Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
On jest cienki!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6831 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2011 03:18

malcoolm napisał:  
Czy ktoś wie coś na temat lokalu Samo zło na Śląskiej? Słyszałem reklamę w Esce.

Stary Barrel :)

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2011 07:40
Widzę, że znowu machinacje ze zmianą nazwy ;)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
PS.
Kibic
Na forum od 6573 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2011 12:15
Ostatnio bardzo dużo osób chwali Wasabi... Osobiście jeszcze nie byłem, jak to wygląda ?

A Broodway ? Stary Plus ? Jest jakaś selekcja w ogóle ?

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2011 14:49
Dawno nie byłem w Wasabi, dosyć ciekawy klimat choć lokal nie jest zbyt duży ja preferuje większe kluby

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Plum
Kibic
Na forum od 7743 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2011 15:20

PS. napisał:  
Ostatnio bardzo dużo osób chwali Wasabi... Osobiście jeszcze nie byłem, jak to wygląda ?

A Broodway ? Stary Plus ? Jest jakaś selekcja w ogóle ?

Broodway raczej bardzo słabo. Selekcji za ubiór raczej nie ma, bardziej na zataczających się (ale na początku każdy klub tak ma). Wystrój fajny, ceny na barze średnie - w normie, miejsca do siedzenia raczej mało, ale jak byłem w weekend, to fajna taneczna muzyka była przeplatana jakimś szitem. Fajny kawałek a zaraz leci: "Kupiłem czarny ciągnik" - dla mnie na minus ze względu na tą muzę.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2011 19:00
Kupiłem czarny ciągnik to klasyk :D

U-96
Kibic
Na forum od 8457 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2011 21:58

Plm napisał:  
Fajny kawałek a zaraz leci: "Kupiłem czarny ciągnik" - dla mnie na minus ze względu na tą muzę.

co masz na mysli piszac fajny kawalek ? :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Dziad
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2011 22:00

malcoolm napisał:  
Kupiłem czarny ciągnik to klasyk :D

starzy dobrzy blendersi :) ale nie każdy gustuje w takiej zwałowej muzyce

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 02/12/2011 10:21

U-96 napisał:  

Plm napisał:  
Fajny kawałek a zaraz leci: "Kupiłem czarny ciągnik" - dla mnie na minus ze względu na tą muzę.

'hit' z eski :) ?

Plum
Kibic
Na forum od 7743 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 02/12/2011 15:29

malcoolm napisał:  

U-96 napisał:  

Plm napisał:  

'hit' z eski :) ?

Nie mam nic do Blendersów, bo na luzie można sobie ich posłuchać, ale niekoniecznie do tego tańczyć w klubie (chyba, że w Hormonie [: )
Co do fajnych kawałków to od razu mówię, że nie znam się, nie gustuję w muzyce dyskotekowej, tanecznej czy jakiejkolwiek puszczanej w radiu Zet czy Esce, więc nie będę sypał tytułami czy wykonawcami.
Czasem gdy wyjdę sobie ze znajomymi do klubu, to pomimo tego, że prywatnie słucham sobie innej muzyki potrafię się zabawić do tego co jest grane w lokalu. I nie ważne czy jest to jakaś studencka impreza w Senso, Pinokiu czy Boom Barze, bo pewnie grają to samo, ale da się do tego wyjść na parkiet i się pobawić. W Broadway-u ja nie mogłem, bo co chwila był jakiś kawałek, do którego nie potrafiłem, albo byłem za mało narąbany, a gibać się bez sensu nie lubię.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
stevens
Kibic
Na forum od 5524 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 04/12/2011 22:51
Wlasnie co uwazacie o Hormonie bo nie wiem czy sie wybrac?

PS.
Kibic
Na forum od 6573 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 04/12/2011 22:56

stevens napisał:  

Jeżeli szukasz speluny, a nie klubu to idź śmiało. ;)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Plum
Kibic
Na forum od 7743 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 04/12/2011 23:42

stevens napisał:  

Jeśli lubisz ogólnie rzecz biorąc rockowe klimaty to znajdziesz tam coś dla siebie. Dla jednych speluna, dla jednych jeden z niewielu lokali, gdzie można się pobawić się przy takiej muzyce - klimat jest [:
Jeśli Twoją ulubioną radiostacją jest Zet-ka, to omijaj szerokim łukiem [:

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/12/2011 01:56
PLR! :)

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7640 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/12/2011 02:33
Coyote w czwartki - sympatyczna promocja polegająca na tym, że kupujesz jedno i dostajesz drugie (np. piwo) gratis :)

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/12/2011 08:00

Plm napisał:  

Czasem gdy wyjdę sobie ze znajomymi do klubu, to pomimo tego, że prywatnie słucham sobie innej muzyki potrafię się zabawić do tego co jest grane w lokalu. I nie ważne czy jest to jakaś studencka impreza w Senso, Pinokiu czy Boom Barze, bo pewnie grają to samo, ale da się do tego wyjść na parkiet i się pobawić. Broadway-u ja nie mogłem, bo co chwila był jakiś kawałek, do którego nie potrafiłem, albo byłem za mało narąbany, a gibać się bez sensu nie lubię.

W Boom Barze zdecydowanie nie grają tego samego co w Pinokiu, czy Senso :)

PS.
Kibic
Na forum od 6573 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/12/2011 11:16

.Krzysiek napisał:  
Coyote w czwartki - sympatyczna promocja polegająca na tym, że kupujesz jedno i dostajesz drugie (np. piwo) gratis :)

Tam selekcja, nie ?

Patrz komu ufasz!
Dziad
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/12/2011 11:39

stevens napisał:  

hehe Hormon vel "Szmata" lub "Syf", parafrazując cytat z pewnej piosenki " w tej knajpie się można dobrze najebać" :D

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7640 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/12/2011 12:05

PS. napisał:  

.Krzysiek napisał:  

Tam selekcja, nie ?

W czwartki niekoniecznie w sumie, koszulka, jeansy - standard :) Nie wiem jak w weekendy.

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 13/12/2011 19:34
Czy ma ktoś możliwość ogarnięcia zaproszeń do broadway clubu na tą sobotę?

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972419 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005