Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 21/01/2009 16:47
Dopóki policjant karczyński rządzi w tym klubie to dużo ludzi nie będzie chodzić na mecze ''zeroczwórki'' bo trudno to coś nazwać Pogonią.Gdyby karczyński nie prowokował większość ludzi że Pogoń04 to jedyny przedstawiciel w najwyższej klasie rozgrywkowej i należy im się większa kasa od miasta to by może było inaczej.
to ty się zastanów na co ty chodzisz, bo to nie jest żadna Pogoń, a skandowanie na meczach tego policyjnego wytworu "Portowcy" czy tez pozdrawianie Legii jest bardzo nie na miejscu
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 21/01/2009 17:38
A czy ja napisałem że Pogoń '04 to nasza ukochana Pogoń Szczecin? Ja chodze na mecze Pogoni Szczecin! i tak zostanie, a ze bylem ciekawy futsalu to poszedlem i sie spodabalo. Chcialem zwrócić uwagę na fakt ze mecze "zeroczwórki" nie mają żadnej historii. Był mecz i koniec. Nic wiecej ni widu ni słychu.. Co innego mecze Portowców. Jest jakas tam druzyna, fajnie sobie radzi (radziła) i moze warto zwroci uwage. Chocby dla ciekawosci zawitac na hale. Fakt niektóre "teksty" czy "piosenki" naprawde nie są na miejscu, całkowicie niepotrzebne... Ale pamietam mecz Pogoni z Elaną Toruń po którym odbył sie mecz '04. A ze kibice Legii WARSZAWA NIGDY NIE BYLI NA FUTSALU TO POSZLI OBEJRZEC MECZ NA HALI> I BARDZO SIE IM SPODOBALO> TO POKAZUJE ZE MOZE WARTO SIE WYBRAC NA TAKI MECZ> MIMO WSZYSTKO>
mimo wszystko to jak milicjant przestanie być prezesem i dożyjemy czasu gdy większość sekcji sportowych będzie nazywać się Pogoń to z chęcią będę chodzić, to tak jak była dyskusja właśnie o meczach koszykówki i siatkówki, aby kibice Pogoni poszli wspierać Piast Szczecin, no sory ale dla mnie jest coś nie tak
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 21/01/2009 17:51
Ja uważam że można by było nawet na tego Piasta czy koszykarski AZS chodzić. Każdy prawdziwy kibic Pogoni Szczecin czuje przez całą zime głód meczów na żywo, dopingu... Tylko właśnie, tą nazwe, charakter klubu trza by było zmienić na Portową... Szczerze to zazdroszcze kibicom Legii. Tym jak sie nudzi to mają 3 sekcje do obejrzenia, i na kazdym spotkaniu jest konkretny doping czasem oprawa!!!
No dokładnie, żeby kibic Pogoni miał kibicować Piastowi to jest skandal. Powinien napierdalać kibiców piasta i ganiać ich z nożami po osiedlu. Śmierć kibicom innych klubów ze Szczecina! Tylko Pogoń! Gratuluje podejścia
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 23/01/2009 12:09
w zeszlym roku organizowalem doping na meczach 04 ale niestety nie bylo ludzi ktorzy chcieli dopingowac i wielu ludziom nie podobala sie moja osoba i sposob prowadzenia dopingu :/
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 23/01/2009 12:18
Dubel debil czy jak ci tam , nie dziwne ze nie opowiadała innym twoja osoba , ile ty kurwa masz lat ? Te grono patologiczno kumatych dzieciaków przerażało i odstraszało ludzi ... a jak ci przykro i smutno to wyżal się do brawo lub do przyjaciółki.
Szymen mam wnioskować ze jestem jakiś inny lub pojebany ze ja jako kibic Pogoni chodzę na Piasta ?
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 23/01/2009 16:19
na poczatku inaczej to wygladalo pozniej duzo osob odpuscilo sobie i zostali najmlodsi zle to wszystko wygladalo i wiem o tym . Mam 19 a czy wiek jest az tak wazny ??
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 23/01/2009 16:35
19 ok ! Tylko reszta towarzystwa miała dużo mniej więc wziełem wszystkich jedna miarą ! Sorry ! Dla mnie nie jes to dziwne że mało osób chciało wspólnie zwami stać i dopingowac po pierwsze , prezes po drugie , dzieciaki bluzgające na lewo i prawo ze swoimi pięknymi jak noc 14stolatkami .
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 23/01/2009 17:13
Orlo nigdzie nie napisalem ze trzeba gnoic tych co chodza na Piasta, poprostu jakos nie kreci mnie spiewanie "ja kocham Piastaa oooo..."
Psmks wyluzuj, chcesz to chodz, nikt ci nie broni
ps. koniec tematu bo sie offtopic robi straszny
pozdro.
w zeszlym roku organizowalem doping na meczach 04 ale niestety nie bylo ludzi ktorzy chcieli dopingowac i wielu ludziom nie podobala sie moja osoba i sposob prowadzenia dopingu :/
I sie nie dziwie ze nie podobalo jak nie znales ani tekstow ani melodii przyspiewek wiec czego wymagasz??
Ostatnio edytowany przez: Slim, 23 stycznia 2009, 21:08 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978163 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.