Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 25/02/2008 23:17
dzisjaj przylepilem do okien samochodu, nasz palakat info o glosowaniu. naprawde dobry pomysl. mialem zapytania od sasiadow o glosowanie, a takze jak bylem na parkingu tesco, kilka osob zapytalo. pozdroofka. gregor.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 25/02/2008 23:44
Przed chwilą w TVN 24; "jutro przyjrzymy się dokładniej grze Monopoly, a w zasadzie jej nowej edycji, gdyż okazuje się, że będzie tam umieszczone polskie miasto - Gdynia"
Ps. Dajcie mi znać na moje gg(2347036) co i jak mam tu porobić bo Skoczek coś wspomniał( chce konkretne info by zacząc działać
Wysyłam smsy do znajomych ze Szczecina z info o głosowaniu na Szczecin w monopoly namawiam także moich znajomych ze stolicy by głosowali na Szczecin. SZCZECIN MUSI BYĆ NA PLANSZY Pozdro
PS2. Wpadłem na pomysl(moze uda mi sie namowi Jay-J'a by poszedl ze mna ale jesli nie to pojde sam, mianowicie w Sobote 1 marca Legia gra u Siebie z ŁKS'em i pomyślałem, że pójde pod stadion i bedę zachęcał kibiców Legii by głosowali na Szczecin... moglibyście wysłać mi na maila "[email protected]" te banknoty monopolowe
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 26 lutego 2008, 12:15 [1 raz(y)]
Czy mi sie wydaje czy faktycznie mamy wiecej czasu?
Pamiętaj jednak o głosowaniu na miasta z "dziką kartą". Zaczyna się już 29 lutego i kończy 9 marca 2008. Spośród nawyżej punktowanych, nominowanych 20-stu miast z "dziką kartą" odbędzie się głosowanie na dwa najlepsze miasta. To one przejdą na planszę! Walcz o swoje ulubione miasta!
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 26/02/2008 19:27
Wiem, ze gronem mial zajac sie Skoczek ale On nie pamieta hasla tak wiec zrobilem to z pomoca Jay-J'a za Niego Temat wrzucilem do kilku gronkowych tematow(miedzy innymi Szczecin - prawie 2 tysiace osob zapisnych,MKS Pogoń Szczecin - koło 600 osób no i Legia Warszawa 34 tysiące osób zapisanych po czym pokazalo mi, ze za duzo tematow zalozylem jak ktos chce to moze wpisac w wyszukiwarce gron "Szczecin" i zakladac tematy w gronach od strony 2 do 5 potrzeba osób która załozą tematy na stronie:
2-
3-
4-
5-
ktoś chętny?
na Warszawskich gronach też można pozakładać, tylko potrzeba kilku chętnych
Wiem, ze gronem mial zajac sie Skoczek ale On nie pamieta hasla tak wiec zrobilem to z pomoca Jay-J'a za Niego Temat wrzucilem do kilku gronkowych tematow(miedzy innymi Szczecin - prawie 2 tysiace osob zapisnych,MKS Pogoń Szczecin - koło 600 osób no i Legia Warszawa 34 tysiące osób zapisanych po czym pokazalo mi, ze za duzo tematow zalozylem jak ktos chce to moze wpisac w wyszukiwarce gron "Szczecin" i zakladac tematy w gronach od strony 2 do 5 potrzeba osób która załozą tematy na stronie:
2-
3-
4-
5-
ktoś chętny?
na Warszawskich gronach też można pozakładać, tylko potrzeba kilku chętnych
Pozdrawiam!
pomogę
edit: parę zrobiłem i mnie też blokło potrzeba następnych osób
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 26 lutego 2008, 19:55 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983421 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.