Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PZ.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5903 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 26/09/2010 12:25
Myślę, że najwięcej na ten temat powie nam Piotrek Petasz :D

Football Without Ultras Is Nothing !
Bolo
Kibic
Na forum od 6638 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/10/2010 15:50
W Da Grasso Pl. Hołdu Pruskiego 9 piwo butelkowe Warka Strong, Warka i Żywiec za 3zl. (poniedzialek, sroda, piatek) Fajne miejsce żeby napić się piwka i coś zjeść przy okazji.

chrisxx
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 12/10/2010 17:31
SENSO W SZCZECINIE :)

Widzę, że ma powstać na miejscu Elite. Nie wie ktoś, czy rozbudują to trochę?

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 12/10/2010 18:57
dalej będą 3 bary więc pewnie za bardzo nie rozbudują. Trzeba będzie odwiedzić :) mam nadzieję, że będą lepiej sprawdzać dowody niż w elite ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Marcin_
Kibic
Na forum od 8040 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 12/10/2010 19:13
Wyglada na to, ze muzyka a'la Heya bedzie leciala, dzieki, nie wpadne.

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 22/10/2010 07:41
No na to wygląda. Obsługa, ochrona, dje ci sami. W piątek startuje również Penthouse.

Takie moje przemyślenia na temat marketingu nowych klubów

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Marcin_
Kibic
Na forum od 8040 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/10/2010 22:59
W soboty w City obowiazuje jakas nadzwyczajna selekcja czy wszystko jest raczej normalnie? Kiedys cos slyszalem o sobotnich granicach wieku dla typow, 21 lat czy cos takiego, nie wiem ile jest w tym prawdy.

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/10/2010 23:46
nie sprawdzają dowodów każdemu, raczej normalna selekcja

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Fyfy
Kibic
Na forum od 6540 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/11/2010 14:46
Był ktos juz w tym calym senso? :) Dzisiaj planuje sie gdzies wybrac...tylko gdzie ;)

Marcin_
Kibic
Na forum od 8040 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 16/11/2010 11:31
Boogie Brain presents Canalia Night w Starym City Hall! Czy ktos wie o co chodzi? Pare lat temu wyjebano City w Czerwonego Ratusza, teraz wracaja tam z ekipa od Boogie na jedna impreze czy jak to jest? Jak w ogole tego dokonano, myslalem, ze lokal po City bezpowrotnie zajeto i zagospodarowano, dziwna sprawa.

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 16/11/2010 14:55
z tego co wiem, to raczej jest na jedną imprezę

Marcin_
Kibic
Na forum od 8040 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2010 19:43
Jak w Pinokiu jest z ubiorem, mozna wejsc w normalnym t shircie?

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2010 19:55
generalnie nie robili problemów przed remontem, a co już otwarty?

Radziu
Kibic
Na forum od 6955 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2010 20:26
Pinokio otwarte. Od zeszłego czwartku. Jakby kogoś nie wpuścili do Pinokia, bo jest w T-shircie to padłbym śmiechem. Jak wiadomo w Pinolu bawi się głównie cała studencka "elita" co ma blisko z akademców, a tam w garniturach się nie lata :D

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2010 20:41
i jak tam to wygląda po remoncie?

Radziu
Kibic
Na forum od 6955 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2010 20:50
Ehhhh już tam wchodziłem, w sobote kiedy znajomy wychodząc mówi, ze chujnia na maxa i pięć osób na parkiecie. Podobno zmiany bez rewelacji, ale konkretnie co się zmieniło to nie wiem.

@up do Canalia Night w starym City, to zasadniczo w tym ratuszu ma być coś w stylu teatru i miejsca na pojedyncze imprezy.

Marcin_
Kibic
Na forum od 8040 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2010 21:06
Dzieki za odpowiedzi, ostatni raz bylem tam dwa lata temu, cos moglo sie zmienic, heh.

Marcin_
Kibic
Na forum od 8040 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 06/01/2011 19:40
City jest dzisiaj otwarte?

Edit: jest otwarte.

Ostatnio edytowany przez: Marcin_, 6 stycznia 2011, 19:59 [1 raz(y)]

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7640 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 06/01/2011 21:42
Co do Pinokia - jutro otwarcie całego lokalu po remoncie (z tego co słyszałem to do tej pory otwarty był tylko dolny poziom)
LINK

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 29/11/2011 22:30
Czy ktoś wie coś na temat lokalu Samo zło na Śląskiej? Słyszałem reklamę w Esce.

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972417 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005