Odp: Chce powiedzieć że.... - 28/04/2012 00:54
a ja chce powiedzieć, że nie wierzę, że ten cały najman jest aż tak skończonym lewarem. znaczy nie, on jest lewarem do kwadratu i własnie dlatego postanowił się szmacić tym, że wszystkie jego walki są jakie są, zrobł z siebie jeszcze większe pośmiewisko niż mozna by sobie wyobrazić, a to wszystko dlatego że jest dogadany z rezyserami tych wszystkich walk (spektakli?), jest notorycznie jebany w dupe, ale hajsik na koncie się zgadza. wszystkie walki przejebał niby prze ko, jego pochodne, albo sam sobie robi ko, ale za chwile zawsze wstawał i jest G. może wlaśnie to o to w tym wszystkim chodzi.... a o nim nie mozna mówić, że jest słabym zawodnikiem, nie można nawet mówić, że jest nieudacznym zojownikiem, on po prostu jest zwykłą pospolitą sprzedajna dziwką kurwą pierdoloną;]
Te całe KSW i inne chuje muje to jest jedna wielka lipa, a my to łykamy jak małe dzieci. To ta sama kategoria i ten sam poziom co big brothery, idole i tańce z gwiazdami... Prawdziwe lanie - tylko na ulicy, tylko na spontanie i bez sędziego.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Chce powiedzieć że.... - 28/04/2012 12:09
Chyba was trochę poniosło z tymi teoriami spiskowymi. Takie freak fighty są potrzebne co widać po reakcji wielu osób. Nikt z Was nie wspomina o dobrych sportowo pojedynkach Petera Soboty , o mega dobrej walce Grabowskiego czy o walce Michała Fijałki który mimo przegranej pokazał ogromne serce do walki.Sportowo to była bardzo dobra gala wiec porównanie jej do reality show to trochę nieporozumienie.Cel marketingowy został osiągnięty. Pojedynek Najman Koksu przyciągnął widzów przed tv. Może trudno to zrozumieć ale ta ciota i mitoman Najman rzeczywiście wierzy w to co mówi. Kiedyś pyszczył do Wawrzyka , potem Pudzian , Saleta itd. Za każdym razem był wpierdol. Najbardziej jednak wkurwiony musi być pajac Okniński który wymachiwał dumnie ta swoją szmatą klubową do kamery a po kompromitacji swojego zawodnika jakoś już nie było go widać. Dziś pewnie sobie pluje w mordę że firmował własnym nazwiskiem taką cipę. Koksu spoko. Umiejętności żadnych ale charakter pokazał i to też się liczy
Ostatnio edytowany przez: eM, 28 kwietnia 2012, 12:14 [1 raz(y)]
Odp: Chce powiedzieć że.... - 28/04/2012 12:13
@up:
właśnie miałem o tym pisać ale mnie uprzedziłeś. na freak fighty trzeba patrzeć z przymrużonym okiem. są potrzebne bo na razie to tylko one napędzają ten biznes w Polsce. co do samej gali to podobała mi się o wiele bardziej od ksw gdzie jest przerost formy nad treścią. tu było skromniej ale ciekawiej pod względem sportowym. no i 2 najważniejsze rzeczy: oktagon zamiast ringu i 3x5 zamiast 2x5 sprawiają, że mma attack zaczyna zawstydzać ksw. jeszcze z 2-3 gale i właściciele kompromitacji sztuk walki będą musieli się ostro nagimnastykować żeby ich konkurencja nie wyprzedziła. ogólnie wydarzenie na duży plus.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 28/04/2012 21:06
No i jeszcze odnośnie tych freak fight'ów, to jak według Was najłatwiej wypromować nową "federację"? Zobaczcie ilu ludzi czekało tylko na ten pojedynek? Moja dziewczyna po tym pojedynku powiedziała, że się wkręciła i chciała oglądać następny. A jak zobaczyła co zrobił Grabowski, to już chyba będzie oglądać ze mną kolejne pojedynki, więc jak widać założenia walki zostały osiągnięte. Ile takich osób było w całej Polsce? Poza tym miło było oglądać jak Koksu wpieprzył temu cieciowi. No i piękne rzeczywiście było to "wypierdalaj"
Odp: Chce powiedzieć że.... - 01/05/2012 20:49
sam ogarniający MMA Attack powiedzial ze te freaky maja byc magnesem dla ludzi i nie ma co tworzyc tu teorii spiskowych...a czemu ludzie to obejrzeli?? bo po raz kolejny chcieli widziec upokorzenie najmana...kurwa ponoc w chuj osob w Polsce wyszlo by na ring z najmanem za te pieniadze i chodzi tu o celebrytow dali by kogos z Naszych szczecińskich fighterów do walki z ni i jestem pewny ze znowu by dostal w pizde...czy ktos pamieta inne walki?? ja malo pamietam nawet ta bo za mocno poszedlem...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966547 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.