Odp: FotoGra - 17/02/2005 14:55
tu jest niezly mutant dlugo pewnie nie pozyje ale jak ktos lubio to prosze
http://www.ronnie.cz/c-283-Paze-72-5cm--Zadny-problem-.html f
fotke z meczu Pogon-Lech z 1995 3-2 jak cos jest
Odp: FotoGra - 17/02/2005 17:22
dla malo spostrzegawczych flaga w barwach reprezentacji
to ja prosze zdjecie ze stadionu Pogoni gdzie flaga "leszka" jest odwrocona o 180 stopni
Odp: FotoGra - 17/02/2005 17:37
Pozdro dla Kolezki z tego forum, ktory ja zdobyl....ale zeby nie bylo..
Prosze o fotke flagi CHOJNA odwroconej o 180 stopni na stadionie Odry Wodzislaw
Odp: FotoGra - 17/02/2005 18:19
Mozna uznac....choc wiem ze gzdies kiedys widzialem ladne ujecie na stadionie Odry....i od razu przydalaby sie fotka tej flagi na naszym stadionie, badz na naszym wyjezdzie jzu po jej odbiciu
Odp: FotoGra - 17/02/2005 18:22
ta fana zjezdzila pol Europy az wkoncu trafila do jopkow z Wodzislawia ...cale szczescie ze tylko albo i az na pol roku ...
wszystko dobre co sie dobrze konczy dziekowa S i M ...
ps i bym zapomnial pozdro dla 2 panów z Rzepina spotkanych w pociagu ...
Ostatnio edytowany przez: ktn, 17 lutego 2005, 18:31 [1 raz(y)]
a) dalej fotki flagi Chojna na stadionie Odry
b) fotka flagi Chojna na naszym stadionie
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
jako wspolwlasciciel tej fany moge stwierdzic ze akurat ta flaga zwiedzila wieksozsc stadionow w Polsce, kilka w Europie a na stadionie Pogoni wisiala nad wyraz ... zadko...wiec beda zapewne problemy ze znalezieniem odpowiedniej fotki...
co do fotki ze stadionu Pogoni to znalazlem jedynie takie niezbyt efektowne ujecie...
a to inne ujecie z meczu Osadnik - Pogon Nowa
co do fotki fany na stadionie Odry to kiedys gdzies widzialem te fotke, sam z checia teraz zobacze jak sie prrezentowala w Wodzislawiu
Ostatnio edytowany przez: ktn, 23 lutego 2005, 18:07 [2 raz(y)]
ja bym prosił tak dla odmiany o fotke z wyjazdu Celticu glasgow gdzie pojechało conajmniej 15000
[MODERATOR: troche za pozno wkleiles, uznalismy niepelna odpowiedz za prawidlowa]
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989502 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.