luz blues. Czytanie ze zrozumieniem banalne, a oba tematy stosunkowo proste. Wszytsko na podstawie fragmentów, więc kazdy mogł wybrać coś dla siebie. Wybrałem pierszy temacior i jestem zadowolony.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Matura - 05/05/2008 22:14
Pierwsze słowa po otworzeniu matury i szybkiej zmiany stron na tematy pracy pisemnej. " O kur... " naszczęście była Laleczka która o 2 w nocy czytałem. Teskt czytany prosty ale widze ze sie wyrżnąłem na 2 zamnietych. Licze ze z czytania bedzie 14-16 , mam nadzieje ze jakies pkt poleca za prace literacka tzn za styl , gramatyke , za przypisanie zjawie postaci Wokulskiego itd .
Pożyjemy zobaczymy , mam nadzieje ze będzie ok Powodzenia na następnych egzaminach i na ustnej
Odp: Matura - 28/05/2008 19:39
Dopiero dziś zakończyłem swoje maturki. Chwalić się jak wam poszło. Mi nadspodziewanie dobrze: ustny polski 20/20 (orginalny dobór książki zaowocował) na angliku było już gorzej bo aż 19/20 [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Matura - 28/05/2008 19:44
Polski ustny 100% , angielski ustny 50%.
Jedynie martwię się o WOS bo poszedł mi słabo 60-70% z rozszerzonej to może okazać się za mało na nasz uniwerek.
polski 90 %, angielski 85 %
a z pisemnych polski.. żeby było 50 % , angielski będzie raczej ponad 80 % a wos (rozs.) gdzieś tak 70 %
nie jest źle ale mogło być lepiej
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Matura - 01/07/2008 14:41
Panowie i jak wyniki ? Zadowoleni ?
Ja przeciętnie , mogło by być zawsze lepiej Ale naszczeście dobrze zakonczylem edukacje w białej
Odp: Matura - 09/01/2009 12:31
noo chwalic sie jak tam po dzisiejszej probie ? Ja stwierdzam ze czas najwyzszy czytac streszczenia lektur .... a tak to nie bylo az tak zle ale zawsze moglobyc lepiej
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Oj tam.. Na polski pisemny mozna iść z biegu i i tak można
dość nieźle napisać, tak jak dziś, 20 pkt za czytanie ze zrozumieniem i 1 temat, przy którym własciwie nic nie musisz wiedzieć, wszystko masz podane, tylko zinterpretować dobrze i luz
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Matura - 09/01/2009 14:47
Prosteee to było jak miód.1próbną maturę miałem miesiąc temu z wyborczej i operonu w Szkole i była trudniejsza.Tamtą zdałem wszystkie przedomioty na 40%a do tej nawet nie chce już mi się podchodzić.2próbne matury plus kurczę ciagle na lekcjach.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: Matura - 09/01/2009 16:17
ciesz sie, ze masz 2 probne, w zeszlym roku byla jedna probna i to w marcu, po tym jak juz kazdy zlozyl ostateczna deklaracje co bylo dla mnie dosyc smieszne, ale na szczescie tez mam to juz za soba
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983265 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.