Odp: The Crims - 05/02/2005 16:04
ludzie mam male prymitywne pytanie co daje ten detoks ? mam 46 respekta 2 panienki ktore jeszce nie daly hajsu i uzi wiec mam nadzieje ze nie dlugo ktos mnie wezmie do swojej ekipy hehe
edit: a juz wiem wiec pozsotaje tylko sprawa przyjecia do gangu
Ostatnio edytowany przez: loker, 5 lutego 2005, 16:28 [1 raz(y)]
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
podczas starcia z ekilem wyszlo mi "Zabiłeś ekil!" sorrki ziom chcialem sie tylko zmierzyc na fazke
Gdzie jest moj gang zabijcie go za mnie za swojego czlonka
Ekil spokojnie, dzialamy potajemnie aby zaskoczyc Ale Jun juz wie i lepiej niech sie strzeze.
Ps. Ekil nie zapomnielismy o Tobie tak jak o Qcu
Ps2. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!!!!!!!!!!!!!
Ps3. Sprawy z przyjmowaniem do gangu zalatwie jak wroce. Bede wieczorem to czekajcie chetni!!!
potwierdzam obecnie ekipa pakuje w Biedronce,7-elven,lub na wspolnych wypadach
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 05/02/2005 17:47
Ja jeszcze nie miałem przyjemności z moim gangiem coś obrobić
PS. Ile sie dostaje respektu jak sie robi skok gangiem?
Odp: The Crims - 05/02/2005 18:06
Jak chcecie sie dołączyć do gangu Pilarz musi zostać...to musicie poczekać aż Pogonfan sie pojawi na forum...( pisał wyżej, że bedzie wieczorem )
Ostatnio edytowany przez: Cypek, 5 lutego 2005, 18:14 [1 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 05/02/2005 19:33
Jebane dziwki niechą dla mnie pracować :///// popierdalam cąły czas do tego disco jem grzyby LSD i rózne scierwa a te szmaty nie chcą dla mnie pracowac ehhhh
Jebane dziwki niechą dla mnie pracować :///// popierdalam cąły czas do tego disco jem grzyby LSD i rózne scierwa a te szmaty nie chcą dla mnie pracowac ehhhh
Jak wchodzisz na dyske to nie musisz jesc grzybów zeby do Ciebie przyszły dziwki Po wejściu na dyske nad dragami powinien być napis, że dołączyły do twojego haremu...np. 2 prostytutki, jak nie ma napsiu to nie ma dziwek..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.