"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Broodway raczej bardzo słabo. Selekcji za ubiór raczej nie ma, bardziej na zataczających się (ale na początku każdy klub tak ma). Wystrój fajny, ceny na barze średnie - w normie, miejsca do siedzenia raczej mało, ale jak byłem w weekend, to fajna taneczna muzyka była przeplatana jakimś szitem. Fajny kawałek a zaraz leci: "Kupiłem czarny ciągnik" - dla mnie na minus ze względu na tą muzę.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Fajny kawałek a zaraz leci: "Kupiłem czarny ciągnik" - dla mnie na minus ze względu na tą muzę.
co masz na mysli piszac fajny kawalek ?
'hit' z eski ?
Nie mam nic do Blendersów, bo na luzie można sobie ich posłuchać, ale niekoniecznie do tego tańczyć w klubie (chyba, że w Hormonie [: )
Co do fajnych kawałków to od razu mówię, że nie znam się, nie gustuję w muzyce dyskotekowej, tanecznej czy jakiejkolwiek puszczanej w radiu Zet czy Esce, więc nie będę sypał tytułami czy wykonawcami.
Czasem gdy wyjdę sobie ze znajomymi do klubu, to pomimo tego, że prywatnie słucham sobie innej muzyki potrafię się zabawić do tego co jest grane w lokalu. I nie ważne czy jest to jakaś studencka impreza w Senso, Pinokiu czy Boom Barze, bo pewnie grają to samo, ale da się do tego wyjść na parkiet i się pobawić. W Broadway-u ja nie mogłem, bo co chwila był jakiś kawałek, do którego nie potrafiłem, albo byłem za mało narąbany, a gibać się bez sensu nie lubię.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wlasnie co uwazacie o Hormonie bo nie wiem czy sie wybrac?
Jeśli lubisz ogólnie rzecz biorąc rockowe klimaty to znajdziesz tam coś dla siebie. Dla jednych speluna, dla jednych jeden z niewielu lokali, gdzie można się pobawić się przy takiej muzyce - klimat jest [:
Jeśli Twoją ulubioną radiostacją jest Zet-ka, to omijaj szerokim łukiem [:
Czasem gdy wyjdę sobie ze znajomymi do klubu, to pomimo tego, że prywatnie słucham sobie innej muzyki potrafię się zabawić do tego co jest grane w lokalu. I nie ważne czy jest to jakaś studencka impreza w Senso, Pinokiu czy Boom Barze, bo pewnie grają to samo, ale da się do tego wyjść na parkiet i się pobawić. Broadway-u ja nie mogłem, bo co chwila był jakiś kawałek, do którego nie potrafiłem, albo byłem za mało narąbany, a gibać się bez sensu nie lubię.
W Boom Barze zdecydowanie nie grają tego samego co w Pinokiu, czy Senso
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972419 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.